Şimdi Ara

İlk Defa Bir Telefon Alacağım Kararsızım Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum . Kaç haftadır araştırma yapıyorum . Kafamda hem parama ideal hemde bazı operatör firmalardan kampanyayla alınabilecek telefonlar buldum . Bunlar Ace 2 , S Advance , LG Optimus L5 ve Galaxy Win idi . Fiyat olarak bütçeme aykırı değiller . Ancak vodafone'dan S4 Mini ve S3 buldum ayda 85-95 TL arası bütçemi aşıyor ancak zorlamaya çalışacağım . Neyse sizden isteğim 500-800 arası en iyi telefonlar hem oyun da kasmayan hem günlük için iyi bir Android telefon ve vodafone'dan S4 Mini veya S3'ü alıp almam konusunda tavsiyelerinizi istiyorum . Kısaca bütçemi fazla etkilemeyen ancak S4 Mini ve S3'ü de dediğim yoldan alıp almama konusunda ki önerileriniz ve benim yazdığım telefonlar hakkında ki yorumlarınız . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbilgini57 -- 17 Ağustos 2013; 14:15:37 >

• xperia l daha iyi bir seçim olacaktır çünkü bütçeyi aşmıyor hemde s4 mininin performansını verebiliyor sadece s4 minide 1.5 gb ram in avantajları olacaktır ayrıca s4 mini daha iyi bir pil sunacaktır ama daha pahalı olacaktır bu yüzden xperia l de tercihler arasında olmalı.
  • Sağolasın kardeşim yorumun için Xperia L normalde benim listemdeydi ancak pek öneri göremediğim için listemden çıkartmıştım . Ben birde Android oyunlarını (Dead Trigger ve RR3 gibi) rahatça oynamak istiyorum Xperia L bunun standartında mı ? S3 bunun için iyi diyorlar S4 Mini'de biraz kasabilirmiş ancak bütçeyi zorluyor senin tavsiyen de benim bütçemin yukarsında değil . Tekrar sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbilgini57 -- 17 Ağustos 2013; 15:25:59 >
  • Ben sana general mobile discovery öneriyorum.En iyi f/p telefonlarından birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM Discovery olabilir 600 TL ye 1gb ram veren sayılı telefonlardan android sürümüde iyi hem Discovery tercihlerin arasında olmalı
  • S4 mini hariç (ramdan dolayı ) diğer saydıkların performans olarak discoverynin yanın yaklaşamaz ustelik 599 lira madem ilk android telin git discovery al tepe tepe kullan memnun kalacaksın çunku 599 @a sağlam donanım satın alıyorsun. Tavsiyem alt model android almaman yonunde yavaşlamalarla sinir krizi geçirebilirsn

• GM Discovery al memnun kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler dediklerinize bakacağım . Bir de bana söylenen başka bir telefonda Nexus 4 . S4 Mini yerine Nexus 4 al diyen çok kişi oldu . Ve sizce almışken en iyisini mi almalıyım ? En iyisinden kastım 1000-1200 TL arası .
  • Xperia L
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbilgini57

Sağolasın kardeşim yorumun için Xperia L normalde benim listemdeydi ancak pek öneri göremediğim için listemden çıkartmıştım . Ben birde Android oyunlarını (Dead Trigger ve RR3 gibi) rahatça oynamak istiyorum Xperia L bunun standartında mı ? S3 bunun için iyi diyorlar S4 Mini'de biraz kasabilirmiş ancak bütçeyi zorluyor senin tavsiyen de benim bütçemin yukarsında değil . Tekrar sağol

bencede en iyi performası istiyorsanız nexus 4 alın derim çünkü qualcom un ürettiği en iyi 3. işlemci yani 1 seneye kadar en iyi işlemci nexus 4 aitti sonra snapdragon 600 şidi ise 800 çık tı yani snapdrogon s4 işlemci çok iyi bir işlemci oyunlarda s4 bile nexus 4 kadar iyi performans veremez çünkü 2 telefonda aynı grafik birimine sahip ( adreno 320) ama nexus 4 ün çözünürlüğü s4 ten daha düşük olduğu için daha iyi bir oyun perforömansı veriyor ayrıca kasma tıkanma gibi şeyler nexus 4 te yok 2 sene boyuncada google sayesinde olmaz gibime geliyor eğer 16gb alan size yetiyorsa bencede nexus 4 alın ısınma problemi falan var diyorlar ama sonuçta her telefon ısınıyor o biraz daha ısınsa nolacakki sanki ben daha ısınmadan dolayı patlayan yanan nexus 4 görmedim iyi günler

• Arkadaşlar sizin yorumlarınız ve benim istediklerime göre sayıyı 4 adet telefona indirdim . Nexus 4 , Discovery , S4 Mini ve Xperia L . Bunları araştırmaya devam edeceğim bu 4 adet telefonu kullananlar veya başka bir telefon önerisi olanların yorumlarını esirgememesini istiyorum . Özellikle Nexus 4 ve Xperia L .
  • Discovery
  • nexus 4
  • Xperıa sp

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Xperıa sp

Her konuyu gördüümde aklıma sen geliyon kendi kendime diyomki stevejones sony önermiştir diye hiç bir seferde daha yanılmadım ya sonyle bi bağlantın var (sony telefon bayiliği gibi) yada sony kullanıyon herkesin sony kullanmasını istiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Xperıa sp

Her konuyu gördüümde aklıma sen geliyon kendi kendime diyomki stevejones sony önermiştir diye hiç bir seferde daha yanılmadım ya sonyle bi bağlantın var (sony telefon bayiliği gibi) yada sony kullanıyon herkesin sony kullanmasını istiyon

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.