Şimdi Ara

İlk defa bi kıza açık açık konuştum ve biri daha olmasına karşın kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk defa bi kıza açık açık teklif ettim daha önceden korkardım yaklaşamazdım kıza ama bu oldu ve Benim en yakın arkadaşımda ona teklif etmiş onu öğrendim ama kız beni seçti bugün kabul etti ve onu aradım bişiler sordum sonra mesajla seni seviyorum falan yazmış .. Sevinsemmi şaşırsammı ne zaman etkilendi anlamadım ama neyse çok mutluyum paylaşmak istedim

• aynı şey benim başıma gelmişti 3 sene once benim bir arkadaş benim sevdiğim kıza çıkma teklifi etmişti ben bilmiyodum bende etmiştim onu tercih etmişti ben çok uzulmuştum sonuc olarak değerini bil kızın yarın da okulda işi bitir bi kantine gotur sonrası gelir zaten iyi yapmışın
  • Öncelikle tebrik ederim, açılmak güzel bişeydir ki zaten adam gibi kızlar öyle arkadaşı adına konuşanlara fazla yüz vermez, kendine güvenen erkek isterler:) Bu arada en yakın arkadaşının teklif ettiğini kızdan öğrendiğine göre en yakın arkadaşını da salla gitsin:) Böyle ilk günden seni seviyorum diyen kızlara da fazla vurulmamak lazım
  • ya kız seni seviyorum diye mesaj attı çok şaşırdım .. aslında kızı 5 senedir tanıyorum ama benden 2 yaş küçük .. Ya bugünlere geliceğine inanmazdım şimdi çok olgun ve tatlı bi kız olmuş banada lazımdı böyle bi kız arkadaş .. Bu yakın arkadaşım mesajdan kızı ayarlıyorum kendime falan yazdı , ama o ara ben kızla konuşuyodum .. İşte mutluyum herkezin basına gelir umarım :)
  • seçti mi ?

manavdan karpuz mu seçiyor bu kız
  • Sübyancı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zxxx

seçti mi ?

yavrucum bn görkem abin
    sen hayatında bi kızla cıktın mı ki
    karpuz yorumu yapabilceğini sanıosun...
    a bnm e.t'm :D
    a bnm saf eldeğmemiş yumurta ufo'm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Sübyancı.

15yaş demedim 2yaş dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

quote:

Orjinalden alıntı: Zxxx

seçti mi ?

yavrucum bn görkem abin
    sen hayatında bi kızla cıktın mı ki
    karpuz yorumu yapabilceğini sanıosun...
    a bnm e.t'm :D
    a bnm saf eldeğmemiş yumurta ufo'm

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Sübyancı.

Sübyancı
  • Bu kız seni postalar...
  • bende açılacamda kabul görmez büyük ihtimal diye bekliyorum. elimdeki tek şansı kaybedersem daha da batarım bu arada 1.5 senedir hoşlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

bende açılacamda kabul görmez büyük ihtimal diye bekliyorum. elimdeki tek şansı kaybedersem daha da batarım bu arada 1.5 senedir hoşlanıyorum

çıktığı yoksa neden olmasın . Tipin yoksa parayı göster ufaktan sora aşık olur zaten .
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

bende açılacamda kabul görmez büyük ihtimal diye bekliyorum. elimdeki tek şansı kaybedersem daha da batarım bu arada 1.5 senedir hoşlanıyorum

çıktığı yoksa neden olmasın . Tipin yoksa parayı göster ufaktan sora aşık olur zaten .

parayla olacaksa hiç olmasın öyle kızlar çok ben severek olmasını istiyorum zaten dayanamıyom artık bayramdan sonra konuşacam

• quote:

quote:

quote:

parayla olacaksa hiç olmasın öyle kızlar çok ben severek olmasını istiyorum zaten dayanamıyom artık bayramdan sonra konuşacam

ei sn bilirsin aslında dorusuda o zaten parayı kabul ediosa adı vardır bunun etmiosa tercihimdir bnmde

• ilk orta okulda bir kıza çıkma teklif etmiştim
    benim 2 arkadaşımda gıcıklığına gidip teklif etti ben edince
    1 kişide 1 gün önce teklif etmiş

4 kişiden ben galip çıkmıştım bunun zevki bir ayrı oluyor :D
  • quote:

quote:

quote:

1.5 sene iyi bile dayanmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

quote:

quote:

1.5 sene iyi bile dayanmışsın

şimdi kızdan biraz yüz buldum gibi önceden takmıyordu

aslında normalde birinden hoşlanınca karşılığı olmazsa 2-3 ayda unuturdum ama bu seferki bi garip. hala görünce içim bi hoş oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 26 Eylül 2008; 16:54:01 >

• ben 4. gunde acıldım kısa sittiri cekti banaSimdi guzelce gecinip gidiyoruz(ileriki gunlerde tekrar flört teklifi yapmayı planlıyorum)
  • Ortaokul 7'e giderken, yani 12 yaşındayken ( 1 sene erken gittim okula ) , kızın birine teklif etmiştim ve beğenmedim seni demişti.

Şimdi yaş oldu 18, aynı kız arkadaşlarından msn adresimi bulup, sohbet etmek istiyor. Bende aynen şöyle dedim, '' Kusura bakma, benim ingilizcem var, bilgisayar bilgim var, dergi yazarıyım, kendime güvenim sonsuz ve keanu reeves gibi yakışıklılığım var şimdi söyle bana senin neyin var ? ''

Kız çok fena dumur oldu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.