Şimdi Ara

İlk durakta binen yaşlılara yer vermiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk durakta binen yaşlılara yer vermiyorum veren arkadaşlarımı da engelliyorum yok o yaşlı ayakta beklemesi lazım bir sonraki metrobüs, otobüs vs. bekleyene kadar yorulur o adam diyenleri takmıyorum ilk duraktan binen yaşlılara yer vermem zaten yer veriyorsun zincirlikuyu'da binen adam mecidiyeköy veya çağlayan taş çatlasın darülaceze perpa'ya kadar gidiyorlar sonra kalkıyorlar sonra dibindeki çocuk veya adam geliyor oturuyor ben ayakta kalıyorum hiç vicdanım da sızlamıyor bunlara yer vermeyince

Anlayacağınız şekilde Özet: İlk durakta binen bir yaşlıya yer vermeyin verenlere de engel olun yaşlılar da ilk duraktan binip de yer beklememesi gerektiğini öğrensin

Not: şimdi Neneciler, Dedeciler gelmeden de söyleyeyim evet benim Dedeme nineme de yer vermesinler ilk duraktan binip yer isteyeceklerine veya beklenti içine gireceklerine bir sonraki metrobüs veya otobüsü beklesinler

• Valla dostum tikabasa metrobuse ilk durakta binen yaşli,çocuklu insanlara bende uyuz oluyorum 2 dakika bekle boş metrobus gelicek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de yer vermeyeyim diyorum ama virajda düşecekleri gibi olunca kötü oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hacı en öndeki araç tıka basa dolacak isterse arkadakiyle aynı anda kalksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

valla ben de yer vermeyeyim diyorum ama virajda düşecekleri gibi olunca kötü oluyorum

Al bir de buradan yak.
  • Ver ver

• her zaman yer verirdim geçen uçaktan indim metroya bindim öyle yorgunumki teyze geldi dikildi başıma kalk dedi cevap vermedim beddua etmeye başladi tınlamadım normalde her zaman kalkarım boş olsa bile oturmam yaşlılar otursun diye ama böylelere yer vermiyceksin gebersinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben prensip olarak iki eli iki ayağı olan kimseye yer vermem
  • Hala toplu taşıma kullanan fakirler var

• quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

her zaman yer verirdim geçen uçaktan indim metroya bindim öyle yorgunumki teyze geldi dikildi başıma kalk dedi cevap vermedim beddua etmeye başladi tınlamadım normalde her zaman kalkarım boş olsa bile oturmam yaşlılar otursun diye ama böylelere yer vermiyceksin gebersinler

sanki varya koltuk onlara zimmetli gibi davranıyorlar ya çıldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

her zaman yer verirdim geçen uçaktan indim metroya bindim öyle yorgunumki teyze geldi dikildi başıma kalk dedi cevap vermedim beddua etmeye başladi tınlamadım normalde her zaman kalkarım boş olsa bile oturmam yaşlılar otursun diye ama böylelere yer vermiyceksin gebersinler

bence yaşlılara ayrı metro veya özel otobüs yapacaklar olmuyor böyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

bence yaşlılara ayrı metro veya özel otobüs yapacaklar olmuyor böyle

+yanyatmışsekiz

• Diğer yerleri bilmem ama burda sırf bedava diye otobüsten inmeyen kocakarılar dolu. Sabah 6 da çıkıyorum bazı günler çok yoğun oluyor akşam 4de falan biniyorum günün yoğunluğu hem fiziksel yorgunluk hem psikolojik baş ağrısı vs oturmak istiyor insan ama bunlar ya gözleriyle ya lafla kaldırıyorlar insanı. Ayakta durmakta hiç bir zorluk çekmeyen kimselere yer vermeyin . yükü olur yaşı olur çocuğu olur yorgun olur vs tamam ama bunlara hiç tahammül edemiyorum artık ben

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Diğer yerleri bilmem ama burda sırf bedava diye otobüsten inmeyen kocakarılar dolu. Sabah 6 da çıkıyorum bazı günler çok yoğun oluyor akşam 4de falan biniyorum günün yoğunluğu hem fiziksel yorgunluk hem psikolojik baş ağrısı vs oturmak istiyor insan ama bunlar ya gözleriyle ya lafla kaldırıyorlar insanı. Ayakta durmakta hiç bir zorluk çekmeyen kimselere yer vermeyin . yükü olur yaşı olur çocuğu olur yorgun olur vs tamam ama bunlara hiç tahammül edemiyorum artık ben

sadece sen değil kimse tahammül edemiyor herkes mahalle baskısından korktuğu için susuyor sadece
  • Bende saçını sarıya boyatmış teyzelere vermiyorum (ayaktayken taciz etti biri 2 kere üstüme düştü birde iş atar gibi güldü :( )
  • Ne ekersen onu bicersin gencliginde ne yaptiysan yasli halinde onu bulucaksin

• yok canım onlar yaşlı kardeşim biz hep onlara saygı duyup tolerans göstermeliyiz onlar bizi aşağılayarak kaç yaşındaki adamı kaldırsa bile saygımız sonsuz tabi kanka ya onlar yaşlı laf yok onlar ilah yaşlılara saygı beyler onlar bize duymasa anlayış göstermese bile lütfen beyler a.... ko.... yaşlı morukları bir bitmediler ya otobüste rahat oturamaz olduk anasını satiyim ben otobüste otururken rahatsız olmak zorundamıyım sırf tip tip bakmasınlar diye ayakta mı gitmek zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathless07 -- 19 Eylül 2014; 23:53:11 >
  • dibimdeki koltukdaki adam yada kadin durağa gelince kalkiyor ve aslinda o koltuk bnm hakkım olarak gö. yoruldum isteyen varsa devam edecem.
  • bende vermiyodum geçen sene bi tanesi yer vermedim diye bi beddua etti korkudan veriyom artık :D
  • Tak kulaklıklarını aç sesi bakma etrafa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.