Şimdi Ara

İlk Kez Dövme Yaptırıyorum Önerisi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk kez dövme yaptırıyorum.sağ koluma yaptırıcam.5x20 cm ebatlarında düşünüyorum.400 tl para ayırdım bu için.salakça şekiller vs yaptırmak istemiyorum.çünkü hayatım boyunca taşıyacağım.düşünsenize dede oluyorsunuz.torununuz kolunuzdaki tribal dövmeyi gösterip anlamı ne dede diye soruyor yanlızlığı simgeleyen dövmeler nasıl oluyor bilen var mı? cevaplarınızı bekliyorum

• profil resmindeki hıyarı yaptır çok orjinal olursun.
  • Senin için özel bir şey değilse yaptırma azizim öneriyle dövme mi olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu dövme işi öneriyle olucak bi iş değil 400tl yi 1000 tl ye cıkarmaya calıs yaptırmısken kaliteli saglam bi dövmeciye git o sana güzel bi tasarım yapsın. Ki cogu dövmeci yaptıgı dövmeyi tekrar yapmaz
  • yaptıracağım dövme sadece başlangıç olucak, param oldukça dövme yaptırmaya devam edicem zaten tanıdıkta yaptırıyorum 1000 tl ye eşdeğer bir dövme yapıcak o fiyata.bana şöyle yardımcı olabilirsiniz.yanlızlığı en güzel hangi şekil temsil eder?
  • Şuan pekbişey gelmiyor aklıma . bende yaptırmayı düşünüyorum kaplan temalı dövmeler baya hoşuma gidiyor
  • Pişmanlık yazdır. Birkaç sene sonra pişman olunca bakarsın bol bol dövmene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

yaptıracağım dövme sadece başlangıç olucak, param oldukça dövme yaptırmaya devam edicem zaten tanıdıkta yaptırıyorum 1000 tl ye eşdeğer bir dövme yapıcak o fiyata.bana şöyle yardımcı olabilirsiniz.yanlızlığı en güzel hangi şekil temsil eder?

şu siyah kısım olabilir..

yada hiçbirşey yaptırma oda yalnızlığı temsil edebilir

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Pişmanlık yazdır. Birkaç sene sonra pişman olunca bakarsın bol bol dövmene.

1 dakikalık saygı duruşuna kalktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Karga -- 16 Ekim 2013; 1:50:56 >

• sağol ama çok sevmedim
  • güncelll!
  • Hocam bence kendiniz bir şeyler tasarlayın kafanızda. Buradan görüp yaptırdığınızda ilerde pişman olmanız yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için anlam ifade etmiyorsa hevestir hocam , kalıcı sonuçta yaptırma derim.30 yıl sonra bakıp bakıp "ne kafayla bunu yaptırdım lan!1!?!" diyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.