Şimdi Ara

İlk Görüşte Aşk İle İlgili Bir Film Arıyorum Çok Pişmanımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ilk görüşte birine aşık oldum 2 haftadır ne adam gibi uyku uyuyorum ne de huzur buluyorum o kıza açılmadığım için çok pişmanım tanımıyorum 2 milyonluk nüfuslu şehirde bir daha göreceğimi tahmin etmiyorum benim olayımı anlatan bir film yabancı hint fark etmez kitapta olur şiir de olur teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölümkomik -- 9 Mart 2016; 0:42:03 >

• Sefiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 8 Mart 2016; 22:09:33 >
  • Before sunshine mı sunset mi ondan izle derim. Bak da bir serinin ilk filmini izle sonra 2. 3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boboemre

Before sunshine mı sunset mi ondan izle derim. Bak da bir serinin ilk filmini izle sonra 2. 3.

kanki orada zaten bunlar tanışmış ben tanışmadım o filmi izlersem daha da kahrolurum ben pişmanlık ile ilgili film istiyorum benim gibi acı çeken bu arada liseli değilim yaşım 25
  • Ölümkomik Ö kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı durumdayım nerdeyse. 3 gün önce bir kız gördüm, biraz yardımcı oldu. Hayatımda ilk defa ilk görüşte birinden hoşlandım. Keşke otobüsten onunla birlikte inseydim bir bahaneyle konuşsaydım :((
  • The closer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theexistance

Kardeşim aynı durumdayım nerdeyse. 3 gün önce bir kız gördüm, biraz yardımcı oldu. Hayatımda ilk defa ilk görüşte birinden hoşlandım. Keşke otobüsten onunla birlikte inseydim bir bahaneyle konuşsaydım :((

sende benim yaşadığım pişmanlığı yaşıyormusun kardeşim bilmiyorum geceleri uyuyamıyorum kafaya takmaktan saç kalmadı saçımda 1 haftadır ne yediğimden içtiğimden tad alıyorum gittim kızı gördüğüm yere 2-3- gün soğukta kaç saat bekledim hiç görmedim çok kötü bir şey gerçekten tamam şuan bombaların altında katledilen suriyede yüzlerce masum insan var afrikada açlıktan ölen aynı şekilde sizinde dert mi diyorsunuz belki ama ben şu 2 haftada çektiğim acıyı ömrümde çekmediğim belki kabımız küçük bu kadar acıya dayanamıyorum yaşım 25 siz siz olun sakın böyle pişman olacağınız hareketler yapmayın açılmanız gereken kişiye açılın söylenmesi gereken sözü söyleyin dövülmesi gereken adamı dövün sonra gerçekten çok pişman oluyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mecnunum Leyla'mı Gördüm
    Bir Kerece Bakdı Geçti
    Ne Sordu Ne De Söyledi
    Kaşlarını Yıktı Geçti

Soramadım Bir Çift Sözü
    Ay Mıydı Gün Müydü Yüzü
    Sandım Ki Zühre Yıldızı
    Şavkı Beni Yaktı Geçti

Ateşinden Duramadım
    Ben Bu Sırra Eremedim
    Seher Vakti Göremedim
    Yıldız Gibi Aktı Geçti

Bilmem Hangi Burç Yıldızı
    Bu Dertler Yareler Bizi
    Gamze Okun Bazı Bazı
    Yar Sineme Çaktı Geçti

İzzet-i Der Ne Hikmet İş
    Uyur İken Gördüm Bir Düş
    Zülüflerin Kement Etmiş
    Yar Boynuma Taktı Geçti

•  İlk Görüşte Aşk İle İlgili Bir Film Arıyorum Çok Pişmanımm İlk Görüşte Aşk İle İlgili Bir Film Arıyorum Çok Pişmanımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölümkomik -- 9 Mart 2016; 0:41:41 >

• " Moscow Doesn't Believe İn Tears " izle izlediğine pişman olmayacaksın.Tam da senin durumunla alakalı.Ve bu filmden çok şey öğreneceksin.
  • Serendipity kesinlikle moralinide duzeltecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümkomik Ö kullanıcısına yanıt
    İçim yanıyor kardeşim. 4 gün oldu. O gün mağazaya gidiyordum ayakkabı mağazası(adı greyder). Otobüste anneme sordum telefonla nasıl giderim diye. Kapadıktan sonra sağımdan biri '2 durağın var greydere' dedi. Önce anlamadım sonra omzuma dokunup dedi tamam sağolun dedim ona bakıp. Hayatımda ilk defa ilk bakışta birinden hoşlandım. Tan o an kapı açıldı trafikten, o indi. 2 saniye içinde insem mi diye aklıma bile gelemeden gitmişti. Yürüyüşü bile beni benden aldı. Ben de gidip indiği yerde beklerim bugün belki bir ihtimal diye. Mağazanın yanından geçerken, mağazanın adı aklıma geldikçe içim yanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.