Şimdi Ara

İLK MOTORUMU ALICAM BÜTÇEM 4 BİN LİRA LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk motorumu alıcam fakat scooter cup tipi sevmıyorum sports tipi sevıyorum o tipte düşük 14 km lik mesafeyi gidebilicek bayır yukarı çıkarken sorun çıkarmıycak düşük bütçeli sports motosiklet varmıdır lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay67036703

ilk motorumu alıcam fakat scooter cup tipi sevmıyorum sports tipi sevıyorum o tipte düşük 14 km lik mesafeyi gidebilicek bayır yukarı çıkarken sorun çıkarmıycak düşük bütçeli sports motosiklet varmıdır lütfen yardım

n11 den 3179 tlye mondial drift alabilirsin dün gece sipariş ettim bende n11 den
  • Bence mondial vs alma derim ben 4000 tl ye 2.el sifir kivaminda tvs,ybr,cbf fln al derim.ben tvs yi hala satamiyorum sehirici kullanimlar icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara 2. el ybr cbf ler 20.000-30.000 km oluyor
    drift sınıfının içinde en sağlam kendini kanıtlamış bir motordur al bakımını yag degişimini vb.. yaptır hem tecrübe olsun sana
    hız olarakda ybr cbf ler 100 ü geçemiyor sanırsam drift 135 cc rahat 110-120 yaparsın
  • ırwastbey kullanıcısına yanıt
    ben honda fızy 125 ıle 110 yapıyorsam cbf150 / ybr 125 bi zahmet gecsın yanı :D 100 yapamıyor ne demekya 120 civarlarında gider ama en saglıklı sürekli performans 90 civarlarında olucaktır
  • cbf öneririm uzaktan bir arkadaş kullanıyordu bir sıkıntısını görmedi. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ırwastbey

o fiyatlara 2. el ybr cbf ler 20.000-30.000 km oluyor
    drift sınıfının içinde en sağlam kendini kanıtlamış bir motordur al bakımını yag degişimini vb.. yaptır hem tecrübe olsun sana
    hız olarakda ybr cbf ler 100 ü geçemiyor sanırsam drift 135 cc rahat 110-120 yaparsın

Tvs 150 rtr duzde 130u rahat goruyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben normal hızını diyorum isteyen rüzgarı arkasına alır 140 yapar drift normal basarsan zorlamadan 110 yapar ondan bahsediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.