Şimdi Ara

İLK DEFA PERFECTXP İLE BİLGİSAYARIMI KURDUM MÜKEMMEL... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son çıkan seleronlardan kullanan bir arkadaş kurmuştu. eziyet. kasma var lanet bişey. adam gibi bilgisayarı olan insan zaten xp ile uğraşmaz vista yükler, çakmalarını kullanmaz
  • quote:

Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.

Neden kimse kuralları tınlamaz ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

quote:

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

Guzelmıs, bende ghost yapıyorum 10 dk ıcınde wındows kurulum + drıverlar + kullandıgım tum programlar kurulmus oluyor.

+1

Bende kullanıyorum.3-5 dakika içinde sistem eski haline geri dönüyor

Dediğiniz program hakkında ayrıntılı bilgi verebilrimisiniz veya yararlanabilceğim bir linki pmden yollıyabilirmisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Vista çok yavaş toshiba a200 ub modelim sanrm kaldırmıyor xpye mi dönsem nsaıl olacak ki
  • Bu hazır CD - DVD lerden kurulan sistemler için 2 sorum olacak

1 - Bilgisayar ve User adını değiştirebiliyor musunuz? ( Daha önce değiştirelemeyen bir hazır CD kurdum )
    2 - Network de klasör paylaşımı yapılabiliyor mu? ( Daha önce paylaşıma izin verilmeyen bir hazır CD kurdum )
    3 - Prog Files klasörünün bütün klasörü gösterecek şekilde genel bir ekran resmini koyar mısınız?

Bu sorular cevap EVET ise bir tane de ben edinmek isterim doğrusu
    Nette bir sürü var da güvenemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 1 Ağustos 2008; 0:55:03 >
  • ShaneXP Ultimate Öneririm size .. .

İLK DEFA PERFECTXP İLE BİLGİSAYARIMI KURDUM MÜKEMMEL...

Bilgi için ; www.google.com :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 1 Ağustos 2008; 11:34:19 >

• bende bazı oyunlarda mavi ekran hatası çıkartıyor perfect xp... Heveslenerek indirdim kurdum gayet güzeldi herşey ama mavi ekran hatası iyi olmadı. Donanımsal bir hata %100 ama sonuçta bunu tetikleyen değiştirilmiş driver yada windows hizmeti, neyse kaldırıp yine kendi lisanslı windowsuma döndüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Âutøp§¥ täßL£

bende bazı oyunlarda mavi ekran hatası çıkartıyor perfect xp... Heveslenerek indirdim kurdum gayet güzeldi herşey ama mavi ekran hatası iyi olmadı. Donanımsal bir hata %100 ama sonuçta bunu tetikleyen değiştirilmiş driver yada windows hizmeti, neyse kaldırıp yine kendi lisanslı windowsuma döndüm

başımı ağrıtacaksa hiç gerek yok o zaman...
  • arkadaşlar bence bu xp versiyonlarının kullanılma sebebı bence genelde görsellik
    programları bulmak o kadarda zor degil driver desen zaten hepsini ne yapcaz
    bzim kendimize gerekli olanlar zaten vardır şte benim xp pro kendi emeğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

tncxp tnc vista tnc msn bazen sorun çıkartıyor bendeki kaç yıllık emektar xp taş gibi çalışıyor walla

5 senedir xp kullanıyorum bendede sorun çıkarmadı
  • beyler benden söylemesi böle gereksiz bi xp yi kurmayın çünkü 4.7 gb olduğu için çok aşırı şekilde şişirilmiş demektir ben driversiz ghost ve acronis olmadan sp3 ve addonlu kendi cd mi kullanıyorum ve sadece 1 cd 700 mb hiç bişi yapmaya gerek yok sadece disk bölümlemesi kısmını yapıyoruz gerisi katılımsız kurulum sadece gereken programlarım yükleniyor vista görünümüyle ve kasmasıylada uraşmıyorum driverlarıda kendi pc min driverlarını kendim yüklüyorum ve burdan zeus arkadaşımıza selamlar bende wincertteyim ve kendisinin addonlarını kullanıyorum kendisine burdan yeniden teşekkür ediyorum

kendi xp cdsini yapmak isteyen arkadaşlarawww.wincert.com burdan wincert turkish e girerek gerekli bilgileri bulabilirsiniz ve chip in 8. aydaki sayısında bu konuya değinilmişti

• ben de specxe katılıyorum en iyisi normal xp kurun bunlara gerek yok
  • morning xp 2009 v2 kurun modifiye xplerde son nokta adam süper birşey yapmış ben 15gündür v1 olanı kullanıyom ne sistemde şişme nede bir sorunla karşılaştım.bilgi içinwww.google.com :)
  • Perfect Xp Sp3+ DVD Edition ( DVD yaklaşık 4,3_ gb )

Tarama İstatistikleri:
    Tarama Süresi: 2244 saniye
    Tarama Seçenekleri:
    Tarama Hedefleri: E:
    Sayılar:\r\n Taranan toplam öğe sayısı: 43.311
    - Dosyalar ve Dizinler: 43.311
    - Kayıt Defteri Girdileri: 0
    - İşlemler ve Başlangıç Öğeleri: 0
    - Network ve Tarayıcı Öğeleri: 0
    - Diğer: 0

Tespit edilen toplam güvenlik riski: 10
    Çözümlenen toplam öğe sayısı: 0
    Dikkat edilmesi gereken toplam öğe sayısı: 10

Çözümlenen tehditler:

Çözümlenmemiş tehditler:
    SecurityRisk.Cmdow
    Virüs Kimliği: 4294907250
    Tür: Anormallik
    Risk: Düşük (Düşük Gizli, Düşük Kaldırma, Düşük Performans, Düşük Gizlilik)
    Kategoriler: Güvenlik Riski
    Durum: Denenmedi
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\common\cmdow.exe - Hiçbir eylem gerçekleştirilmedi
    1 Tarayıcı Önbelleği

Trojan Horse
    Virüs Kimliği: 25464
    Risk: Yüksek (Yüksek Gizli, Yüksek Kaldırma, Yüksek Performans, Yüksek Gizlilik)
    Kategoriler: Virüs
    Durum: Kaldırılamadı
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\install\audioshell_addon_v1.3tr.exe - Başarısız
    1 Tarayıcı Önbelleği

Adware.ScreenScenes
    Virüs Kimliği: 4294906715
    Tür: Sıkıştırılmış
    Kategoriler: Reklam Yazılımı
    -----------
    1 Dosyası
    [paradise lagoon screensaver.scr] içinde [e:\wpi\install\akvaryum.exe] - Virüslü

Trojan Horse
    Risk: Yüksek (Yüksek Gizli, Yüksek Kaldırma, Yüksek Performans, Yüksek Gizlilik)
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\install\aimp_211.exe - Başarısız
    1 Tarayıcı Önbelleği

Trojan Horse
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\install\java6u6.exe - Başarısız
    1 Tarayıcı Önbelleği

Backdoor.Trojan
    Virüs Kimliği: 7586
    -----------
    1 Dosyası
    [kasperskytrialreset.exe] içinde [kasperskytrialreset.sfx.exe] içinde [e:\wpi\install\kaspersky_is_tr_7.0.exe] - Virüslü

Trojan Horse
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\install\ie7pro.exe - Başarısız
    1 Tarayıcı Önbelleği

Trojan Horse
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\install\sondakika.exe - Başarısız
    1 Tarayıcı Önbelleği

Backdoor.Trojan
    Virüs Kimliği: 7586
    -----------
    1 Dosyası
    [ml_wire.lng] içinde [winamp-tr-tr.wlz] içinde [plugins.exe] içinde [e:\wpi\install\winamppro5.531tr.exe] - Virüslü

SecurityRisk.Cmdow
    Virüs Kimliği: 4294907250
    Kategoriler: Güvenlik Riski
    -----------
    1 Dosyası
    e:\wpi\tools\cmdow.exe - Hiçbir eylem gerçekleştirilmedi
    1 Tarayıcı Önbelleği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Nisan 2009; 14:28:10 >

• Bu tür sistemler bir müddet sonra donanım hataları meydana getirebiliyor, HDD, VGA, RAM gibi en sağlıklısı standart olanı kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 11 Nisan 2009; 19:26:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

Neredeyse bütün programların hepsi var

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

morning xp 2009 v2 kurun modifiye xplerde son nokta adam süper birşey yapmış ben 15gündür v1 olanı kullanıyom ne sistemde şişme nede bir sorunla karşılaştım.bilgi içinwww.google.com :)

tavsiyem normal xp kur bu ve buna benzerlerinin hepsini denedim..

• Bazı internet siteleri ve forumlarda, [www.perfectxp.com ] buradaki işletim sistemleri izin alınmadan paylaşılmakta ve bazıları ise kaynak bile belirtmemiş. Benim bundan maddi bir gelirim yok, olmasıda gerekmiyor zaten, ben sadece bu foruma müdavim olarak yönetici yardımcısı olmak istedim ve bunu posta ile sevgili Barışa söyledim, oda bana güvenmekte hatalı olmayacağını düşündü ve beni moderatör yaptı. Biz maddi durumu iyi olmayanlara bunu indirmeyin demiyoruz. Sevgili Barışın bunu aynı zamanda bir iş olarak yaptığını unutmamak ve durumu olan insanlarında buna katkıda bulunması gerektiğini görmezden gelenler var. Eğer programlarıda dahil ederek işletim sistemi yapmak kolay olsaydı, bunu herkes yapardı, unutmayalımki bir setup a tıklamayı bilmeyenler varki yazılımla uğraşmak nerdeee? Bu yazımı diğer site ve forumlardada yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 25 Ocak 2011; 21:42:10 >

• Üzerinden çok zaman geçmiş ama bir arkadaşımız virüs olduğunu iddia ediyor, ben bunu kullanan binlerce insan gibi, bizzat kendim kullanıyorum, antivirüsler her tür kreg vesaire programlara uyarı verirler, sebebi ise lisanslı olmamasıdır. Bu programlar virüs gibi zararlı davranışlara sahip değildir. Ben o sitede moderatör oldum, ama bu düşüncelerimin o site ile bir ilgisi yok, ben bunları bilgisayar teknisyeni ve on yıllardır internet ve bilgisayar kullanan biri olarak söylüyorum. Eğer bana inanmayan arkadaşımız olursa gitsin orjinal program alsın (tabi alabilirse, alsında fiyatını görsün). İşletim sistemine destek verilmiyor, sorunda bundan çıkıyor, eğer bilgisayar ve işletim sistemine tam destek olsaydı, her bilgisayar alana yanında windows zaten verilecekti, ve bu konuda böyle sorunlar olmayacaktı. Tekrar ve son defa söylüyorum, antivirüsler kullanılan lisansı olmayan programlara uyarı verirler, bunlar virüs değildir. Başka bir kopya kullandığınızı düşünün, aktive etmek için tıkladığınız yada kullandığınız programada antivirüs uyarı verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 25 Ocak 2011; 23:40:10 >

• Bir arkadaşımız donanım hatalarından söz ediyor, bunun bu windows ile bir alakası yok, eğer bilgisayarınızda donanım hatası var ise siz sadece bir güncelleme bile yapsanız, bu arıza ortaya çıkabilir. Bilgisayarınıza güvenmiyorsanız güncel full sata raid destekli bir işletim sistemi yüklemeyin, ya eski kullandığınızı kullanmaya devam edin yada orjinalini alın, ama o zamanda sorun çıkma ihtimali vardır, bunu unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.