Şimdi Ara

İlk Göktürk: Önsöz'den beklenen fragman geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film tasarlandığından bu yana oğluma 4 yıl geçmiş olacak, seyredince.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Soyle saf aksiyona dayali o donemlerde yada 400 500 arasi bir yolculuk seriveni bir dizi yada film gortemeyecegiz anlasilan
    Bu kadar dolu tarihi olupda bu kadar bos beles film dizi isleri ile ugrasan bir millet daha yoktur sanirim.
    Bakiyorum en kucugunden Oguz yabgu zamani yada Akkoyunlarin basinda ki DEDEM KORKUT hikayelerine mutis her bir bolumu.
    Diger yana bakiyorum mesela Eyyubilere satilan cocuklarin tekne ile orta asyadan misira goturulusu ve sonrasinda orda ki cocuklarin benliklerini unutmayip MEMLUK devletini jkurmalari.
    DIger tarafa bakiyiorrum hic bir yerde dikis tutturamamis bir turk Tigin (prens) i BABUR un gidip 20 bin kisi ile 100 bin kisilik hindistan rajaslarini yenip orda devlet kurmasi.
    Filmden umutlu degilim cunki yapan adami taniyorum. Yuzde 70 gaz yuzde 20 si kolpa geri kalanlada film yapan biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragman güzel ama karakterler fazla beyaz ve neden mavi gözlü

Alışveriş yaptığım kişiler Liquido02 / Unborn / Sahapo / Umut Aşkın / Nicolae / fbastan / blackcold1907 / osman13 / alperekrem / pepe7115 / murat708 / van doom / Ocondrion / BERATTAN / oguzmete / ghostofsparta / intikad / nevzatcan21 / tammel / selman159
  • Şu 36 yıllık hayatımda Mardinli elf görmedim demeyeceğim ??????

• Mavi gözler ne alaka atalarımız mavi gözlümüydü pek tutmadım bu diziyi

• Alper çağları yıllardır Youtube kanalında takip ediyorum. Göktürk ile ilgili paylaşım yapınca heyecanlanıyordum. Gerçekten de beklentiyi arşa çıkardı geçmiş yıllarda bu filmin sürecinde. çünkü Cast seçimi, sanat seçimi, hikayenin doğruluğu için bile bir sürü insanla bir araya geldi, o zamanki şartları birebir yansıtmak için yabancılarla çalıştı, müzikler desen öyle. bu filmi hafife almayın Türkiye'de kıymeti bilinir mi yeni gençlik tarafından bilmiyorum ama dedenizi ninenizi alıp gidin sinemaya daha makbule geçer. ölmeden önce bir Yeşilçam'dan uzak bir TÜRK filmi görürler.

Yüzüklerin efendisi ile kıyaslayanlar olmuş, CGI dan bahsedenler olmuş, burada konuşmalar ve arka planda ateşleyen müzik seçimlerine dikkat edin üstelik bu teaser sadece.

Filmin üçleme olduğunu, 4 saat olacağını bilelim.
    En azından bu kalitede bir film bu topraklarda tarihimize uygun bir şekilde çıkacağı için mutluyum.

• Sinemaya tekrar hoş geldin deme vakti geldi.

Ayrıca,Yok öyle sadece yunan mitoloji hegamonyası. Sanırsın bunlardan önce insanlık yoktu veya yalnız yaşıyorlardı . Yaptıkları tek şey zamanında Osmanlı imparatorluğu gibi yayılmacı olup güçlü görünebilmek.

Ek olarak Umarım yurt dışında da izleyici çekebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda cast seçimine bir takılmış okuyucular. Alper Çağlar'ın söylemlerine göre yapım, yüzde 80 tarihi temele dayanıyor. Özellikle cast seçiminde tarihi tutarlılığa özen gösterdiğini söyledi. Hiç olmayan bir şeyin koyuldugu olay, sahne ve kişi az. Bunu tümüyle tarihi temele basan bir yapım olarak görmemek gerek. Fantastik ögelerin olduğu unutulmamalı. Göz rengi ise doğrudur; Türkler hep kara kaşlı kara gözlü değillerdir. Renkli göz azımsanmayack oranda vardır. Hatta bazı bölgelerde sarışın da çoktur. Cast bence çok yerinde. Eksik kalan sırıtan yerler ise muhtemelen teknik konular olacaktır. Bu da bütçe yüzünden doğal olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bu filmlerin arkasında yahudi bankerler (bknz: hollywood) vs yok. Adam kendi imkanları ile çekmiş.

HBO sonrasında dağıtıcı ayağına işte tutarsa bir dahakine para akıtacak belli.

o yüzden ya destek verirsin, dahası da gelir. yada evinde oturup yunan tiplerin Türk taklidi yaptığı saçma sapan dizileri veya doğuluları öven Türk kültürü ile alakası olmayan saçma dizileri izlemeye devam edersin.

Almanya'ya inş gelir de ben ve eşim , sağlık sıhat sorun olmaz da gideriz. herkes bir destek olacak.

Hocam, ne alaka? Hepi topu yorum yaptım grafiğini beğenmedim bile demedim ne ideolojisi kaldı ne lobisi. Az sakin, illa kavga çıkarmanız gerekmiyor.

ben illa gideceksin gibi birşey söylemedim. sadece neden destek olmamız gerektiğini söyledim.

ülke olarak şu anda zaten kimlik bunalımı yaşanıyor. bunun sebebi de medya'nın Türk düşünenler tarafından kontrol edilmediğindendir.

İşte malesef içinde bulunulduğu durumu kıyas olarak yazınca, sanırım sen bunu baskı olarak algılamışsın.

işte baskıyı yapan ben değilim aslında. yıllardır saçma salak tv programları ile kültürünü hedef alanlar dır.

bak görüyorsun. 7 - 8 sene öncesine kadar milliyetçilere "zürriyetsiz" "fatiha bilmez" diyenler bugün en kemik milliyetçi kesildiler.

çünkü propagandanın önemini kavradılar.

Hocam ben sizi anlamakta cidden zorluk çekiyorum. Ne alaka ya?

Hepi topu görsel olarak yorum yaptım yok milletçilik yok yahudi lobisi vay baskı bilmem ne. Ne oluyor ya nedir bu saldırı? Benim evimde televizyon yok 10 küsur senedir tv karşısına geçmedim. Dizi de izlemem program da. Toplum mühendisleri iş başında olabilir, insanlığın beyni löpçük olmuş olabilir, empoze edilen günahlar olabilir, şiddet olabilir, asimilasyon çalışmaları olabilir, bunların hepsi tamam da neden inatla bana bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz konudan bağımsız gerçekten idrak edemiyorum.

Tekrar ediyorum, görselde bir gariplik var, iyi ya da kötü emin değilim, garip. Bu. Sadece ve sadece bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En büyük desem en uzun yaşayan Türk devleti desem Uygur Devletidir.

UYGUR DEVLETİ - 744 - 1335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 16 Kasım 2025; 21:10:05 >
  • Alper Çağlar yapıyorsa, o şeyin kötü çıkma ihtimali düşük oluyor genelde. (Bkz. Dağ serisi, Börü vs.) Umarım bu sefer de yanıltmaz beni.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.