Şimdi Ara

İLK DEFA PERFECTXP İLE BİLGİSAYARIMI KURDUM MÜKEMMEL... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: specx

böyle xp kurmayın orginal sistem dosylalrıyla oynanıyor ayrıca bu sisitemleri yapanlar içine trojan ve kendi kodları koyup sizin 7 24 kontrolm ediyorlar benden söylemesi

Sistem dosyaları ile oynandığını söylüyorsun, ama bu konuda bilgisi olmayanlar Maaşallah atıp tutmaya çalışıyorlar.
    Kopya bir programı aktive etmek zaten sistem dosyaları ile oynamaktır, önce bunu öğrenmelisin. Sistem dosyaları ile oynamak, bu xp de kötü amaçlı olarak yapılmamıştır, sadece aktive olması ve sistemin düzgün ve karalı çalışmasını sağlamak içindir.

Ayrıca insanların kotrol edildiğini iddia ediyorsun, bu işletim sitemini yapan *k p*rt*l* değil. Yani çeşitli yönetim kademelerini ele geçiymeye çalışmıyor, yada sizin bilgisayarınıza kullandığınız bilgileri almaya çalışmıyor. Ayrıca işletim sistemi almaya parası olmayan birinin neyini kontrol edecek? Kardeşim (rüzgar esse savaş çıkmış gibi sanmak) bu kadar panik olunmaz, ben sana bir doktora gitmeni öneriyorum. Zaten bu konularda bilgisi olan insanlar bilgisayarında önemli bilgileri bulundurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 25 Ocak 2011; 21:55:44 >

• İyi hortlamış konu :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.