Şimdi Ara

İlk Kasa modum , Fikirlerinizi açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk defa kasa modu yapıyorum. PC MODİFİKASYON bölümünde gezerek gördüügm bilgiler ışıgında kendimce bir modlama yapmaya çalıştım ve bunu sizlere paylaşıp , daha farklı neler yapabılırım neler tavsiye edersiniz diye öğrenmek adına bu konuyu açıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler :)

Ekstra almayı düşündüklerim :

* 2 adet beyaz ledli fan. AMA BU FANLAR KONUSUNDA KARARSIZIM SİZCE MAVİ LEDLERE BU BEYAZ FANLAR NASIL DURUR. YOKSA BAŞKA TAVSIYENIZ VARMIDIR.

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• Fanlari almalimiyim fikir bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar, öncelikle başlamak bitirmenin yarısıdır. Başlangıç olarak iyisiniz fakar Fan konusunda denemeden göremezsiniz deneyin zevk sizin karar sizin hangisi gözünüze hoş gelirse onu yapın... isterseniz fanlarınızı kendiniz aydınlatın forumda konusu var modifiye illahki birşeyler almak değildir bişeylere evrim geçirtmektir :) başarılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: razorr8

Merhabalar ilk defa kasa modu yapıyorum. PC MODİFİKASYON bölümünde gezerek gördüügm bilgiler ışıgında kendimce bir modlama yapmaya çalıştım ve bunu sizlere paylaşıp , daha farklı neler yapabılırım neler tavsiye edersiniz diye öğrenmek adına bu konuyu açıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler :)

Ekstra almayı düşündüklerim :

* 2 adet beyaz ledli fan. AMA BU FANLAR KONUSUNDA KARARSIZIM SİZCE MAVİ LEDLERE BU BEYAZ FANLAR NASIL DURUR. YOKSA BAŞKA TAVSIYENIZ VARMIDIR.

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Hocam güzel olmuş neon bende kasama mod yapıyorum istersen bi incele fikir edinirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_95426619/tm.htm

• fikrimi soracak olursanız menteşe çok iyi durmamış. onun yerine kasa sacını geçme yuvalarından pay bırakıp kesip kullanabilirsiniz. kasanın içini mat siyaha boyayabilirsiniz çok parlak görünüyor dikkati çekiyor. benim sistem aşağıdaki gibi. fikir olarak inceleyebilirsiniz.

İlk Kasa modum , Fikirlerinizi açığım İlk Kasa modum , Fikirlerinizi açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan739 -- 30 Ağustos 2014; 21:27:15 >
    CPU: INTEL CORE İ7 4.th gen. 4790K (haswell refresh devil's canyon) 4.00 GHZ, MAINBOARD: MSI Z97S-SLI-Plus Z97 LGA1150 DDR3-3300 (OC) MHz RAM: GSKILL RIPJAWS 1866 MHZ 16 GB CL10 KİT @2133 MHZ CASE: CORSAIR 300R WİNDOWED, MODİFİED. GPU:NVİDİA MSI GE FORCE 980Tİ LIGHTNING 6 GB 384 BIT SSD: OCZ ARC 100 240GB. SSD: OCZ ARC100 240 GB : RAID 0 HDD: 3TB SEAGATE SV35 HDD: 2TB SEAGATE BARRACUDA COOLING: 4x XIMATEG XLF 1255 1xCORSAIR CASE FAN1x NOCTUA NH-D14 COOLER ...POWER: CORSAIR ENTHUSIAST RM-1000 83A@12V 1000w 80 GOLD MONITOR: ASUS MG 279Q IPS 144 HZ 27'' 2K FRESYNC.

• Bencede kasayı siyaha boya kırmızı led döşe
  • Renkli fanları taktım , göz önündeki ve gözü alan mavi neon ışığı alt tarafa güzledim diğeride üst tarafta gizli bence çok çık oldu böyle. Alt tarafa yeşil üzerine mavi ledli 8cm fan taktım hddler çok ısınıyordu gözle görülecek derecede fark oldu(15C ).

Şuanda masama led döşüyorum bitince onuda atıcam. YANİ DEVAM EDİYORUUUM

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 8 Eylül 2014; 0:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alierent

Bencede kasayı siyaha boya kırmızı led döşe

Fikiriniz aklımda ama beceremem diye korkuyorum bu arada mavi neon ışık tam istediğin şekilde goz almayaak şekilde renklendirdi kasamı kırmızıyı arkada masamda kullanmayı tercih ettim bitince fotograflarını yukluyucem ben çok begendım
  • Hocam ben de eski kasama yakın zamanda resimde görüldüğü gibi bir mod yaptım sizde böyle yapın derim ayrıca üzerine yazıcıdan çıkarttığınız sticker benzeri yapıştırınca çok hoş olacaktır ayrıca onu mukavva üzerine parlak karton yapıştırdım onu siyah renkte alabilirsin o da iyi olur yada başka renk daha ucuz bir işlem olduğu için tercih edilebilir... (Photshop'da yaptım stickerları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pincons -- 8 Eylül 2014; 3:13:55 >

• Bu bölümde modifikasyon başlığı altında sadece şerit led ve pleksi yer alıyor biraz hayal gücünüzü kullanın hocam. Kolay gelsin :)
  • Kasanın içini boyaman lazım önce.
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    kasayı koyu renge boyamak daha iyi olur..yan kapakta kesile bilir

menteşeli iyi olmamış
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.