Bildirim
İlk kazamı yaptım nasıl yol izlemeliyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam, bildiğim kadarıyla polisi çağırıp tespit tutanağı hazırlatıyorsunuz. Olay yerini fotoğraflayıp, belgelerle birlikte ( kimlik, ruhsat ve poliçe ) kaskonuzun anlaşmalı olduğu bir servise aracınızı bırakıyorsunuz. Gerisi onların işi. Geçmiş olsun...
ekleme: şöyle birşey buldum, ilk paragraf sanırım sizin durumunuz ile ilgili
http://cemsgrup.com.tr/hasar_aninda.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 6 Temmuz 2017; 22:30:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polisin gelecegini sanmam ufak bisey icin peki baska zaman yaptirsam olurmu evimin önü sonucda istedigim zaman resim cekilebilir
Hocam siz hasar yerini gösteren fotoğrafları çekip sigortacınızla görüşün, en doğru bilgiyi verip, gerekli yönlendirmeyi yapacaktır. Tekrardan geçmiş olsun
Tamponda ne kadarlik hasar olacak ki. Yaptirin cebinizden gitsin. Hasarsizlik indiriminizi etkilemez seneye hic olmazsa.
Fotograf atsaniz ona gore yorumlardik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çiçek çarpmasına polis gelirmi hiç ya -
Daha önce bazı kasko şirketlerinin tek taraflı hasar onarımı içinde polis raporu istediğini okumuştum ve ona istinaden yazdım. En azından arayıp sorar, atarlanma hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X