Şimdi Ara

İlk kez nargile içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün bi cafede ilk defa nargile içtim benim başım donmeye basladı 5 dk sonra falan bıraktım 5 dk arayla falan icmeye devam ettim 30 dk sonra terlemeye basladım kendimi kötü hissediyordum tuvalete gittim ve tutamadım kendimi kustum, valla soguttu beni bu menet şey evet gelip ılık suda dus aldım yogurt falan yedim suan kendime geldim...

• Nargilede o kadar bisey yok ya..
    O dedigin bende sigaraya ilk basladigim zamanlarda oluyordu bazen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen açken içtin. Açken içilmez.
  • Klasik liseli misali hic bulamayacak gibi koruklediysen hizli hizli normal.Nihayetinde saf tutun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk iciste kavunlu filan yani hafif seyler icmelisin cikolatiliyla baslayip 10 dakika sonra bayilan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Starlow

Muhtemelen açken içtin. Açken içilmez.

Tam aksine karnım toktu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nargile ve sigara
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk içtiğim zaman banada öyle bişey olmuştu başım dönmüştü sonra etrafımdakileri duymamıştım ama 2. ve 3.içişinde alışırsın ilk sigara içtiğimde öyle olmuştu bide mentolluydu kent sarhoş gibi 5 dk gezmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: GaviaL

quote:

Ozaman nargile agırdı
  • quote:

Beyler dün bi cafede ilk defa nargile içtim benim başım donmeye basladı 5 dk sonra falan bıraktım 5 dk arayla falan icmeye devam ettim 30 dk sonra terlemeye basladım kendimi kötü hissediyordum tuvalete gittim ve tutamadım kendimi kustum, valla soguttu beni bu menet şey evet gelip ılık suda dus aldım yogurt falan yedim suan kendime geldim...

Yasin bey konuya girmeden önce şu soruyu surayım : Süleyman Demirel'le bir akrabalığınız var mı ? nargileye gelince bende hiç içmedim ama içinde bol miktarda nikotin olduğu için dokunması doğaldır bende bir zamanlar ara ara sigara içtiğimde başım döner ve karnım ağrırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Beyler dün bi cafede ilk defa nargile içtim benim başım donmeye basladı 5 dk sonra falan bıraktım 5 dk arayla falan icmeye devam ettim 30 dk sonra terlemeye basladım kendimi kötü hissediyordum tuvalete gittim ve tutamadım kendimi kustum, valla soguttu beni bu menet şey evet gelip ılık suda dus aldım yogurt falan yedim suan kendime geldim...

Yasin bey konuya girmeden önce şu soruyu surayım : Süleyman Demirel'le bir akrabalığınız var mı ? nargileye gelince bende hiç içmedim ama içinde bol miktarda nikotin olduğu için dokunması doğaldır bende bir zamanlar ara ara sigara içtiğimde başım döner ve karnım ağrırdı

Herkes gibi sizde bu soruyu sordunuz hayır yok :)

• Belli ki karnın toksa ağır nargile içtin veya ortam çok kapalıydı dumanaltı oldu ve sen de etkilendin
  • Agir birsey ictin herhalde. Sert geldi ilk seferde. Nargile iyidir yahu. Pofur pofur oh

• Ne zaman içersem içiyim başım dönüyor ve ağrıyor. Sebebini bilen var mı ?
  • Sigara kullanmıyorsan başın biraz döner ilk çekişlerde ama karnın aç değilse kusturmaz normalde.
  • quote:

quote:

Yağlı şeyler yemişsende olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

quote:

Yağlı şeyler yemişsende olabilir.

Lahmacun yemistim :)
  • quote:

sanırım direk kömür olarak içtiniz o üstündeki beyaz şeyi ara ara maşa ile dökün yoksa zehirlenirsiniz tam anlatamadım ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

quote:

sanırım direk kömür olarak içtiniz o üstündeki beyaz şeyi ara ara maşa ile dökün yoksa zehirlenirsiniz tam anlatamadım ama olsun

:)

• sorun belki de nargilededir belki de sende görmeden nasıl bilelim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.