Şimdi Ara

İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img209.imageshack.us/img209/4475/fgfghftu3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacha_buffer -- 10 Ekim 2006; 11:32:01 >

• ulan ben daha 47 olamadım adamlar nası kasuyo aklım erişmiyo
  • günaydınhatta iyi akşamlar
  • ondan önce bir sürü 80 olan var siteye ilk ulasan o!!80 olanların cogu siteye mesaj atsaydı ilk zike isimli priest olmazdı ondan önce bir sürü adam var benim ilk gördügüm beramusta bi wariordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetstyle2

ondan önce bir sürü 80 olan var siteye ilk ulasan o!!80 olanların cogu siteye mesaj atsaydı ilk zike isimli priest olmazdı ondan önce bir sürü adam var benim ilk gördügüm beramusta bi wariordu

Beramusta Beramus adlı warrior demek istediğin..warrior varmıor.Espiriye baq ya

Edit:Ya anladık her yerde bu konu gezioda artık adamın charından bi ss yollasanız diorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 10 Ekim 2006; 6:42:24 >
  • Hey gidi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacha_buffer

Hey gidi günler

7 sene olmuş hala burdayız
  • daha dün gibi 2004 nere 2013 nere :( bu arada ko uğruna harcanan 10 milyar para nereME...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer3415 -- 7 Mayıs 2013; 10:19:12 >
  • sitede bu ilanın yayınlandığı günü hatırlıyorum yıl 2006 tam 7 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be
  • Duygulandım
  • Onca şeye rağmen hala bu oyunu oynamak... Değişik bir duygu. Adam gibi toparlasalar şu oyunu keşke
  • harbi oyunun en şaşalı dönemleri
  • Oyunun en cafcaflı dönemleri deyil.Hilenin yavaş yavaş yaygınlaştığı dönem.Bilenin sömürüp bilmeyenin izlediyi zaman.İlk 80 level olana hediye veriyordular.Zike exp bug ile 80 olduğu sonradan anlaşıldı banlandı,hile fixlendi.Parti bug ile 32 kişiye giden toplam expi alıyordu.Yıllar geçmiş bu hileci zikeyi böyle kimse anmasın yalanı,yanlışı,düzembazı.Sonradan hakkıyla biri 80 level oldu oda hediye olarak +9 shel yada h.b olması lazım bunlardan birini aldı hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 12 Mayıs 2013; 6:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Oyunun en cafcaflı dönemleri deyil.Hilenin yavaş yavaş yaygınlaştığı dönem.Bilenin sömürüp bilmeyenin izlediyi zaman.İlk 80 level olana hediye veriyordular.Zike exp bug ile 80 olduğu sonradan anlaşıldı banlandı,hile fixlendi.Parti bug ile 32 kişiye giden toplam expi alıyordu.Yıllar geçmiş bu hileci zikeyi böyle kimse anmasın yalanı,yanlışı,düzembazı.Sonradan hakkıyla biri 80 level oldu oda hediye olarak +9 shel yada h.b olması lazım bunlardan birini aldı hatırladığım kadarıyla.

çok doğru hocam malesef o bugtan bende yararlandım Saber toothdan 32x6000 exp geliyordu gerisini siz düşünün
  • Areste JustPlay ilk 80 di sonra Arno sanırım..
  • Ağlattın.
  • İlk 80 in Diez den çıktığını biliyordum da, nick i bilmiyordum iyi oldu bu iyi
  • O zaman size ünlü 80'lerden birkaç fotoğraf gönderiyorum.

İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacha_buffer -- 22 Mayıs 2013; 11:40:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.