Şimdi Ara

İlk defa birini çok sevdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1 senedir takip ettiğim bir kıza 3-4 hafta önce artık dayanamayıp teklif ettim ama o kibarca hayatında kimseyi istemediğini söyledi.o günden beri çok kkötüyüm cipralex+sigaraya başladım.ilk defa birine böyle kapıldım.kızı twitter+face de mesaj attım ama kız mesajlarıma dönmüyo ne yapıcağımı şaşırdım.onun yüzünden finallerim iyi geçmedi ve bütlere çalışmam lazım ama aklımdan hiç çıkmıyor..bi tavsiye verin abilerim.bu arada yaş 20

• Kızı sonrada bulursun biz ilişki yaşadıkta ne oldu sanki daha beter kötü oldu her şey..boşver bu yaşlarda ki ilişkilerden bi b.k olmaz afadersin..boşuna kendini hırpalama,derslerine çalış iyi yerlere gel..her şeyin bir zamanı vardır..
  • bundan ders alacan bundan sonra aynı hataları yapmıycan.tek yapabileceğin bu.o kızı ayarlaman çok zor bundan sonra, bu işlerde acemi olduğunuda varsayarsak imkansız.
  • bence tekrar tekrar mesaj atman saçma olmuş. bırak cool ol.
  • reddedildikten sonra tekrar mesaj atmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.S.S.S

beyler 1 senedir takip ettiğim bir kıza 3-4 hafta önce artık dayanamayıp teklif ettim ama o kibarca hayatında kimseyi istemediğini söyledi.o günden beri çok kkötüyüm cipralex+sigaraya başladım.ilk defa birine böyle kapıldım.kızı twitter+face de mesaj attım ama kız mesajlarıma dönmüyo ne yapıcağımı şaşırdım.onun yüzünden finallerim iyi geçmedi ve bütlere çalışmam lazım ama aklımdan hiç çıkmıyor..bi tavsiye verin abilerim.bu arada yaş 20

benden sana gelsin hocam

• büt.lerden sonrasına ertele plan yaparsın sonra . Yoluna çiçek at ,mektup yaz karşısına çık ver ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci defa birini seveceğinden emin olabilirsin.
    Sadece ilkidir emin olamadığın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

İkinci defa birini seveceğinden emin olabilirsin.

hocam ilk defa böyle bi şey hissediyorum gerçek aşkı buldum gibime geliyor ama malesef karşılık alamadım.çünkü kız beni hiç tanımadan gidip teklif ettim seni tanımak istiyorum diye..bahar dönemi bi şeyler yapmak istiyorum ama ynı zamanda korkuyorum kız sapık diyecek diye.utangaç biriyimde ne yapacağımı şaşırdım..
  • quote:

beyler 1 senedir takip ettiğim bir kıza 3-4 hafta önce artık dayanamayıp teklif ettim ama o kibarca hayatında kimseyi istemediğini söyledi.o günden beri çok kkötüyüm cipralex+sigaraya başladım.ilk defa birine böyle kapıldım.kızı twitter+face de mesaj attım ama kız mesajlarıma dönmüyo ne yapıcağımı şaşırdım.onun yüzünden finallerim iyi geçmedi ve bütlere çalışmam lazım ama aklımdan hiç çıkmıyor..bi tavsiye verin abilerim.bu arada yaş 20

Aynısını ben de yasadım hala da yasıyorum cok kötü bi durum.

• Siz yine iyi, açılıp red yemişsiniz. Ben daha açılmadan kız gözümün önünde bir elemanı yedi. (Kız yedi bakın, dikkatinizi çekerim) O elemana da ayak üstü sordum "Ne ayak?" diye, "Kız delirmiş abi bilmiyorum." dedi. Bütün bunlara rağmen ben bir ders aldığımı düşünüyorum ve ikisiyle de tek tek, adam gibi konuşacağım.

Sonra bu akşam çok bira içtim ve neredeyse sarhoş oluyordum, Kadıköy'den Üsküdar'a geçtim sırf kız olan başka bir arkadaşımla dertleşeyim diye. Ordan eve gelecek araba bulana kadar canım çıktı. Aktarmanın bokunu çıkardım. En son da taksiye bindim, anca dönebildim. Saat 10.30 falandı, ben Kadıköy-Üsküdar otobüsüne bindiğimde. Eve daha yarım saat önce vardım. Düşünün artık.

Sonuç 1: İyi bir ders oldu, fazla üzgün değilim.
    Sonuç 2: Biraz çakırkeyif oldunuz mu üzerinizde hiçbir çekingenlik kalmıyor, çok utangaçsanız kız meselelerinde biraz alkol alın. Cıvkını da çıkarmayın ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 24 Ocak 2013; 1:09:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Siz yine iyi, açılıp red yemişsiniz. Ben daha açılmadan kız gözümün önünde bir elemanı yedi. (Kız yedi bakın, dikkatinizi çekerim) O elemana da ayak üstü sordum "Ne ayak?" diye, "Kız delirmiş abi bilmiyorum." dedi. Bütün bunlara rağmen ben bir ders aldığımı düşünüyorum ve ikisiyle de tek tek, adam gibi konuşacağım.

Sonra bu akşam çok bira içtim ve neredeyse sarhoş oluyordum, Kadıköy'den Üsküdar'a geçtim sırf kız olan başka bir arkadaşımla dertleşeyim diye. Ordan eve gelecek araba bulana kadar canım çıktı. Aktarmanın bokunu çıkardım. En son da taksiye bindim, anca dönebildim. Saat 10.30 falandı, ben Kadıköy-Üsküdar otobüsüne bindiğimde. Eve daha yarım saat önce vardım. Düşünün artık.

Sonuç 1: İyi bir ders oldu, fazla üzgün değilim.
    Sonuç 2: Biraz çakırkeyif oldunuz mu üzerinizde hiçbir çekingenlik kalmıyor, çok utangaçsanız kız meselelerinde biraz alkol alın. Cıvkını da çıkarmayın ama.

Dostum senin başına gelen baya beter bir durum ama , üzgün değil ders almışsın o güzel. Çakırkeyif düşüncene de katılıyorum. Öz güven geliyor insana :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farego

İkinci defa birini seveceğinden emin olabilirsin.

hocam ilk defa böyle bi şey hissediyorum gerçek aşkı buldum gibime geliyor ama malesef karşılık alamadım.çünkü kız beni hiç tanımadan gidip teklif ettim seni tanımak istiyorum diye..bahar dönemi bi şeyler yapmak istiyorum ama ynı zamanda korkuyorum kız sapık diyecek diye.utangaç biriyimde ne yapacağımı şaşırdım..

Ne hissetigini bilemem ama aşk acısı adamı olgunlaştırır. Evet çok zor bunuda bilirim. Ama severken , iradeni kontrol altına al. Kimseye, guven olmaz bu devirde. Baktın çok mu seviyosun. Kendini frenle. Zaman zaman ondan soğ, başka şeyler ile ilgilen.. :) bende ayrıldım. Kafama takmıyorum. Deli gibi sevdim. Sadece sabırlıyım. Geleceğini bekliyorum şimdi.. :) Uysal ol. Sakin davran.. Onu sevmiyormus gibi davran. Soguk ol. Dikkatini cekeceginden emin olabilirsin bu şkilde. Bana guven..
    İlgisiz ol şimdi. Yalvarma karı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.