Şimdi Ara

İlk sene apart mı ev mi yurt mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir Anadolu üniye gideceğim. Netten 1+0 ve 1+1 dairelere baktım çok pahalı değil gibi. 1+0 eşyalı 550 lira ve tepebaşında. Apart ve yurttan iyi olur mu ? Bazıları yurtta kal çevre edin diyor bazıları uğraşma kimseyle tek çık diyor. İki kişilik ya da 3-4 kişilik apart tutsam mı diye de düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 4 Eylül 2021; 2:59:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GELDİ YİNE İLK YIL YURT MANTIKÇILAR ESES UCUZ KYK ZATEN 400 E YAKIN NE GEREK VAR MİLLETİN REZİLLİĞİNİ ÇEKMEYE İMKANIN VARSA ÇIK FATURA ODERSİN AMA TEK YAŞARSIN İKİSİNDEN BİRİSİNİ SEÇİCEKSİN KESİNLİKLE YURTLARIMIZ AHIR GİBİ OLDUGUNDAN EV TERCİH EDİLMESİ YANINDAYIM HIRSIZLIKMI DERSİN KEKOMU DERSİN NE ARARSAN VAR

• aga 550 lira cok iyi ya edirne çok pahalı

• GELDİ YİNE İLK YIL YURT MANTIKÇILAR ESES UCUZ KYK ZATEN 400 E YAKIN NE GEREK VAR MİLLETİN REZİLLİĞİNİ ÇEKMEYE İMKANIN VARSA ÇIK FATURA ODERSİN AMA TEK YAŞARSIN İKİSİNDEN BİRİSİNİ SEÇİCEKSİN KESİNLİKLE YURTLARIMIZ AHIR GİBİ OLDUGUNDAN EV TERCİH EDİLMESİ YANINDAYIM HIRSIZLIKMI DERSİN KEKOMU DERSİN NE ARARSAN VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin77x -- 4 Eylül 2021; 11:5:55 >
  • 550 çok iyi fiyat bence kocaelinde 1500e 1+0 zor

• Justflashc kullanıcısına yanıt
    hocam ger konunun altına bunu yazmaktan sıkılmadın mı dhshshshjs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Tutmak mantıklı mi peki ? Millet yurt ve apart tut çevre edin diyor. Ben yalnızlığı sevmiyorum. Tek başıma evde kalmak ilk sene bana kötü gelebilir. Diğerleri oda arkadaşlarıyla gezerken, samimi olurken ben tek olacağım. Ama bilmiyorum alakası var mı. Okuldan çevre edinemez miyim sanki diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Tutmak mantıklı mi peki ? Millet yurt ve apart tut çevre edin diyor. Ben yalnızlığı sevmiyorum. Tek başıma evde kalmak ilk sene bana kötü gelebilir. Diğerleri oda arkadaşlarıyla gezerken, samimi olurken ben tek olacağım. Ama bilmiyorum alakası var mı. Okuldan çevre edinemez miyim sanki diyorum

okulda çevre edinirsin gününün bir kısmı okulda geçecek sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 550 liraysa valla yurda gidilmez.Hazırlık okumayacaksan her türlü ortama adapte olursun bence.

Ha şunu da unutma 550 liranın üstüne internet elektrik su faturası ve yemek masrafınla bence minimum 1200 civarı aylık para gerekebilir(minimum düşündüm)

• Hazırlık okuyacağım. Bence bu sene apart tutsam daha iyi gibi çünkü kıyafet yıkamadır falan uğraşmam en azından. Seneye tek yaşamaya alışırım biraz. O zaman eve çıkarsam daha iyi olur gibi.

• o 1+0 550 liralık ev büyük ihtimalle fuhuş yuvası gibidir haberin olsun

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    milletin oda arkadaşlarıyla gezme ihtimali %1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 4 Eylül 2021; 11:50:22 >
  • O zaman ne önerirsin ?

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    550'ye bulduğun 1+0 daire güzelse hiç kaçırma derim

• Güzel duruyor ama gidince bakmak lazım.

• İlk sene yurt daha mantıklı gibi hocam benim kaldığım şehirde de kiralar çok ucuz ama ilk sene veya ilk dönem yurtta kalacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkan varsa yurtta kalma gerek yok, çevre edinmek ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    Ne biliyim işte. Herkes çevre için diyor ama nedense başka bir büyük çoğunluk da yurt rezillik diyor. Kafalar karışık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.