Şimdi Ara

ilk defa reddedildim kötü durumdayım soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarıma cevap vermiyor mesgule atıyor

• Beyler cevap vermeyen kız umarım egonu tatmin etmişsindir mutlu olmussundur dedim direk cevap verdi ne diyorsun ya konysalım dedi aradı acmadım sonra arıyacagım musait degilim dedim sizce ne yapsyım

• Yorumları alayım

• Beyler twkrardan konustum biraz tartıstık seni hiç bir şekilde kırıcı bir laf söylemedim sen bana ego tatmini yaptıgımı soyluyorsun dedi teklif konusunu konustum üniversite sınavına hazırlanıyorum suan kimseyi hayatıma almayı dusunmuyorumn dedi yani ne evet ne hayır diyor arkadasla da konuscaktım ama degerimi bil beni kırdın soyleyecektim senle konussunlar diye ben oyle ego tatmini yapmam karaktersiz degilim dedi suan dusunmuyorum dedi wp engelini de bana lütfen zaman ver dedi arkadaslar kız ne demek istedi tam olarak

• Arkadaslar kızla konustum telefonu arkadaslarına verdi aksam aradım arkadasları biraz trolledi oglum sen sevdigin için mi arıyorsun gibisinden seyler soylediler gel sizi bulustırayım felan dediler sonra biraz dalga gecer gibi bişeyler dediler sonra kızla konustum üniye hazırlanıyorum suan kimseyi hayatıma alamam dedi ama retde etmiyor evet hayır demiyor whatsapp engilini belki 4 5 gün sonra kaldırırım dedi hep arkadssları kuzenlerine hep soylemiş sen ego tatmini mi ysptın deyince oyle bi karaktersiz kişi degilim dedi sinirlendi kapattı tekrar arıyacagım wp engeli için bakalıö ne olucak

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

Arkadaslar kızla konustum telefonu arkadaslarına verdi aksam aradım arkadasları biraz trolledi oglum sen sevdigin için mi arıyorsun gibisinden seyler soylediler gel sizi bulustırayım felan dediler sonra biraz dalga gecer gibi bişeyler dediler sonra kızla konustum üniye hazırlanıyorum suan kimseyi hayatıma alamam dedi ama retde etmiyor evet hayır demiyor whatsapp engilini belki 4 5 gün sonra kaldırırım dedi hep arkadssları kuzenlerine hep soylemiş sen ego tatmini mi ysptın deyince oyle bi karaktersiz kişi degilim dedi sinirlendi kapattı tekrar arıyacagım wp engeli için bakalıö ne olucak

O işler yalan dolan seni beğenmemiş ama biraz daha yazda biraz daha g*tümü kaldır diye şuan olmaz diyor . Yarın başkasıyla elele görürseniz şaşırma sınav işleri yalan dolan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 11 Ağustos 2015; 13:48:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umursamaz ol. Evet ya da hayır dememesi sana ümit vermesin oyalamaya çalışıyor. Üniye geçince zaten o kendi yoluna sen kendine yoluna gideceksin.
  • Salla
  • Iyi olmus hep biz mi reddedilcez

• quote:

Orijinalden alıntı: Shisu

Iyi olmus hep biz mi reddedilcez

"sen bana fazlasın ya" ne demek ?
  • belki takılırım severim diye düşünüyor.o yüzden yedekte tutuyor diye düşünüyorum.herşeyini bağlama ama biraz umudun var ama fazla değil gibime geldi.sen başarı kas faydası olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 11 Ağustos 2015; 17:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Lan olm kiz degilim

• quote:

quote:

quote:

Lan olm kiz degilim

ama insansın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lan olm kiz degilim

ama insansın

Sanane olm turumden

• arkadaşlar artık teklif etmek istediğimi biliyor telefonla da yüzyüze de konuştum whatsapp engelimi kaldırdı ama oyle cevap vermiyor yüzyüze konusurken özür diledim sonra beni hakketen arkadasları dalgasına vurdugu için bişeyler demişti arkadasları oyle görmüyorum merak etme onları takma dedi oyle bi kac bişey konustuk yanında arkadası vardı oyle sohbet ediyorlardı ciddi soyledi
  • yedeklerdeymişsin işte, takam kafana

• kız eski sevgilisinden ayrıldı 1.5 yıl cıkmıslar tekrar bir araya gelme ihtimalleri yok hep silmişler baska kızla takılmıs kankası dedigi bir arkadası var ama onla eski sevgilisiyle cıkarken bile arkadastılar 3 senedir onla mı cıkmak istiyor ben anlamıyorum sonra normal arkadasları var erkek ama onların hep sevgilisi var genelde büyük ihtimal seneye bekletmek istiyor bu işler ne karısıkmıs yaw
  • Beyler mutlu son egobtatminini ne demek oldugunu ogrendim artık kızlara guvenmeyecegim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.