Şimdi Ara

İlk kazamı yaptım (i30 v.s. Fiesta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ben yapmadım , kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen Fiesta bana sol arkadan güzelce yapıştırdı. O an ne olduğunu da anlayamadım , 2-3 dak. saf saf etrafa bakıyorum... Daha sonra yavaş yavaş kendime geldim , daha önce böyle bişey başıma gelmemişti ne yapacağımı bilemedim resmen . neyse oldu artık deyip tutanak falan tuttuk, karşı tarafta suçunu kabul etti. canımı sıkan tek şey ; kırmızıda beklerken durduk yere bu olayın olması oldu....

• geçmiş oılsun ilk ve son kazanız olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 10 Aralık 2011; 12:18:37 >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun, park sensöründe sorun yoksa boyayla kurtarırsınız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Geçmiş olsun, park sensöründe sorun yoksa boyayla kurtarırsınız gibi.

Teşekkür ederim arkadaşlar saolun...

park sensörleri çalışıyor , problem yok onlarda ,

Bu tamponu yenisiyle mi değiştirirler yoksa onarım mı yaparlar sizce ?
  • yok be hocam ne tampon değiştirmesi boya kurtarır........
  • Geçmiş olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun.Sensör sağlamsa boya kurtarır dostum canını sıkma
  • Geçmiş olsun. Oluyor işte. Adam gece arabasını sitenin otoparkına bırakıyor. sabah bir bakıyor. Arabasının üzerinde başka bir araba sırtüsdü düşmüş. Duruyor. Meğer alkollü bir vatandaş 2 metre yüksek yerden nasıl becerdi ise arabayı sırtüstü diğer arabanın tavanına düşürmüş. Beylükdüzü'nde yaşanan bir hadise bu.

Kazanın nereden geleceği belli olmuyor.
  • geçmiş olsun. boya ile yırtarsınız. en büyük kazanız böyle olsun

ekleme; bu sıralar forumun üzerinde bir lanet var. 2 haftadır bu kaçıncı kaza haberi. bi okutsakmı forumu napsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 10 Aralık 2011; 12:48:06 >
  • Geçmiş olsun canınızı sıkmayın
  • Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun arkdasım. aynı kaza benim başıma gelmişti 1 ay önce ışıklarda bekliyordum arkadan opel astra vurdu bayanmış ve acemiymiş. benim arka tampon ve içindeki demiri yamuldu baya sert vurdu. sigortasından yaptırdım. senin tamponda saglammış :)
  • Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler arkadaşlar saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

geçmiş oılsun ilk ve son kazanız olur inşallah

+1

şehir neresi bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

geçmiş olsun arkdasım. aynı kaza benim başıma gelmişti 1 ay önce ışıklarda bekliyordum arkadan opel astra vurdu bayanmış ve acemiymiş. benim arka tampon ve içindeki demiri yamuldu baya sert vurdu. sigortasından yaptırdım. senin tamponda saglammış :)

Sizede geçmiş olsun. bende ilk görünce şaşırdım. fiestanın önünü görünce ''aha .ıçtık dedim'' ... tamponda baya bi göçük var fiestanın , sonra kendi aracıma baktım irili ufaklı çizikler var , bende şaşırdım... bide vuran araba daha çok hasar alır derler , belki o vurduğu için bana pek bişey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

geçmiş oılsun ilk ve son kazanız olur inşallah

+1

şehir neresi bu arada ?

Ankara Hocam
  • geçmiş olsun , ben de i30 kullanıyorum park sensörlerini dandik zannediyordum iyiymiş
  • Geçmiş olsun. siz de pek bir şey yok. sadece boya ile hallolur. fiestada çamurluk düzeltilecek ön tampon ve far değişecek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.