Şimdi Ara

İlk kez internet bağlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Hayatımda ilk kez internet bağlatıyorum, Türknet sözleşmesini yarın kargolatacağım. Ancak aklımda bir kaç soru var. Evimde telefon yok bu bir sorun teşkil eder mi? Turknetin kendi sitesinde 16 megabit internet alabildiğimi gördüm. Evde telefon olmamasına rağmen internet bağlanabilir mi? Burada ki 16 mgbit seçeneğinin hızını arttırmak için ne yapabilirim? 180 Liraya modem almayı da kabul ettim. Modem adına daha iyi bir seçenek var mıdır o modem dışında? Modemi kurmaya geldiklerinde onlar mı getiriyorlar? Telefonum olmasa da onlar internet kurulumunu yaptıktan sonra kendim telefon alıp kullanabilir miyim? Ve son olarak tatile çıkacağımdan dolayı 15 20 gün içinde gideceğim, bu süre zarfında internetim bağlanır mı?



  • öncelikle normal bi modem alsanızda işinizi görürdü 180 tl vermenize gerek yoktu modeme türk telekom ekiplerinin yoğunluğuna veya canının isteğine bağlı bu interneti bağlama olayıda 2 ay önce internetimde arıza oluştu ekipler 1 ayda geldiler sonunda bezdim türk telekoma geçtim kendi ekipleri yok türknetin türk telekom ekipleri gelip bağlantı yapiyorlar herşeyi onlar getiriyor modeme kadar tüm herşeyi kurup bağlayıp test edip gidiyorlar telefon olmasına gerek yok ister kullanır ister kullanmazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkaninn59

    öncelikle normal bi modem alsanızda işinizi görürdü 180 tl vermenize gerek yoktu modeme türk telekom ekiplerinin yoğunluğuna veya canının isteğine bağlı bu interneti bağlama olayıda 2 ay önce internetimde arıza oluştu ekipler 1 ayda geldiler sonunda bezdim türk telekoma geçtim kendi ekipleri yok türknetin türk telekom ekipleri gelip bağlantı yapiyorlar herşeyi onlar getiriyor modeme kadar tüm herşeyi kurup bağlayıp test edip gidiyorlar telefon olmasına gerek yok ister kullanır ister kullanmazsın

    +1

    16mb/sn bakırın max hızı.
  • Tesekkur ederim cevabiniz icin hocam. Cok yardimci oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Arttiramaz miyiz hocam onu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semiramist1

    Arttiramaz miyiz hocam onu ?

    bakır hatlarda, 16 Mbit üstü hız farklı bir Dsl teknolojisi olan vDsl ile verilir. 32 Mbit verilebiliyor mesela ama santrale mesafenizin yakın olması lazım.

    yalın dsl'de telefon kullanmanıza gerek yok. TT yine aynı şebekeden veriyor interneti.
  • Vdsl apartmana fiberle gelip, bi kabinet kurup, kabinet içinde fiberi switch e girip switch ten tüm abonelere link vermesi değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.