Şimdi Ara

İlk kazamı yaptım nasıl yol izlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evin önündeki beton çiceklige geri geri gelirken ön tamponu taktim tutanagı nasil yazmak lazim servise ne demeli arac kaskolu opel corsa 2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam, bildiğim kadarıyla polisi çağırıp tespit tutanağı hazırlatıyorsunuz. Olay yerini fotoğraflayıp, belgelerle birlikte ( kimlik, ruhsat ve poliçe ) kaskonuzun anlaşmalı olduğu bir servise aracınızı bırakıyorsunuz. Gerisi onların işi. Geçmiş olsun...

ekleme: şöyle birşey buldum, ilk paragraf sanırım sizin durumunuz ile ilgili

http://cemsgrup.com.tr/hasar_aninda.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 6 Temmuz 2017; 22:30:25 >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Polisin gelecegini sanmam ufak bisey icin peki baska zaman yaptirsam olurmu evimin önü sonucda istedigim zaman resim cekilebilir

• cntrl C kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hasar yerini gösteren fotoğrafları çekip sigortacınızla görüşün, en doğru bilgiyi verip, gerekli yönlendirmeyi yapacaktır. Tekrardan geçmiş olsun

• Tamponda ne kadarlik hasar olacak ki. Yaptirin cebinizden gitsin. Hasarsizlik indiriminizi etkilemez seneye hic olmazsa.

Fotograf atsaniz ona gore yorumlardik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    çiçek çarpmasına polis gelirmi hiç ya
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Daha önce bazı kasko şirketlerinin tek taraflı hasar onarımı içinde polis raporu istediğini okumuştum ve ona istinaden yazdım. En azından arayıp sorar, atarlanma hemen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk motor kaza mı yaptım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.