Kendi kasamı masanın üstünde kullanmadığım için Mod yapsamda bi işe yaramıyo XD
super olmus
tşk yorumlarınız için yokmu başka yazan :D
KASA SÜPER OLMUŞ.İYİ İŞ ÇIKARMIŞSIN.YAN FLEXY İ ÇİFT TARAFLI BANTLA YAPIŞTIRDIN.NASIL MEMNUNMUSUN.BENDE YAPICAM AMA VİDAMI KULLANSAM YOKSA ÇİFT TARAFLI BANTLAMI YAPIŞTIRSAM KARARSIZIM..
Güzel İşçilik Güzel Modifikasyon
Gayet güzel olmuş.Emeğe saygı...Renklerde gayet güzel
gayette iyi oldu titreme 0 bantı kaliteli al yeter
quote:
Orjinalden alıntı: muratmtrx
KASA SÜPER OLMUŞ.İYİ İŞ ÇIKARMIŞSIN.YAN FLEXY İ ÇİFT TARAFLI BANTLA YAPIŞTIRDIN.NASIL MEMNUNMUSUN.BENDE YAPICAM AMA VİDAMI KULLANSAM YOKSA ÇİFT TARAFLI BANTLAMI YAPIŞTIRSAM KARARSIZIM..
GAYET İYİ OLDU ÇİFT TARFLI BANT TİTREME ( 0 ) YANLIZ BANDI KALİTELİ AL YETER BEN MEMNUNUM
hocam kasa moduna bayıldım. acaba bu kasadan arasam satan bi yer bulabilirmiyimki:( gerçi netten baktım hemen yurt dışında var ama burda satılmıyor sanırım:( bende böyle yapmak istiyorum çok hoşuma gitti. özellikle o pembe su hortumlarına bittim. orjinal uv su hortumuna 5 çeker. eline sağlık dostum ilk başlangıça göre çok başarılı. devamını bekliyoruz
marshal neon boya akar tt nin hortumlarına beş ceker ama ince bi zımpara atmadan sakın boyamayın katlanınca boya dökülüyor
çok güzel bir çalışma olmuş helal olsun arkadaşım dewamınıda bekleriz başka projeler için