Şimdi Ara

İLK DENGE MAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha iyisini beklemiyordum çünkü adam gibi soru çözmedim.
    Bir b.k yapamayacağım gibi bu netlerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim de 15 net çıktı kanka
  • Kusura bakma ama Ygs ye girerken 100k hedefliyordun ve netlerinde o doğrultudaydı
    Bense 10-15 k hedefi olan biriydim yapacağıma da inanıyordum
    Sen 45 yaparak nirvanaya çıktın bense 40 k yaparak dibe vurdum

Extra birşeyler olmadığı sürece dahada ileri gelemeyeceğinden eminim
    Sınavın kolay olmasını umut et
    Allah bir yerden alır bir yerden verir. İşin sonunda herkez hakkını alır
    Amacım seni ezmek değil. Gerçek bunlar Eminim sende benim gibi düşünüyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapması o Ada'mın başarısıdır kötü yapman da senin başarısızlığıdır ortada hak yeme vs yok herkes aynı sınava girdi, alan veren yok hak durumu yok tek yığılma sıkıntısı oldu yakınılan durumda o zaten .

Ha lys de bilgi sınavı olduğu için kolay bile olsa o Adamı geçersin zaten bilmiyorsa neti de o yönde gösteriyor

• net dediğin nedir 1 hafta önce 25 yapıyodum dengede şimdi 40 üstü geliyo daha integrale bakmadım
  • Kirvem dengede integralsiz 38 yapıyor
    Tabikide geçecek. Zaten geçmiş amma neyse
    Ayrıca Enes reyiz hak yiyen var dememiş , hakkını alır demiş
    Doğru bir önerme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallens -- 1 Mayıs 2016; 11:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Man

net dediğin nedir 1 hafta önce 25 yapıyodum dengede şimdi 40 üstü geliyo daha integrale bakmadım

gerçekten mi hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ama o "super man" Kendinizle kıyaslamayın, o yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favored -- 1 Mayıs 2016; 11:28:40 >
  • Nassilla N kullanıcısına yanıt
    Ben de bu tespiti yaptım ama yazmadım. Bu arkadaşın yıl içindeki durumunu hatırlıyorum nickleri karıştırmıyorsam eğer, durumlar ne konularında 100 net yaptığı sıralarda 120-130 arasında gidip geliyordum, sınavdan sonra en kötü 20k beklediğini söylemişti bir konuda o zaman ben ne yaptım sınavda lan şeklinde bir tepki verdim kendime, tabi hala veriyorum rüyalarıma falan giriyor. Mariana çukurunu canlı canlı görerek 55 bin oldum YGSde. Dengede şu an 40-45 arası yapıyorum. İnşallah bir yerden alır bir yerden verir hocam 2. YGS vakası olmaz umarım. Bu cümleleri öylesine yazdım aslında YGS den beri her iki günde bir yaptığım "beynimi seveyim" yakınması oldu arkadaşla bir ilgisi yok.
  • Ciddiyim hocam temelim vardı tekrar edip hatırladım eksiklere yoğunlaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Man

Ciddiyim hocam temelim vardı tekrar edip hatırladım eksiklere yoğunlaştım

Tam olarak ne yaptınız o hafta hocam? Kaç konu tekrar ettiniz?

• Ygs kaçtı senin?

• Super Man kullanıcısına yanıt
    Ben de 25 civarı yapıuorum. 30 yapsam zirvede bırakırım. Siz büyü mü yaptırdınız ?

Azıcık taktik verır misiniz ,

• quote:

Orijinalden alıntı: xGeom4

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintedman

quote:

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lycosthene

quote:

Orijinalden alıntı: Paintedman

quote:

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktım

Tam bunu yazacaktim

• Seninle daha önce farklı başlıklarda karşılaşmıştık. YGS sıralaman baya iyiydi( bana göre). Açıkçası bu nete şaşırdım. Buraya tabi ki moralini bozmaya gelmedim. Zaten benim yazdığım yazıları bilirsin düşenleri kaldırmaya yönelik şeyler yazarım buraya da onun için geldim. Rastgele başlığa baktım tabi de seni ve netini görünce bi el atıyım dedim. Burada iki şey söylemek istiyorum: birincisi ygsde düşük yapan arkadaşlara senin bu netini örnek vermek istiyorum. Mesela sen 40 binlerde olmana rağmen 15 net yapmışsın lys matta. Ha bu tabi ki ilk denemen ben gerçek sınavda 25'in altında yapacığını düşünmüyorum dediğim gibi moralini de bozmaya gelmedim takma o 15 nete. Burada belirtmek istediğim şey YGS'de düşük yapan arkadaşlar üzülmesin eğer lysniz iyise önünüzde böyle profillerin çok fazla olduğunu unutmayın. LYSde istediğiniz yerlere yükselme şansınız yüksek. Bu söylediğim şeyler için alınma sakın, şimdi sana gelelim. Evet netin az olabilir ama bu daha ilk denemen. Bana göre lysye sürekli deneme çözerek hazırlanılmaz. O YGSde işe yarar. Zaman ile yarışma egzersizidir bi nevi. YGS formatına hazırlanmış olursunuz. 160 soruyu sürekli 160 dakika tutarak çözmek YGSye hazırlanırken mutlaka atlanmaması gereken bi aşamadır. LYSde ise bu çok fazla hayat kurtarmaz. Anca eksiklerinizi belirlemek için kullanabilirsiniz ( eğer eksikleriniz nerde kestiremiyorsanız.) Onun haricinde zaman ile yarışma derdi zaten olmayacak. Ben LYSde süre yettiremeyen birisini duymadım hiç. Tabi ki de vardır ama ortalama bi öğrenci her türlü yettirir. LYSdeki asıl sıkıntı konulardır. Öğrenmen gereken konuları bi kağıda yaz ve MUTLAKA AMA MUTLAKA KONU ÖĞREN. Konu öğrendikten sora soru bankalarından soru çöz bol bol. Soru tiplerini gör , hangi soru nasıl çözülür onu öğren. LYSye hazırlanırken soru bankası çözmüşsün deneme çözmüşsün farketmez. Önemli olan konuyu öğrenmektir.Konuları cebe at geç cebe at geç. Konular bittikçe tick koy yanına. En etkili yöntem budur LYSde. YGSde konu bilmesen bile deneme çözerek hem zaman kullanma hem pratik olarak gelişir insan fakat LYSde konuyu bilmiyosan istediğin kadar deneme çöz 1 adım bile ilerleyemezsin.

@Mr.Prestige

• Yat kak sb çöz 17 nete denemeye yazık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

Seninle daha önce farklı başlıklarda karşılaşmıştık. YGS sıralaman baya iyiydi( bana göre). Açıkçası bu nete şaşırdım. Buraya tabi ki moralini bozmaya gelmedim. Zaten benim yazdığım yazıları bilirsin düşenleri kaldırmaya yönelik şeyler yazarım buraya da onun için geldim. Rastgele başlığa baktım tabi de seni ve netini görünce bi el atıyım dedim. Burada iki şey söylemek istiyorum: birincisi ygsde düşük yapan arkadaşlara senin bu netini örnek vermek istiyorum. Mesela sen 40 binlerde olmana rağmen 15 net yapmışsın lys matta. Ha bu tabi ki ilk denemen ben gerçek sınavda 25'in altında yapacığını düşünmüyorum dediğim gibi moralini de bozmaya gelmedim takma o 15 nete. Burada belirtmek istediğim şey YGS'de düşük yapan arkadaşlar üzülmesin eğer lysniz iyise önünüzde böyle profillerin çok fazla olduğunu unutmayın. LYSde istediğiniz yerlere yükselme şansınız yüksek. Bu söylediğim şeyler için alınma sakın, şimdi sana gelelim. Evet netin az olabilir ama bu daha ilk denemen. Bana göre lysye sürekli deneme çözerek hazırlanılmaz. O YGSde işe yarar. Zaman ile yarışma egzersizidir bi nevi. YGS formatına hazırlanmış olursunuz. 160 soruyu sürekli 160 dakika tutarak çözmek YGSye hazırlanırken mutlaka atlanmaması gereken bi aşamadır. LYSde ise bu çok fazla hayat kurtarmaz. Anca eksiklerinizi belirlemek için kullanabilirsiniz ( eğer eksikleriniz nerde kestiremiyorsanız.) Onun haricinde zaman ile yarışma derdi zaten olmayacak. Ben LYSde süre yettiremeyen birisini duymadım hiç. Tabi ki de vardır ama ortalama bi öğrenci her türlü yettirir. LYSdeki asıl sıkıntı konulardır. Öğrenmen gereken konuları bi kağıda yaz ve MUTLAKA AMA MUTLAKA KONU ÖĞREN. Konu öğrendikten sora soru bankalarından soru çöz bol bol. Soru tiplerini gör , hangi soru nasıl çözülür onu öğren. LYSye hazırlanırken soru bankası çözmüşsün deneme çözmüşsün farketmez. Önemli olan konuyu öğrenmektir.Konuları cebe at geç cebe at geç. Konular bittikçe tick koy yanına. En etkili yöntem budur LYSde. YGSde konu bilmesen bile deneme çözerek hem zaman kullanma hem pratik olarak gelişir insan fakat LYSde konuyu bilmiyosan istediğin kadar deneme çöz 1 adım bile ilerleyemezsin.

@Mr.Prestige

Sağolun hocam. Haftaya 30 nete çıkıyorum, editlerim.

• Hocam matematikte süre için tavsiye var mı şahsen yetmiyor benim süre. Yetiştiremeyeni görmedim derken fenler için konuştun umarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.