Yüzbaşı
14 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba ustadlarim..
Eski m42 analog lenslerimizi , nikon d3100 gibi dslr cihazlarda kullanabilir miyiz?
Bu konuda bir cok yazi okudum, kimisi “kullanilir gayet hos olur” desede kimisi “sonsuza netlemez” , “goruntu kalitesi cok kotu olur.” Tarzi cumleler soyluyor
Bu isin asli nedir?
Saygilar
Evet arkadaşlar , eskiden canon sx150 diye bir efsane vardı. Uzun süre o makineyi kullandım sonra d90 a geçtim.
Seneye Avrupaya okumaya gidiyorum, interrail ve kısa süreli geziler yapacağım. D90 ı taşımak , kullanmak oldukça zorlayıcı.
Son 5 6 sene içerisinde sx150 tarzı ama daha kaliteli olan makineler var mı ? 2017 den önce çıkmış olması tercihimdir çünkü 2.el alacağım , 2.el bulması kolay olsun. Teşekkürler
Evet arkadaşlar sorum açık ve net.
İyi bir üniversitede mühendislik okuyup 70 bin euroya uçuş eğitimi almak mı
Yoks burslu özel bir üniversitede pilotaj okumak mı ?

Ne gibi + lar - ler var ?
Selamlar dostlarim.
Adana da gürselpasa mah. oturuyorum.
Son bir kac aydır su faturam 180-190 tl civarinda gelmeye başladı.
Adana suyu bol bir memleket ve bu donemde ekonomi devri.
Bugun asagidaki guvenlige bu durumu sordugumda bana kendi evlerine 40 50 tl den fazla gelmedigini soylediler.
Birim fiyatin ne oldugunu sordum bilmiyorum dedi
Sanirim bu ASKİ , mahalleden mahalleye farkli birim fiyat uyguluyor. Ya da bizim evde su kacagi var.
Sizlere fatura ne kadar geliyor? Birim fiyat ne? Ortalama tuketiminiz ne?

Selamlar arkadaşlar. Hayatta en cok kullandığım şey laptopum. Bir çok laptop eskittim.
Şimdi de üniversiteye geçeceğim ve yeni bir laptop alacağım. 10 gündür saatlerce alacağım laptopu araştırdım en son bir kaç model arasında kaldıktan sonra bir anda kendime, ben bu laptopu almasam ne olur? diye sordum.

Elimdeki laptop pek yorulmadı gibi hissediyorum.i5 4200u işlemcisi ve 4gb rami var. Evet eski bir bilgisayar ama ilk güne göre çoook büyük bir performans zayıflığı yok.

Kırığı çıkığı da yok

Laptopu genellikle video film dizi izlemek, youtubeda takılmak . Zaman zaman ses kayıtları yapmak (gitarla ve kondensatörlü mikrofonla) video editlemek, harici ses kartım ile beraber gitar calmak için kullanıyorum . Asla oyun oynamıyorum . Cubase , Adobe premiere gibi yazılımlarda zaman zaman kasmalar oluyor (ilk aldığımda da oluyordu hala oluyor gayet doğal.) bundan kurtulsam iyi olur az çok canımı sıkıyor.

4000 TL verip yeni bir bilgisayar almaktansa, 4 gb ram ekleyip 256 gb ssd eklesem bu bilgisayar ne duruma gelir ? Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.

Bilgisayarın bilgileri..

Mikroişlemci
Intel Core i5-4210U Intel HD Graphics 4400 ile (1,7 GHz, 3 MB önbellek, 2 çekirdekli)
Bellek
4 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (1 x 4 GB)
Video Grafik
NVIDIA GeForce 820M (2 GB DDR3 ayrılmış)
Sabit Sürücü
500 GB 5400 rpm SATA
Selamlar arkadaşlar. Hayatta en cok kullandığım şey laptopum. Bir çok laptop eskittim.
Şimdi de üniversiteye geçeceğim ve yeni bir laptop alacağım. 10 gündür saatlerce alacağım laptopu araştırdım en son bir kaç model arasında kaldıktan sonra bir anda kendime, ben bu laptopu almasam ne olur? diye sordum.

Elimdeki laptop pek yorulmadı gibi hissediyorum.i5 4200u işlemcisi ve 4gb rami var. Evet eski bir bilgisayar ama ilk güne göre çoook büyük bir performans zayıflığı yok.

Kırığı çıkığı da yok

Laptopu genellikle video film dizi izlemek, youtubeda takılmak . Zaman zaman ses kayıtları yapmak (gitarla ve kondensatörlü mikrofonla) video editlemek, harici ses kartım ile beraber gitar calmak için kullanıyorum . Asla oyun oynamıyorum . Cubase , Adobe premiere gibi yazılımlarda zaman zaman kasmalar oluyor (ilk aldığımda da oluyordu hala oluyor gayet doğal.) bundan kurtulsam iyi olur az çok canımı sıkıyor.

4000 TL verip yeni bir bilgisayar almaktansa, 4 gb ram ekleyip 256 gb ssd eklesem bu bilgisayar ne duruma gelir ? Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.

Edit Bilgisayarın bilgileri..

Mikroişlemci
Intel Core i5-4210U Intel HD Graphics 4400 ile (1,7 GHz, 3 MB önbellek, 2 çekirdekli)
Bellek
4 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (1 x 4 GB)
Video Grafik
NVIDIA GeForce 820M (2 GB DDR3 ayrılmış)
Sabit Sürücü
500 GB 5400 rpm SATA
Selamlar arkadaşlar, 2 sene evvel Irlandadan ATH WS99 model kulaklık almıştım.
Kulaklığın performansı çok iyi durumda fakat 2-3 gün abim kullanmak istedi ve verdim.
Az önce kulaklığı getirdi ve kulaklıkta bir problem var. Sesi gayet normal fakat, sallayınca sağ taraftan ses geliyor sanırım çantasında taşırken zarar gördü. içinde bir plastik parcası kırık ve kulaklığın içinde dolaşıyor gibi bi his yaratıyor. Bunun tamiri mümkün mü? Söküp içindeki parçayı çıkarıp geri güzel bir şekilde kapatmalarını istesem becerebilirler mi ?
200 euroya aldıgım kulaklık zarar görsün istemiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz sınava sayılı günler kaldı.Benim şuan tarih coğrafya ve dil bilgisi adına çooook büyük eksiklerim var. Bu süre içerisinde her gün bu derslere 2 saat (toplam) ayırarak ne kadar ilerleyebilirim?

Dil Bilgisi, Tarih, Coğrafya nasıl çalışılır? Konu anlatım videoları ne derece işe yarar? Soru mu çözmeli ne yapmalı?

Yardımlarınızı bekliyorum :)
Ayla filminde suleyman astsubayın kolundaki saatin modelini bilen var mı? Internette aradım bulamadım...
Istedigim bölüm bu sene yaklaşık 480 ile kapatmış , kaç bin sıralamaya bedeldir? Çok merak ediyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
ig: alierentsl
Forum İkinci El İmzası:
/>
Sony Xperia Z1 Kulübü ///DH Türkçüler Otağı ///Hyundai ix35 Kullanıcıları
quote:

En Güçlü Silah FİKİR , En Güçlü Fikir TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ'dir. - Alparslan Türkeş
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Peugeot
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 517
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 43.254 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.