Bildirim
İlk kazamı yaptım (i30 v.s. Fiesta)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş oılsun ilk ve son kazanız olur inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 10 Aralık 2011; 12:18:37 > -
Geçmiş olsun. -
Geçmiş olsun, park sensöründe sorun yoksa boyayla kurtarırsınız gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
Geçmiş olsun, park sensöründe sorun yoksa boyayla kurtarırsınız gibi.
Teşekkür ederim arkadaşlar saolun...
park sensörleri çalışıyor , problem yok onlarda ,
Bu tamponu yenisiyle mi değiştirirler yoksa onarım mı yaparlar sizce ? -
yok be hocam ne tampon değiştirmesi boya kurtarır........ -
Geçmiş olsun hocam -
geçmiş olsun.Sensör sağlamsa boya kurtarır dostum canını sıkma -
Geçmiş olsun. Oluyor işte. Adam gece arabasını sitenin otoparkına bırakıyor. sabah bir bakıyor. Arabasının üzerinde başka bir araba sırtüsdü düşmüş. Duruyor. Meğer alkollü bir vatandaş 2 metre yüksek yerden nasıl becerdi ise arabayı sırtüstü diğer arabanın tavanına düşürmüş. Beylükdüzü'nde yaşanan bir hadise bu.
Kazanın nereden geleceği belli olmuyor. -
geçmiş olsun. boya ile yırtarsınız. en büyük kazanız böyle olsun
ekleme; bu sıralar forumun üzerinde bir lanet var. 2 haftadır bu kaçıncı kaza haberi. bi okutsakmı forumu napsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 10 Aralık 2011; 12:48:06 > -
Geçmiş olsun canınızı sıkmayın -
Geçmiş olsun. -
geçmiş olsun arkdasım. aynı kaza benim başıma gelmişti 1 ay önce ışıklarda bekliyordum arkadan opel astra vurdu bayanmış ve acemiymiş. benim arka tampon ve içindeki demiri yamuldu baya sert vurdu. sigortasından yaptırdım. senin tamponda saglammış :) -
Geçmiş olsun. -
Teşekkürler arkadaşlar saolun... -
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
+1
şehir neresi bu arada ? -
quote:
Orijinalden alıntı: skunk2.
geçmiş olsun arkdasım. aynı kaza benim başıma gelmişti 1 ay önce ışıklarda bekliyordum arkadan opel astra vurdu bayanmış ve acemiymiş. benim arka tampon ve içindeki demiri yamuldu baya sert vurdu. sigortasından yaptırdım. senin tamponda saglammış :)
Sizede geçmiş olsun. bende ilk görünce şaşırdım. fiestanın önünü görünce ''aha .ıçtık dedim''... tamponda baya bi göçük var fiestanın , sonra kendi aracıma baktım irili ufaklı çizikler var , bende şaşırdım... bide vuran araba daha çok hasar alır derler , belki o vurduğu için bana pek bişey olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
+1
şehir neresi bu arada ?
Ankara Hocam -
geçmiş olsun , ben de i30 kullanıyorum park sensörlerini dandik zannediyordum iyiymiş -
Geçmiş olsun. siz de pek bir şey yok. sadece boya ile hallolur. fiestada çamurluk düzeltilecek ön tampon ve far değişecek.
Benzer içerikler
- motor hava tahliye hortumundan yağ gelmesi
- direksiyon hakimiyetim yok ne yapmalıyım
- subaru legacy 2.0
- lastik yönü ters takılırsa ne olur
- bmw l7 e38
- bmw fiyat listesi 2025
- honda elektrikli suv
- chery v23
- renault rafale yorum
- kia tasman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X