Şimdi Ara

İlk Motorumun Chopper Olabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar. İnanılmaz az bir bütçe ile motor almak istiyorum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_59252268/tm.htm
    Bütçemi buradan sağlayacağım. (1.500 TL)
    Scooter'a binmek istemiyorum.
    Senelerdir araba kullanıyorum.
    Ama vitesli motor 2-3 defa kullandım.
    Bu bütçe ile aşağıdaki motorlardan alsam İLK MOTORUM OLACAK işimi görürmü?
    http://www.sahibinden.com/motosiklet-skygo-sg-250-4
    Amacım hız yapmak değil benim. Tatlı tatlı gezmek. İşe gidip gelmek.
    Ya da sizin önerileriniz nedir?

Boyum 1.85 , Kilom 90.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 3 Nisan 2012; 17:07:24 >

• 1.85 boyla cbr 125 veya cbf 150 veya scooter tarzı motorlarda abez kaçabilir ama herşey kullanan kişide biter . bunu kullanarak kendin karar vermelisin . yalnız aklında chopper tarzı var ise bütçeni biraz artırıp kanuni tiger 250 lere bakmanı öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytblt -- 3 Nisan 2012; 17:30:59 >
  • Arkadaşın da dediği gibi bu gibi fiyatlara Chopper kullanmanızı tavsiye etmem. Aslına bakarsanız ben kendi fikrimce 250 CC gibi ufak CC lerdeki chopperlara sıcak bakmıyorum, çünkü tarzına,mantığına aykırı geliyor bana. Ayrıca bir kaç kez tecrübe ettim, Chopper motorları sürmek YBR,CBF gibi motorlara oranla daha zor. Bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YorumcuQ

Arkadaşın da dediği gibi bu gibi fiyatlara Chopper kullanmanızı tavsiye etmem. Aslına bakarsanız ben kendi fikrimce 250 CC gibi ufak CC lerdeki chopperlara sıcak bakmıyorum, çünkü tarzına,mantığına aykırı geliyor bana. Ayrıca bir kaç kez tecrübe ettim, Chopper motorları sürmek YBR,CBF gibi motorlara oranla daha zor. Bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.

Evet haftasonu 1 saatliğine scooter kiraladım. Hızı yol tutuşu yetti bana. Bazen tırstım bile diyebilirim. Tabii zamanla yetmeyecek ama. Şimdilik ilk motor olarak Scooter almaya karar verdim. Sağa sola bakına bakına gezdim çok güzeldim. Vitesmi değiştircem , debriyaja mı basacağım hiç kasmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Arkadaşın da dediği gibi bu gibi fiyatlara Chopper kullanmanızı tavsiye etmem. Aslına bakarsanız ben kendi fikrimce 250 CC gibi ufak CC lerdeki chopperlara sıcak bakmıyorum, çünkü tarzına,mantığına aykırı geliyor bana. Ayrıca bir kaç kez tecrübe ettim, Chopper motorları sürmek YBR,CBF gibi motorlara oranla daha zor. Bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.

Evet haftasonu 1 saatliğine scooter kiraladım. Hızı yol tutuşu yetti bana. Bazen tırstım bile diyebilirim. Tabii zamanla yetmeyecek ama. Şimdilik ilk motor olarak Scooter almaya karar verdim. Sağa sola bakına bakına gezdim çok güzeldim. Vitesmi değiştircem , debriyaja mı basacağım hiç kasmadım.

Korkmalar falan olması normal hocam , hiç riske girmeye gerek yok . En doğrusunu yapıyorsun merak etme . İşi kaptıktan sonra viteslinin kralını da kullanırsın evel Allah İyi gazlamalar şimdiden .

• mondial kt 125 düşünebilirsiniz
  • quote:

quote:

Scooter motorların kontrolü zayıftır yalnız, büyük teker ve vitesli hakimiyet açısından daha mantıklı bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sevgili arkadaşlar. İnanılmaz az bir bütçe ile motor almak istiyorum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_59252268/tm.htm
    Bütçemi buradan sağlayacağım. (1.500 TL)
    Scooter'a binmek istemiyorum.
    Senelerdir araba kullanıyorum.
    Ama vitesli motor 2-3 defa kullandım.
    Bu bütçe ile aşağıdaki motorlardan alsam İLK MOTORUM OLACAK işimi görürmü?
    http://www.sahibinden.com/motosiklet-skygo-sg-250-4
    Amacım hız yapmak değil benim. Tatlı tatlı gezmek. İşe gidip gelmek.
    Ya da sizin önerileriniz nedir?

Boyum 1.85 , Kilom 90.

senelerdir araba kullanmanızın hiçbir geçerliliği yoktur.
    araba ile motorsiklet farklı araçlardır.
    tatlı tatlı gezmek ve işe gidip gelmek dediğiniz şey trafiğe çıkmaktır.

lütfen profesyonel kurumlardan eğitim alınız, hayatınızı ve başkalarının hayatlarını riske atmayınız.

• tatlı tatlı gezmek için başka işe gidip gelmek için başka
    devamlılığı olan sürüşlerde yakıt ve kullanım rahatlığı ön plana çıkar eğer mesafe günlük 30 km ise mutlaka sağlam hesaplar yapman lazım aksi takdirde tamirciye ve benzinciye çalışırsın bence sen biraz daha düşün aracın ne yakıyor bilmiyorum ama motorun senin alacağın araçtan fazla yakacağını garanti ederim
  • Çelik crown 250 öneririm , yakınım kullanıyor çok memnun ve 130 KG. Eşide 85 KG 2'si aynı anda biniyor. Hiç bir sorun yok .
  • bütçen chopper için çok düşük bence . Dandik çin mallarından başka sanmıyorum
  • Arkadaşlar Scooter aldım ben tekrar söylüyorum :) Çin malı bir scooter aldım ki, ilerde chopper mı, racing mi yoksa başka tür motormu karar verene kadar bununla idare edeceğim.
    Asya 150T aldım bilginize :)
  • Iyi yapmışın hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.