Şimdi Ara

Ilk su sogutma sistemine adim atarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc için yeni bir kasa almaya karar verdim. Fakat bu sefer fan yerine su soğutma denemek istiyorum. (bir odada 3 pc ve bolca fan gürültüsü dayanılmaz oldu) Su soğutma sistemleri ile ilgili hiçbir deneyimim ve bilgim yok o yüzden kasa ile birlikte gelen bir su soğutma sistemi düşünüyorum ve thermaltake armor almaya karar verdim. ve bu konuda birkaç sorum var;

+ Sıvı soğutma konusunda dikkat edilmesi gereken konular nelerdir?

+ İleride ekran kartları, anakartlar vs. bunların hepsi sıvı soğutma sistemi için uygun mudur? ( Örneğin ekran kartımı değiştirdiğimde bu kasa ile gelen sıvı soğutma sisteminde de bir parça değişmem gerekir mi? )

+ Sıvı soğutmanın periyodik bakımları temel olarak nasıldır?

• karde şya bende gecmeye kara verdım su sogutmaya eğer bilgisi olan arkadasların yarım ederlerde cok ıyı cok guruldu sesı gecelerı benı cıldırtmaya baslıyo zaten kas fanında bozukluk var tam sırasıdır dıe dusunuyorum thermaltake kalıtesız se baska marka olarak ne onerebilirsin ?? ve ekran kartındakı fan ı cıkarmak zorundamıyız yada baska bısımı yapıcaz ???????
    AMD Ryzen 5 3600 // G-SKİLL AMD 2x8 16Gb 3200mhz // MSI B450M pro M2. V2 // Xigmatek Aurora 120mm Sıvı Soğutma // Asus Strix GTX980 O.C //Corsair N.W.M.E M.2 480Gb // Thermaltake V200TG // Gamepower 27" 144Hz 1Ms //Corsair K70 Rapidfire Mechanical Keyboard // Logitech G510 // Logitech G230 // Creative Rage Tactic 3D
  • GIGABYTE - GH-WIU01 3D GALAXY LCS SU SOĞUTMALI SİSTEM die bi modeli var, nasıldır sizce....
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • bence yanlış duşunuyosun milletten duyduğun denemediğin konularda yorum yapma bence sen... thermaltake in ilk su soğutma sisteminin sorunlu oldugu dogru fakat yeni çıkan 735 vs modelleri vs montajının doğru yapılması durumunda en kaliteli hava soğutmadan bile daa iyi sonuç veriyor ki ses de sıfır a çok yakın... eğer overclock yapmıyosan fazla işlemciye volt vermiyosan bence fansız bile kullanılır...eğer kendin toplama imkanın olursa daha iyi olur fakat kasa içine biraz zor sığdırırsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: met.in

termaltakeden uzak dur derim, kalitesiz malzeme, işçilik yerlerde. sorun istemiyorsan biraz paraya kıyıp kendin birşeyler toplasan daha iyi

Orjinalden alıntı: @yKuN

bence yanlış duşunuyosun milletten duyduğun denemediğin konularda yorum yapma bence sen... thermaltake in ilk su soğutma sisteminin sorunlu oldugu dogru fakat yeni çıkan 735 vs modelleri vs montajının doğru yapılması durumunda en kaliteli hava soğutmadan bile daa iyi sonuç veriyor ki ses de sıfır a çok yakın... eğer overclock yapmıyosan fazla işlemciye volt vermiyosan bence fansız bile kullanılır...eğer kendin toplama imkanın olursa daha iyi olur fakat kasa içine biraz zor sığdırırsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: met.in

termaltakeden uzak dur derim, kalitesiz malzeme, işçilik yerlerde. sorun istemiyorsan biraz paraya kıyıp kendin birşeyler toplasan daha iyi

aynen kullanıyorum memnunum allaha sukur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RASALAS İLK 10 FIYAT DÜŞTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tt arti kendi su soutma sistemim var simdilik tt de hic sorun yok..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.