Şimdi Ara

İlk defa uçağa bindim, otobüs amelelikmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'dan Antalya'ya uçak biletleri pahalı olduğu için otobüsle gitmiştim. 2 ay öncesinden baktım uçak bileti 180-200 Lira civarıydı. Tatil dönüşü son gece şu uçak biletlerine bir daha bakayım dedim. Antalya'dan İstanbul'a 90 liraya uçak bileti aldım Demekki son gün alınca fiyatlar daha ucuz oluyor. Hemen otobüs biletini iptal edip atladım uçağa. 800 km hızla 1 saatte istanbul'a geldim. Uçağa biner binmez afet bi hatunla tanıştım zaten numaralarımızı aldık Uçak bana şans getirdi. Herkese tavsiye ederim. Pahalı olsada uçağa binin otobüs bildiğin amele işi.

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağara.
  • Uçakla hem daha hızlı yolculuk yapılıyor, hemde yüzüne yabancı vücut sıvısı fışkırma ihtimali daha az.
  • Uçakta bile yiyecek-içecek ikramı varmış. Görünce şaşırdım. 1 saatlik yol için bence gereksiz ama içtiğim meyve suyu kalkış anında yaşadığım mide bulantısına iyi geldi.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    pegasusta her şey paralı, aman diyim binersen atlama hemen.

bi de aerobiletten 15-20 bazen 50-100 tl indirimli biletler alabilirsin

• ucakmi dedemin jeti var

amele was here

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

Biliyorum hocam pegasusun yeni web sitesinin tasarımlarını hazırlayan benim Hatta uçağa bindiğinizde incelediğiniz o menünün tasarımlarıda benim elimden geçmiştir. O yüzden fiyatlarını iyi bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Uçakla hem daha hızlı yolculuk yapılıyor, hemde yüzüne yabancı vücut sıvısı fışkırma ihtimali daha az.

Metronun havacılık sektörüne giremeyeceğinin garantisi var mı hocam. Bunlar milleti havada karada si...ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

Biliyorum hocam pegasusun yeni web sitesinin tasarımlarını hazırlayan benim Hatta uçağa bindiğinizde incelediğiniz o menünün tasarımlarıda benim elimden geçmiştir. O yüzden fiyatlarını iyi bilirim

hocam şu web sitesine bi gece operasyonu yapalım sizinle. gece 2-3 gibi düzenleme yapsanız da bilet fiyatları 3-5 tl görünse dh yararlansa

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

İstanbul'dan Antalya'ya uçak biletleri pahalı olduğu için otobüsle gitmiştim. 2 ay öncesinden baktım uçak bileti 180-200 Lira civarıydı. Tatil dönüşü son gece şu uçak biletlerine bir daha bakayım dedim. Antalya'dan İstanbul'a 90 liraya uçak bileti aldım Demekki son gün alınca fiyatlar daha ucuz oluyor. Hemen otobüs biletini iptal edip atladım uçağa. 800 km hızla 1 saatte istanbul'a geldim. Uçağa biner binmez afet bi hatunla tanıştım zaten numaralarımızı aldık Uçak bana şans getirdi. Herkese tavsiye ederim. Pahalı olsada uçağa binin otobüs bildiğin amele işi.

Uçak kalkarken gülme sarhoşu oluyorsun o hızı hissedince tutamıyorsun kendini, sanada oldumu aynısı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.