Arkadaşlar,ilk kez maça gitmek istiyorum.ama gitme kimvurduya gidersin diyoralr.abartıyorlarmı.gidenler bir anlatsada dinlesek.
hangi maça gidicene bağlı
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Seko
Ben takım tutmuyorum.niyetim 3 büyüklerden birinin maçını stadda izlemek yani beşkitaş maçını beşiktaş staddında yada diğerlerinin yani kendi stadında izliyecem.kiminle oynadığının önemi yok.sadece o atmosferi merak ediyorum.3 büyüklerin maçına gittinizmi.yaklaşık kaç kişi oluyor.ne gibi durumlara maruz kalabilirim.neye dikkat edebilirim.
quote:
sakın gitme bizim arkadaşlar bir keresinde gittiler 2 si polisten 3 tanesi taraftardan 1 tanesi tarafsızlardan dayak yedi..bıçaklananlar mı dersin el bombalarımı dersin..neler neler.bir kez daha düşün derim...maça gitmek her herkesin harcı değildir.
quote:
Gidiyorsun stada girerken üstünü arıyorlar,boşaltıyorlar onları geçtikten sonra az gidip merdivenlerden çıkıyorsun kalabalığa karışıyorsun yanında getirdiğin çekirdeği çitlemeye başlıyorsun.Maç başlıyor hakeme küfür edıyorsun,yuhalıyorsun yine hakemi,gol olunca goool diye bağırıyorsun hiç tanımadığın adamlarla seviniyorsun golü atan adamın adını bağırıyorsun devre oluyor dışarı çıkıyon geri dönüyon 2. yarı yine aynıları maç bitiyor dağılıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
sakın gitme bizim arkadaşlar bir keresinde gittiler 2 si polisten 3 tanesi taraftardan 1 tanesi tarafsızlardan dayak yedi..bıçaklananlar mı dersin el bombalarımı dersin..neler neler.bir kez daha düşün derim...maça gitmek her herkesin harcı değildir.
ben gittim kafama davul tokmağı fırlattılar. golden sonra beni aşağı attılar ama ben yılmadım tekrar yukarı çıktım. sonra babama söyledim birdaha maça gitme dedi. bence çok tehlikeli yanında kask falan götür. kimvurduya gitme.
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
ben gittim kafama davul tokmağı fırlattılar. golden sonra beni aşağı attılar ama ben yılmadım tekrar yukarı çıktım. sonra babama söyledim birdaha maça gitme dedi. bence çok tehlikeli yanında kask falan götür. kimvurduya gitme.
Sen deve güreşlerine falan gittin yanlışlıkla galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: ekremdumanli
Arkadaşlar,ilk kez maça gitmek istiyorum.ama gitme kimvurduya gidersin diyoralr.abartıyorlarmı.gidenler bir anlatsada dinlesek.
Dostum gel buyur. Yarın saat 20.00da İstanbul BŞB-Bursaspor maçı var. Bilet 15TL Türkiyenin en iyi futbol oynayan takımı Bursaspor. Boşver istanbul takımlarını Hem kavga falanda çıkmaz çünkü rakip taraftar yok Tek korkacağın şey; Hiçbir taraftarda göremiyeceğin Sevgi, aşk, bağlılık, tezahuratlar, şovlar daha neler neler. Yeşil-Beyaz giyin gel hatta bulabilirsen bir Bursaspor atkısıyla gel Birde Bursaspor bağımlılık yapar uyarmadı deme
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
quote:
Dostum gel buyur. Yarın saat 20.00da İstanbul BŞB-Bursaspor maçı var. Bilet 15TL Türkiyenin en iyi futbol oynayan takımı Bursaspor. Boşver istanbul takımlarını Hem kavga falanda çıkmaz çünkü rakip taraftar yok Tek korkacağın şey; Hiçbir taraftarda göremiyeceğin Sevgi, aşk, bağlılık, tezahuratlar, şovlar daha neler neler. Yeşil-Beyaz giyin gel hatta bulabilirsen bir Bursaspor atkısıyla gel Birde Bursaspor bağımlılık yapar uyarmadı deme
Gideceğin maça göre değişir. FB-GS maçına gidersen kavga çıkma ihtimali yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
Alıntıları Göster
ölmeden cehenneme girmeyi istiyorsan git
Tövbe tövbe.Maça gideceğim diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
Alıntıları Göster
hocam özellikle gittiğin stadın çatılı olup olmaması önemli. geçen maça gittim kafamı stadın çatısına çarptım 10 gün kalkamadım
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
hocam özellikle gittiğin stadın çatılı olup olmaması önemli. geçen maça gittim kafamı stadın çatısına çarptım 10 gün kalkamadım
Alıntıları Göster
ilk seferde genellikle heyecan oluyo :):) akışına bırak
quote:
Orijinalden alıntı: volkank81
Alıntıları Göster
Oturup bir köşede maçı izlersen başına birşey gelmez. Bir de oturacağın yer önemli, Mesela Ali Sami Yen'e gidip Ultraslan'ın olduğu tribüne oturursan, 10-15 dakika maçı izlersin geriye kalan zamanında tezahurat yaptırırlar. Git gör ve atmosferi yaşa, binlerce kişi hafta sonları yapıyor bunu ve %99,99'u tek parça halinde çıkıyor, korkulacak hiiiiiç birşey yok. Tabi GS tribününde karşı takım gol attığında sevinirsen korkabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: volkank81
Alıntıları Göster
Cevapları okudumda gülmekten öldüm :).
Arkadaşlar adam savaşa değil maça gidiyor.Herzamanki gibi evden cık git stada.Ben tt ye giriyorum.Ama sen oturucam izliyicem diyorsan al fenerium üstten felan 70-80 lira:) hem senin için daha rahat.Kavga felan demişlerde kaç kere maça gittinizde diyorsunuz bunları.Eglenmek istiyorsan bağıran bir grubun yanına gidiceksin.Misal TT'de C blok E blok ta var Unifeb.wamos bien--- bogaz holigans vb.Ama mac izliyicem çekirdekçi moddayım diyiceksen alt kata iniceksin orda cıtlıya cıtlıya mac izlersin.Öldürmezler merak etme.Maça 80 yaşında gidende var 8 yaşında gidende var.
quote:
quote:
quote: