Şimdi Ara

İLK Modum sizce nasıl ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kasamı masanın üstünde kullanmadığım için Mod yapsamda bi işe yaramıyo XD
  • super olmus
  • tşk yorumlarınız için yokmu başka yazan :D
  • KASA SÜPER OLMUŞ.İYİ İŞ ÇIKARMIŞSIN.YAN FLEXY İ ÇİFT TARAFLI BANTLA YAPIŞTIRDIN.NASIL MEMNUNMUSUN.BENDE YAPICAM AMA VİDAMI KULLANSAM YOKSA ÇİFT TARAFLI BANTLAMI YAPIŞTIRSAM KARARSIZIM..
  • Güzel İşçilik Güzel Modifikasyon
  • Gayet güzel olmuş.Emeğe saygı...Renklerde gayet güzel
  • gayette iyi oldu titreme 0 bantı kaliteli al yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratmtrx

KASA SÜPER OLMUŞ.İYİ İŞ ÇIKARMIŞSIN.YAN FLEXY İ ÇİFT TARAFLI BANTLA YAPIŞTIRDIN.NASIL MEMNUNMUSUN.BENDE YAPICAM AMA VİDAMI KULLANSAM YOKSA ÇİFT TARAFLI BANTLAMI YAPIŞTIRSAM KARARSIZIM..

GAYET İYİ OLDU ÇİFT TARFLI BANT TİTREME ( 0 ) YANLIZ BANDI KALİTELİ AL YETER BEN MEMNUNUM
  • hocam kasa moduna bayıldım. acaba bu kasadan arasam satan bi yer bulabilirmiyimki:( gerçi netten baktım hemen yurt dışında var ama burda satılmıyor sanırım:( bende böyle yapmak istiyorum çok hoşuma gitti. özellikle o pembe su hortumlarına bittim. orjinal uv su hortumuna 5 çeker. eline sağlık dostum ilk başlangıça göre çok başarılı. devamını bekliyoruz
  • marshal neon boya akar tt nin hortumlarına beş ceker ama ince bi zımpara atmadan sakın boyamayın katlanınca boya dökülüyor
  • çok güzel bir çalışma olmuş helal olsun arkadaşım dewamınıda bekleriz başka projeler için
  • İşte budur.Altın renginin inkâr edilemez güzelliği :D
  • vaayyy aylardır düşündüğüm renk hocam markası nedir boyanın ???
  • çok sağlam iş olmuş insanın kendi emeğinin de olduğu kasayı kullanması daha zevkli olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

vaayyy aylardır düşündüğüm renk hocam markası nedir boyanın ???

DUPLİ-COLOR BRONZE HOCAM ALMAN İŞİ :d
  • el emeği göz nuru bir kasa olmuş ellerine sağlık... Gel gelelim ben kasamı kırmızıya boyadım sen kırmızıyı siyah yapmışsınya içim gitti :)

son değişikliklerden sonrki resimleri merakla bekliyorum..
  • BUDA GECE MODU

İLK Modum sizce nasıl ?
  • Kasanız güzelmiş, modla daha da güzel olmuş elinize sağlık. Boyalar süper parlıyor bu arada...
  • gece modunda baya hoş durmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.