< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Alışveriş yaptığım kişiler Liquido02 / Unborn / Sahapo / Umut Aşkın / Nicolae / fbastan / blackcold1907 / osman13 / alperekrem / pepe7115 / murat708 / van doom / Ocondrion / BERATTAN / oguzmete / ghostofsparta / intikad / nevzatcan21 / tammel / selman159
|
|
|
|
|
Sinemaya tekrar hoş geldin deme vakti geldi. Ayrıca,Yok öyle sadece yunan mitoloji hegamonyası. Sanırsın bunlardan önce insanlık yoktu veya yalnız yaşıyorlardı . Yaptıkları tek şey zamanında Osmanlı imparatorluğu gibi yayılmacı olup güçlü görünebilmek. Ek olarak Umarım yurt dışında da izleyici çekebilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bu filmlerin arkasında yahudi bankerler (bknz: hollywood) vs yok. Adam kendi imkanları ile çekmiş. HBO sonrasında dağıtıcı ayağına işte tutarsa bir dahakine para akıtacak belli. o yüzden ya destek verirsin, dahası da gelir. yada evinde oturup yunan tiplerin Türk taklidi yaptığı saçma sapan dizileri veya doğuluları öven Türk kültürü ile alakası olmayan saçma dizileri izlemeye devam edersin. Almanya'ya inş gelir de ben ve eşim , sağlık sıhat sorun olmaz da gideriz. herkes bir destek olacak. |
|
| _____________________________ |
|
ben illa gideceksin gibi birşey söylemedim. sadece neden destek olmamız gerektiğini söyledim. ülke olarak şu anda zaten kimlik bunalımı yaşanıyor. bunun sebebi de medya'nın Türk düşünenler tarafından kontrol edilmediğindendir. İşte malesef içinde bulunulduğu durumu kıyas olarak yazınca, sanırım sen bunu baskı olarak algılamışsın. işte baskıyı yapan ben değilim aslında. yıllardır saçma salak tv programları ile kültürünü hedef alanlar dır. bak görüyorsun. 7 - 8 sene öncesine kadar milliyetçilere "zürriyetsiz" "fatiha bilmez" diyenler bugün en kemik milliyetçi kesildiler. çünkü propagandanın önemini kavradılar. |
|
Hocam ben sizi anlamakta cidden zorluk çekiyorum. Ne alaka ya? Hepi topu görsel olarak yorum yaptım yok milletçilik yok yahudi lobisi vay baskı bilmem ne. Ne oluyor ya nedir bu saldırı? Benim evimde televizyon yok 10 küsur senedir tv karşısına geçmedim. Dizi de izlemem program da. Toplum mühendisleri iş başında olabilir, insanlığın beyni löpçük olmuş olabilir, empoze edilen günahlar olabilir, şiddet olabilir, asimilasyon çalışmaları olabilir, bunların hepsi tamam da neden inatla bana bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz konudan bağımsız gerçekten idrak edemiyorum. Tekrar ediyorum, görselde bir gariplik var, iyi ya da kötü emin değilim, garip. Bu. Sadece ve sadece bu. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 16 Kasım 2025; 21:10:05 > |
|
Alper Çağlar yapıyorsa, o şeyin kötü çıkma ihtimali düşük oluyor genelde. (Bkz. Dağ serisi, Börü vs.) Umarım bu sefer de yanıltmaz beni. |
|