Şimdi Ara

İlk Kız Konum Yardım Et DH !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben normalde bu tip konulara bakıp dalga geçerdim ama bu sefer açmak zorunda kaldım çünkü ne yapsam bilmiyorum.Sadece 1 kere sevgilim olduğu için bu konularda genelde acemiyim.Kızların yanında rahat davranırım ama hiç tanımadığım bir kızla konuşmakta oldukça zorlanıyorum.

Benim hoşlandığım kız bir sinema salonunda gişe görevlisi 1-2 muhabbetimiz oldu o kadar.Bazende sinemadan çıkarken bana baktığını fark ettim.Bu kız ile nasıl muhabbet kurarım ?

(Bu arada bir sorum daha var DR'dan kitap sipariş etsek kaç günde gelir ?)

• Taktik1:Kızın mesaisinin bitmesini bekle çıkarken kızla muhabbet kurmayı dene...

Taktik2:Tam sinemaya girecekken filmi beğenmemiş gibi yap ve orada kızla sohbet kurmayı dene filme girme bu arada

Taktik3:Hiç çekinme kızın direk numarasını iste

Taktik4:Kıza direk duygularını (güzel bir biçimde) ifade et

Taktik5:Sinemadan çıkarken kıza sor sen bu filmi izledin mi ? Filan eğer kızda hayır derse kızı başka bir zaman filme götür.

Aklıma bu kadar geldi umarım yardımcı olmuşumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Taktik1:Kızın mesaisinin bitmesini bekle çıkarken kızla muhabbet kurmayı dene...

Taktik2:Tam sinemaya girecekken filmi beğenmemiş gibi yap ve orada kızla sohbet kurmayı dene filme girme bu arada

Taktik5:Sinemadan çıkarken kıza sor sen bu filmi izledin mi ? Filan eğer kızda hayır derse kızı başka bir zaman filme götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Taktik1:Kızın mesaisinin bitmesini bekle çıkarken kızla muhabbet kurmayı dene...

Teşekkürler :D
  • Ayni durum bendede var normal sohbet konusunda problem yok ama is duygulari acmaya gelince 2 cumleyi yan yana getiremiyorum.Bir kere tessebbusum olmasina ragmen hic kiz arkadasim olmadi :( D&R konusunada bilemicem ama max. 2 gun surer ben hepsiburadadan almistim 2 gunde gelmisti oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Ayni durum bendede var normal sohbet konusunda problem yok ama is duygulari acmaya gelince 2 cumleyi yan yana getiremiyorum.Bir kere tessebbusum olmasina ragmen hic kiz arkadasim olmadi :( D&R konusunada bilemicem ama max. 2 gun surer ben hepsiburadadan almistim 2 gunde gelmisti oda

Bakıyorum fiyatlara DR'da herşey %25 indirimli boşa para vermeye gerek yok.

Yardım edecek yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigirigirando

Senin olmayan bişeyi kaybetmeyeceğine göre direk iste amq...

Çok kolaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biriniz şu kardeşinize yardım etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.