Şimdi Ara

İlk defa uçağa bineceğim yardımınız lazım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • THY(ANADOLU JET)ten online bilet satın aldım. Bana bir tane rezervasyon kodu verdi. Biletimi vs nası alabilirim arkadaşlar.. İçeride ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı? Bavulum filan nereye koyucam hiçbirşey bilmiyorum :D

• ohom ohom

ucusa 48 saat kala check in aciliyor netten yapabilirsin yada ucustan 30dkika oncesine kadar mutlaka chevk in agacindan check in yapmalisin zaten ordaki gorevliye cantani birakiyorsun tartiliyor sonrada binis kartini (boarding) aliyorsun kimligini gostermen gerekli kart uzerinde yazan Gate 104 diyelim 104 nolu kapiya gidiyorsun ve tekrar kintrolfrn geciyorsun orda ekranda ucus kodun ve ismu yazar ucaga gidiniz yazar ucaga giden yine bir kapi olacak ordaki gorevliye kimlik ve board kartini gostererek geciyorsun ve karsinda hostesler hosgeldinuz dicekler kartta ornegin 14D yazar bu kodlar ust kisinda canta konulan yerde yazar ordan bulup oturursun ve leydi is centilmin forst offisir spiking ridy for tekof der ve artik ozgursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    ne güzel anlattın:* herşeyi anladım çok teşekkür ederim sana :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80484921 @LolitaMeL

• DÜŞER
  • Online chek in 24 saat önce başlıyor. Netten ücretsiz yapabilirsin. Ayrıca çantan valizinin 8 kg yi geçmiyorsa yanına alıp biniş kartını da netten bastırıp bankolara ugramadan uçağa geçebilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki uçağı sen süreceksin te allam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşer bence
  • motora kuş kaçacak
  • Kalkış ve inişlerde korkabilirsin, kalkışta için bir garip olacak inişte de baya sarsılacaksın. Tavsiyem bir kitap oku

• Uçağa binmeden önce uçak kazalarıyla ilgili belgesel film felan izle uçuşun heycanlı geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: LolitaMeL

ne güzel anlattın:* herşeyi anladım çok teşekkür ederim sana :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Sanki uçağı sen süreceksin te allam.

Ucak surmek ?

• @Pounce
    Havada sürmüyorlar mı?
    İlla tekerlek ve temas şart mı? "Sürmek" kelimesine.

• Sen yine iyisin ucaga sen biniyorsun yoksa ......

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

ohom ohom

ucusa 48 saat kala check in aciliyor netten yapabilirsin yada ucustan 30dkika oncesine kadar mutlaka chevk in agacindan check in yapmalisin zaten ordaki gorevliye cantani birakiyorsun tartiliyor sonrada binis kartini (boarding) aliyorsun kimligini gostermen gerekli kart uzerinde yazan Gate 104 diyelim 104 nolu kapiya gidiyorsun ve tekrar kintrolfrn geciyorsun orda ekranda ucus kodun ve ismu yazar ucaga gidiniz yazar ucaga giden yine bir kapi olacak ordaki gorevliye kimlik ve board kartini gostererek geciyorsun ve karsinda hostesler hosgeldinuz dicekler kartta ornegin 14D yazar bu kodlar ust kisinda canta konulan yerde yazar ordan bulup oturursun ve leydi is centilmin forst offisir spiking ridy for tekof der ve artik ozgursun

leydi is centilmine bittim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Sanki uçağı sen süreceksin te allam.

Ucak surmek ?

İnce görmüş

• nereden nereye gidiyorsun?
  • Ucus numaranızı alabılırmıyım.

• Arkadaşlar ilgilenenler için uçağa bindim hiçbir esprisi heyecanı vs yoktu, sanırım herşeyi önceden araştırdığım için :D cevaplar için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.