Şimdi Ara

İLK KEZ MAÇA GİTCEM.KORKUYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,ilk kez maça gitmek istiyorum.ama gitme kimvurduya gidersin diyoralr.abartıyorlarmı.gidenler bir anlatsada dinlesek.

• hangi maça gidicene bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

hangi maça gidicene bağlı
    Ben takım tutmuyorum.niyetim 3 büyüklerden birinin maçını stadda izlemek yani beşkitaş maçını beşiktaş staddında yada diğerlerinin yani kendi stadında izliyecem.kiminle oynadığının önemi yok.sadece o atmosferi merak ediyorum.3 büyüklerin maçına gittinizmi.yaklaşık kaç kişi oluyor.ne gibi durumlara maruz kalabilirim.neye dikkat edebilirim.
  • quote:

sakın gitme bizim arkadaşlar bir keresinde gittiler 2 si polisten 3 tanesi taraftardan 1 tanesi tarafsızlardan dayak yedi..bıçaklananlar mı dersin el bombalarımı dersin..neler neler.bir kez daha düşün derim...maça gitmek her herkesin harcı değildir.
  • quote:

Gidiyorsun stada girerken üstünü arıyorlar,boşaltıyorlar onları geçtikten sonra az gidip merdivenlerden çıkıyorsun kalabalığa karışıyorsun yanında getirdiğin çekirdeği çitlemeye başlıyorsun.Maç başlıyor hakeme küfür edıyorsun,yuhalıyorsun yine hakemi,gol olunca goool diye bağırıyorsun hiç tanımadığın adamlarla seviniyorsun golü atan adamın adını bağırıyorsun devre oluyor dışarı çıkıyon geri dönüyon 2. yarı yine aynıları maç bitiyor dağılıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

sakın gitme bizim arkadaşlar bir keresinde gittiler 2 si polisten 3 tanesi taraftardan 1 tanesi tarafsızlardan dayak yedi..bıçaklananlar mı dersin el bombalarımı dersin..neler neler.bir kez daha düşün derim...maça gitmek her herkesin harcı değildir.

Kardeş.ciddimisin.kafamı buluyon.ben ciddiyim.gidicem bilgim 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

quote:

böylesi müstesna bir konuda ciddi olmamak mümkünmü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk kez tatile çıkacağım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    acayip olaylar oluyor her maç. zaten önce girerken tedbir olsun diye bi jopluyolar... tası kırmadan dövme hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

acayip olaylar oluyor her maç. zaten önce girerken tedbir olsun diye bi jopluyolar... tası kırmadan dövme hesabı.

Alıntıları Göster
    pehhh yazdıgıma,danıştığıma pişman ettiniz.o havayı soruyorum ya.niye makara yapıyorsunuz.neyse....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

pehhh yazdıgıma,danıştığıma pişman ettiniz.o havayı soruyorum ya.niye makara yapıyorsunuz.neyse....

Alıntıları Göster
    ben gittim kafama davul tokmağı fırlattılar. golden sonra beni aşağı attılar ama ben yılmadım tekrar yukarı çıktım. sonra babama söyledim birdaha maça gitme dedi. bence çok tehlikeli yanında kask falan götür. kimvurduya gitme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

ben gittim kafama davul tokmağı fırlattılar. golden sonra beni aşağı attılar ama ben yılmadım tekrar yukarı çıktım. sonra babama söyledim birdaha maça gitme dedi. bence çok tehlikeli yanında kask falan götür. kimvurduya gitme.

Sen deve güreşlerine falan gittin yanlışlıkla galiba.
  • quote:

Arkadaşlar,ilk kez maça gitmek istiyorum.ama gitme kimvurduya gidersin diyoralr.abartıyorlarmı.gidenler bir anlatsada dinlesek.

Dostum gel buyur.
    Yarın saat 20.00da
    İstanbul BŞB-Bursaspor maçı var.
    Bilet 15TL
    Türkiyenin en iyi futbol oynayan takımı Bursaspor. Boşver istanbul takımlarını
    Hem kavga falanda çıkmaz çünkü rakip taraftar yok
    Tek korkacağın şey; Hiçbir taraftarda göremiyeceğin Sevgi, aşk, bağlılık, tezahuratlar, şovlar daha neler neler.
    Yeşil-Beyaz giyin gel hatta bulabilirsen bir Bursaspor atkısıyla gel
    Birde Bursaspor bağımlılık yapar uyarmadı deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Arkadaşlar,ilk kez maça gitmek istiyorum.ama gitme kimvurduya gidersin diyoralr.abartıyorlarmı.gidenler bir anlatsada dinlesek.

Dostum gel buyur.
    Yarın saat 20.00da
    İstanbul BŞB-Bursaspor maçı var.
    Bilet 15TL
    Türkiyenin en iyi futbol oynayan takımı Bursaspor. Boşver istanbul takımlarını
    Hem kavga falanda çıkmaz çünkü rakip taraftar yok
    Tek korkacağın şey; Hiçbir taraftarda göremiyeceğin Sevgi, aşk, bağlılık, tezahuratlar, şovlar daha neler neler.
    Yeşil-Beyaz giyin gel hatta bulabilirsen bir Bursaspor atkısıyla gel
    Birde Bursaspor bağımlılık yapar uyarmadı deme
    Gideceğin maça göre değişir. FB-GS maçına gidersen kavga çıkma ihtimali yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Alıntıları Göster
    ölmeden cehenneme girmeyi istiyorsan git
  • Tövbe tövbe.Maça gideceğim diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Alıntıları Göster
    hocam özellikle gittiğin stadın çatılı olup olmaması önemli. geçen maça gittim kafamı stadın çatısına çarptım 10 gün kalkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

hocam özellikle gittiğin stadın çatılı olup olmaması önemli. geçen maça gittim kafamı stadın çatısına çarptım 10 gün kalkamadım

Alıntıları Göster
    ilk seferde genellikle heyecan oluyo :):) akışına bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkank81

Alıntıları Göster
    Oturup bir köşede maçı izlersen başına birşey gelmez. Bir de oturacağın yer önemli, Mesela Ali Sami Yen'e gidip Ultraslan'ın olduğu tribüne oturursan, 10-15 dakika maçı izlersin geriye kalan zamanında tezahurat yaptırırlar. Git gör ve atmosferi yaşa, binlerce kişi hafta sonları yapıyor bunu ve %99,99'u tek parça halinde çıkıyor, korkulacak hiiiiiç birşey yok. Tabi GS tribününde karşı takım gol attığında sevinirsen korkabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkank81

Alıntıları Göster
    Cevapları okudumda gülmekten öldüm :).

Arkadaşlar adam savaşa değil maça gidiyor.Herzamanki gibi evden cık git stada.Ben tt ye giriyorum.Ama sen oturucam izliyicem diyorsan al fenerium üstten felan 70-80 lira:) hem senin için daha rahat.Kavga felan demişlerde kaç kere maça gittinizde diyorsunuz bunları.Eglenmek istiyorsan bağıran bir grubun yanına gidiceksin.Misal TT'de C blok E blok ta var Unifeb.wamos bien--- bogaz holigans vb.Ama mac izliyicem çekirdekçi moddayım diyiceksen alt kata iniceksin orda cıtlıya cıtlıya mac izlersin.Öldürmezler merak etme.Maça 80 yaşında gidende var 8 yaşında gidende var.

• quote:

quote:

quote:

Bizim mahalleden 5 kişi maça gitti 4 kişi döndü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.