Bildirim
İLK DENEMEM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fen olmadan zor, fenden de 15-20 netin varmış gibi düşünürsek iyi gibi netler, fen ekle üstüne güzel bir hukuk gelir. fensiz olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lezzetli çipetpett -- 11 Ekim 2015; 8:32:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11de sayısalda tmye geçtim ama alakam yok kimyayla biyolojiyle falan fen olmadan hiç mi ihtimal yok ya
2015 ygs gibi bir sınav karşına gelirse fensizde olur alasıyla
Hatta her türlü fensizde olur git lys mat kas fen yerine
Fen olmadan olur. Okul arkadaşım hiç fen çözmeden ankara hukuk u kazandı. Lys de mat in veya edebiyatın çok iyi gelirse kazanırsin ygs de 100 bin olup lys de 25 bine çeken var. Fen yerine edebiyat fln çalış başlamadıysan basla
Ben de edebiyata yüklenmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederiim
Hadi ordan fensiz ilk 10k ya girmesi mümkün değil ... Kandirmayin hadi edebiyatta 50 üstü LYS matt 35 üstü yaparsa girer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç fen çözmeden ve matematik netleri kötü olup gazi hukuk a giden var neyin tartışması bu ben ilk deneme için değerlendirme istedim moral bozmayın allah aşkına
Ya kardeşim 160 dakika var ygsde fen çözenin kafasını kesmiyorlar, araya 15-20 tane fen atarsan lysde 40 mat yapacagına 32-33 yapsan da olur, ya da yine 40 net yap daha iyi universite kazan sanki edebiyat calışma fen calış diyoruz...
3 lys geometri netiyle tıp kazanan arkadasım var, 0 sosyalle mf4de ilk 10kda olan arkadasım var.. Ben bilerek sosyal cozmeyecem ben bilerek geometri cozmeyecem diye girmediler sınava, calıştılar zaman yetmedi veya cözemediler soruları.. Sen fene calış kimya zaten beleş puan, fullemek çok basit kimyayı cözmen de 6-7 dakikanı alır sadece.. 50 edebiyat yaparken bunu 53-54e cıkarmak feni 0dan 20ye cıkarmaktan cok daha zor
Kısacası bu netlerle kazanman zor 160 dakikaya bu kadar soru cozebiliyorsan 50 lys mat sorusunu 75 dakikaya yetistirmen imkansız. Yani bu kafayla kazanamazsın kim ne derse desin.. Sene sonunda 0 fenle ankara hukuk kazanırsan bana haber ver de utanayım biraz
Ben sana ankara hukuk mu istiyorum dedim acaba ?
Ankara'da bir eğitim kurumunda, bir bilimyurdunda, bir üniversitede Hukuk eğitimi almak istiyorum dediğini düsünüyorum. Ve ben de uzunca bir yazı yazdım sen hiçbir ders cıkarmadın gidip ordan bir tane "da" ekinin unutulmasını takıldın sen değil ankaraDA ,kıbrısta paralı hukuk bile okuyamazsın.. Sene sonunda haberdar et
Moral bozmaktan başka yaptığın bi şey yok İLK DENEME İLK İLK masanın başına oturup klavyeden sallamaya devam et
Bi ss atsana merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Feni kendini zor diye sartlama benim lisede en kotu dersim fendi aslinda ama ygsde cidden cok kolay oluyor en az kastiklari ders fen. En azindan 2-3 gun adam gibi kimya calis. Kimya yapmayi dene ygsde acik ara en kolay sorular kimyadan geliyor.
kaç dakika sürdü deneme bu arada fensizde olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett
Ya kardeşim 160 dakika var ygsde fen çözenin kafasını kesmiyorlar, araya 15-20 tane fen atarsan lysde 40 mat yapacagına 32-33 yapsan da olur, ya da yine 40 net yap daha iyi universite kazan sanki edebiyat calışma fen calış diyoruz...
3 lys geometri netiyle tıp kazanan arkadasım var, 0 sosyalle mf4de ilk 10kda olan arkadasım var.. Ben bilerek sosyal cozmeyecem ben bilerek geometri cozmeyecem diye girmediler sınava, calıştılar zaman yetmedi veya cözemediler soruları.. Sen fene calış kimya zaten beleş puan, fullemek çok basit kimyayı cözmen de 6-7 dakikanı alır sadece.. 50 edebiyat yaparken bunu 53-54e cıkarmak feni 0dan 20ye cıkarmaktan cok daha zor
Kısacası bu netlerle kazanman zor 160 dakikaya bu kadar soru cozebiliyorsan 50 lys mat sorusunu 75 dakikaya yetistirmen imkansız. Yani bu kafayla kazanamazsın kim ne derse desin.. Sene sonunda 0 fenle ankara hukuk kazanırsan bana haber ver de utanayım biraz
TM degilsin galiba.
Has TM öğrencisinin 9.sınıfta fizik kimya ve biyolojisi 2 gelmiştir 10.sınıfta TM geçmiştir.
Geriye kalanlar cakma TM öğrencileridir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
önce bir üslubunu düzelt
-
Önce insanları bilgisiz yönlendirmeyi kesin çok bilmiş gibi atlıyorsunuz tm de ilk 1 2 k hariç fensiz olur fen olsa daha rahat olur budur yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X