Şimdi Ara

İLK DEFA PERFECTXP İLE BİLGİSAYARIMI KURDUM MÜKEMMEL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa perfectxp ile bilgisayarımı kurdum hiç bu kadar kolay kurmamıştım bilgisayarımı..Kurulumda sadece disk seçmen yeterli sonra başlat git işlerini yap gel bilgisayarın hazır.. Üstelik de orjinal xp vista görünümünde kasma yapmadan...Gerçekten mükemmel yapmışlar bütün driverler içinde bütün programların son sürümleri içerisinde..Neredeyse bütün programların hepsi var...Hiç uğraşmıyorsun otamatik yükleniyor....Söylediğim gibi ilk başta yükleyeceğin diski seç ve bırak...Yüklesin kendi kendine...

ORJİNALDİR.....

İŞTE ÖZELLİKLERİ

Bu çalışma Perfect Xp Sp3+ DVD Edition'un tüm sürücüler eklenmiş versiyonudur. Herhangi bir değişiklik yapılmadan driverlar eklenmiştir, Dvd boyutu artmış, artık sınıra dayanmıştır. Tüm driverlarınızı(Webcam ve kart okuyuculara kadar) kurulum esnasında otomatik kurar.

Peki bu DVD sürümde neler var? Hemen Herşey var;

# Tabiki öncelikle Windows XP SP3 PROFESSINAL 32 BIT TÜRKÇE tabanı var. Orijinal(msdn) Microsoft Windows XP Sp3 kullanılmıştır, yani sp3 ayrıca entegre edilmemiştir. Sp3 taban üzerine sp3 sonrası güncelldeştirme paketi eklenmiş ve tüm Windows XP bileşenleri en güncel haline yükseltilmiştir.(hotfixler, directX 9, Media Player, IE 7 vs....) Önemli bileşen, servis çıkarma vs yapılmamıştır.(Çıkarılması gereken 2-3 gereksiz şey dışında, onlar bileşen bile sayılmaz) Sistemin orjinalliğini bozmadan Gerekli ayar ve optimizasyonlar yapılmıştır, ikonlar yenilenmiştir. Extra Orijinal temalar eklenmiştir. Yapılan işlemlerden hiçbiri ekstra yük getirmez, hafif bir XP'dir. VL sürüm XP Pro ve Orijinal serial ile hiçbir zaman update veya orijinallik sıkıntısı çekmezsiniz, aktivasyon da istemez. Kurulum tamamen otomatiktir, müdahele etmenize gerek yoktur, hızlı kurulur.(15-20 dk). Ardından otomatik gelen WPI ekranından programlarınızı seçersiniz, yükle dediğiniz an sırayla yükler ve bitiminde bilgisayar 30 saniye içinde reset atar ve kurulum tamamlanarak masaüstü gelir. Full driver entegrelidir, otomatik olarak sürücülerinizi kurar.

#WPI(Seçmeli Program Kurulumu) var. İşletim sistemi otomatik olarak kurulduktan sonra yine otomatik olarak masaüstü gelmeden gelen ekran ile dev arşiv program listesinden kurmak istediğiniz programların yanındaki işareti seçerek yükle dediğiniz anda programlar sırayla otomatik olara kurulur ve 30 saniye içinde bilgisayar kendi kendine reset atar(öyle ayarlandı), kurulum tamamlanır ve masaüstü gelir.

#Multiboot (çoklu açılış menüsü) var. Bu menü ile isterseniz hemen XP kurulumuna geçebilir veya aşağıda görebileceğiniz gibi Cd'den taşınabilir Xp'yi[MiniXP] çalıştırabilir, Tnctr versiyon Hiren Boot(v9.4) Cd'yi açabilir, Ghost veya Acronis ile sistem backup/restore yapabilir, Partition Magic ile harddiskiniz üzerinde ileri düzey düzenlemeler yapabilir, Mbr Fix(Ntldr fix de deniyor) ile açılış sektörü bozulmuş Hdd'leri tamir edebilir ve XP şifre kırıcı ile şifresi unutulan Xp'lerin şifresini kolayca istediğiniz şifre ile değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 30 Temmuz 2008; 9:57:30 >

• Guzelmıs, bende ghost yapıyorum 10 dk ıcınde wındows kurulum + drıverlar + kullandıgım tum programlar kurulmus oluyor.
  • İsteyene torrent linkini atabilirim ama bende çok uzun sürdü 2 günde ancak indirdim...Tabi sürekli açık değildi indirdim ama gerçekten mükemmel içerisinden binlerce program ve binlerce driver var...
  • bende bi tane buldum yabancı forumda deli bişi ama ingilizce .. ingilizce anlıyoruz cok şükür de klavye dilini değiştiremedim .. bide bazı setuplar hata verip duruyor :(

BU perfect xp dden bir sürü var sayfasından hangisini indirsek ii olur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 30 Temmuz 2008; 0:26:21 >
  • İŞTE ÖZELLİKLERİ

Bu çalışma Perfect Xp Sp3+ DVD Edition'un tüm sürücüler eklenmiş versiyonudur. Herhangi bir değişiklik yapılmadan driverlar eklenmiştir, Dvd boyutu artmış, artık sınıra dayanmıştır. Tüm driverlarınızı(Webcam ve kart okuyuculara kadar) kurulum esnasında otomatik kurar.

Peki bu DVD sürümde neler var? Hemen Herşey var;

# Tabiki öncelikle Windows XP SP3 PROFESSINAL 32 BIT TÜRKÇE tabanı var. Orijinal(msdn) Microsoft Windows XP Sp3 kullanılmıştır, yani sp3 ayrıca entegre edilmemiştir. Sp3 taban üzerine sp3 sonrası güncelldeştirme paketi eklenmiş ve tüm Windows XP bileşenleri en güncel haline yükseltilmiştir.(hotfixler, directX 9, Media Player, IE 7 vs....) Önemli bileşen, servis çıkarma vs yapılmamıştır.(Çıkarılması gereken 2-3 gereksiz şey dışında, onlar bileşen bile sayılmaz) Sistemin orjinalliğini bozmadan Gerekli ayar ve optimizasyonlar yapılmıştır, ikonlar yenilenmiştir. Extra Orijinal temalar eklenmiştir. Yapılan işlemlerden hiçbiri ekstra yük getirmez, hafif bir XP'dir. VL sürüm XP Pro ve Orijinal serial ile hiçbir zaman update veya orijinallik sıkıntısı çekmezsiniz, aktivasyon da istemez. Kurulum tamamen otomatiktir, müdahele etmenize gerek yoktur, hızlı kurulur.(15-20 dk). Ardından otomatik gelen WPI ekranından programlarınızı seçersiniz, yükle dediğiniz an sırayla yükler ve bitiminde bilgisayar 30 saniye içinde reset atar ve kurulum tamamlanarak masaüstü gelir. Full driver entegrelidir, otomatik olarak sürücülerinizi kurar.

#WPI(Seçmeli Program Kurulumu) var. İşletim sistemi otomatik olarak kurulduktan sonra yine otomatik olarak masaüstü gelmeden gelen ekran ile dev arşiv program listesinden kurmak istediğiniz programların yanındaki işareti seçerek yükle dediğiniz anda programlar sırayla otomatik olara kurulur ve 30 saniye içinde bilgisayar kendi kendine reset atar(öyle ayarlandı), kurulum tamamlanır ve masaüstü gelir.

#Multiboot (çoklu açılış menüsü) var. Bu menü ile isterseniz hemen XP kurulumuna geçebilir veya aşağıda görebileceğiniz gibi Cd'den taşınabilir Xp'yi[MiniXP] çalıştırabilir, Tnctr versiyon Hiren Boot(v9.4) Cd'yi açabilir, Ghost veya Acronis ile sistem backup/restore yapabilir, Partition Magic ile harddiskiniz üzerinde ileri düzey düzenlemeler yapabilir, Mbr Fix(Ntldr fix de deniyor) ile açılış sektörü bozulmuş Hdd'leri tamir edebilir ve XP şifre kırıcı ile şifresi unutulan Xp'lerin şifresini kolayca istediğiniz şifre ile değiştirebilirsiniz.

• www.tnctr.com
  • ben vista modifiyesi ile uğraşmıyorum..diğer her şey için kendime cd ve dvd yapıyorum.driverlar, programlar, registry ayarları vs. her şeyi full otomatik kuruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Perfect Xp yi nerden indirebilirim. ?

Birde en düşük özellikleri nedir ? Ona göre indiriyim pc kaldırmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Bu Perfect Xp yi nerden indirebilirim. ?

torrentlerden indiriyorsun normal xp ile aynı...Sadece kurarken yorulmuyorsun yok şunu kurayım yok bunu kurayım yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

quote:

torrentlerden indiriyorsun normal xp ile aynı...Sadece kurarken yorulmuyorsun yok şunu kurayım yok bunu kurayım yok...

Pm yollamıştım cvbı gelmedi hala

• tncxp tnc vista tnc msn bazen sorun çıkartıyor bendeki kaç yıllık emektar xp taş gibi çalışıyor walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

quote:

Pm yollamıştım cvbı gelmedi hala

Linklerini buldum...
    Saol yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 30 Temmuz 2008; 1:47:59 >

• Reklam içermiyor dimi Perceft Xp , biraz reklam kokuyor sanki içeriği.Adam uğraşmış reklam yapmıştır bence varmı içinde reklam ?
  • quote:

Reklam içermiyor dimi Perceft Xp , biraz reklam kokuyor sanki içeriği.Adam uğraşmış reklam yapmıştır bence varmı içinde reklam ?

Dostum reklam falan yok merak etme şu anda kullanıyorum...
  • quote:

quote:

Reklam içermiyor dimi Perceft Xp , biraz reklam kokuyor sanki içeriği.Adam uğraşmış reklam yapmıştır bence varmı içinde reklam ?

Dostum reklam falan yok merak etme şu anda kullanıyorum...

Tamam indiriyorum 2 tane biride Windows Xp Ultimate 2008
  • entegre driverların programların yanında entegre keylogger trojan falan da gelmesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

entegre driverların programların yanında entegre keylogger trojan falan da gelmesin?

Dostum bu tamamen xp driverler eklenmiş tüm özellikler eklenmiş hali....Hiçbir problem olmaz
  • ya beyler, bunu kurarken bende mavi ekran geliyor, bilgisayar donuyor... bi türlü kuramadım ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

Guzelmıs, bende ghost yapıyorum 10 dk ıcınde wındows kurulum + drıverlar + kullandıgım tum programlar kurulmus oluyor.

+1

Bende kullanıyorum.3-5 dakika içinde sistem eski haline geri dönüyor
  • +1 ben de perfect xp nin linkini alabilir miyim şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.