Bildirim
ilk lys denememe girdim sizce 160 k dan 80k ya çekebilir miyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum daha vakit var, ancak çok çalışman lazım. Fizik kasman lazım istediğin yer ne olursa olsun çünkü katsayısı her MF dalında aynı. Tıp istiyorsan her gün 5 saat normal çalışıyorsan üstüne 3 saat biyoloji çalış öyle söylim. 3 haftaya sistemleri soru çözümü de dahil sular seller gibi bilirsin. Geriye kalan vakitte de mitoz mayoz kalıtım vb. çalışırsın. Mat için ise rutin çalış yükselir illaki. -
Hocam merhabalar, sistemleri mayısın son 2 haftasına yaymayı düşünüyorum.Veya çok sıkı çalışırsam 1 haftaya da sıkıştırabilirim.Geri kalan biyoloji konularım iyi sayılır, ne dersiniz 1 haftada full çalışmayla biter mi? Eğer şimdi çalışırsam üzerine sürekli soru çözerek gitmem gerekir unutmamak için, o iradeyi gösterebilir miyim bilmiyorum.MF4 istiyorum zaten, ama biyolojiyi de seviyorum.Yanlış yolda mıyım sizce :D -
Fenlerin hepsinden 3-4 net yükseltsen tamamdır.
ben sistemleri 2 aydır periyodik tekrar ediyorum yeni oturdu ama sen bilirsin
Haklısın dostum ne diyeyim :D Sanırım fazla gecikmeden halletmek en iyisi
-
valla mattan türev integral eksik daha fiziğe de çalışmadim daha umarım 2.5 ayda hallolur gibi bana öyle geliyor yani bu arada mf4 istediğim
Ben de mf4 den 80 bin istiyorum. Ygs1 96 bin. Bu haftadan sonra özel takımlı fonksiyonlara başlıyorum. Bakalım ne olacak.
baba seninkinde pek bir sıkıntı yok ya 20 mat 10 arda digerlerinden yapsan geçersin zaten puanın kaç acaba bu arada ygs 1
Puan olarak 360 olması lazım.
Sen iyi mesafe kaydetmişsin şimdiye kadar. Böyle devam edersen bence 80 binden daha iyi olur.
aramizda 40 puan olup 70 bin kişi olması çok garip ya kanka eskiden konulara çok az bi bilgim vardı su aralar tempo düştü dusmese daha iyiydi de
Bunlar yeter de artar bile. Ama o matematiği sınavda yapamazsın. ( kolay sorarlar bilemem son 4 yılı baz aldım. )
Bu arada bende ygs1 140 binden mf4 110a çekmeye çalışıyorum en kötü 115.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 8 Nisan 2016; 23:25:46 > -
Türevi integrali hakkıyla bitirirseniz fiziğin açığını kapatabilirsiniz. Sınav yaklaştıkça tempo mecburen artıyor.
Hocam abartmislar ya bence suan ki haliniz guzel gayet daha da artar netleriniz ben 126k dayim 65-70 civarlarina bu netler ile ulasabiliyorum ki integral matris ve fizigin %60 i yok bende 140 binden 80 bine cekmek matta 32 ustu ve 15 ustu fkb ile gayet mumkun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mattan 30
geo 15
fizik kimya 20
biyoloji 12-13
yaparsan mf4 zaten 50k ya çeker be hacı 80k hedef koyulur mu :) -
fkb den 15 net yapmak biraz zor ama imkansız değil
Bende 130k'dan 60k istiyorum. Matematikte biraz geriyim. Fen derslerinin çoğunu hallettim ama soru çözme alişkanliğim olmadigi için soru çözmeden geçiyorum.Bu da unutmaya neden oluyor.Pek ders de çalismak istemiyor canim.Ne yapacağim bilmiyorum.
Turkiyede kim geri duscek lys de acaba cok merak esiyorum 800k olan adamlar bile 50k olmaya calisiyo
valla bilmirem de ben çıkmak için elimden geleni yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- köklerin aritmetik ortalaması geometrik ortalamasına eşit
- biyokütle nedir
- uyku açan kahve
- nesin matematik köyü rezaleti
- adlandırmada öncelik sırası
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X