|
öncelikle merhabalar; 2 tane iş hakkında müzakere etmek istiyorum. şuan yazılım alanı içeren meslek lisesinden mezun olmuş bir genç olarak iş arıyordum tanıdık vasıtısıyla 2 tane işyerinin kapısı fırsatı açıldı ama kararsızım bu sebebten bu yaşlarda işe başlamış ağabeylerimden tavsiye almak isterim. ilk iş gebze osb'de transpalet ile yük çekip depolara taşıyıp faturalandırmak ve dizmek. ikincisi ise bir plaza gibi yerde mühendislerin ve master yapmış kişilerin arasında ofis destek elemanı gibi rollerde bulunmak. ilk işe servisle bırakıp getirip götürecekler 8-5 gibi çalısacaksın 3 vardiya da zorunlu izin alma durumlarında tek sıkıntı dönüşler evime 2 saat fılan oluyor acıl durumlarda işten ızın alıp cıksam eve gelmem bu saat aralıgına tekabul edıyor ıkıncı işte ise avrupa yakasında ama anadolu yakasında kadıkoy gıbı yere tasıncak 9-6 sekılde masabaşı bir iş olarak ve ızın durumlarında evıme marmarayla ve dolmus yaparak 35-40 dakıka da olabılıyorum. birazcık da panıge kapılan bır kısılıge sahıp oldugum ıcın karar veremedım sızce ne yapsam daha dogru olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D6ADC009 -- 17 Ekim 2025; 0:14:57 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt