Şimdi Ara

ilk defa araba alıyorum, 25000 TL civarı, otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ---Araba kullanmayı ilerletebileceğim
    -- Şehir içi kullanım için ufakça ama arkadaşlarla binileceği için çok da ufak olmayan
    -- otomatik vites
    -- uzun yolum yok gibi olur heralde sadece şehir içi kullanım dizel mi olmalı benzinli mi?

ben hyundai era görüyorum internette, hem dizel hem de otomatik vites. Büyüklüğü de iyi gibi.

Sizce doğru arabaya mı bakıyorum ?

• nissan micra, opel corsa,ford fiesta vb. alternatiflerede bakabilirsin!arabadan inmem sürekli gezerim çok km yaparım dersen dizel yada LPG li bir araç daha uygun olur!diğer türlü benzinlide seni maddi olarak üzmez!
  • Şahsi düşüncem ilk araba deneyiminizi otomatik araçta yapmayın. İyi bir sürücü deneyimi kesinlikle manuel viteste geliştirilebilir. Otomatiğin alışma gibi bir durumu olmadığından sıkıntısını hiçbir zaman çekmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 3 Temmuz 2011; 23:43:04 >
  • ilk otomobil olduğu için yedek parçası bol ve ucuz olan otomobillere yönelin bence.fiat linea ve renault megane gibi.satarkende fazla zorluk çekmezsiniz.kasko yaptırsanız daha iyi olur.
  • *Yedek parça kolay bulunucak
    *Aracın parçası pahalı olmayacak
    *2.eli canlı olacak
    *az yakacak

Accent, Clio hb, fiesta düşünülebilir.
  • öncelikle teşekkür ederim.

Peki sizce bu araba nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-43000-de-cok-temiz-full-full-2007-model-honda-45265613/detay/

honda civic 1.8 Type-S
  • 10 numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundarenk

öncelikle teşekkür ederim.

Peki sizce bu araba nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-43000-de-cok-temiz-full-full-2007-model-honda-45265613/detay/

honda civic 1.8 Type-S

yukarda ki tavsiye edilen modellerden çok daha fazla yakar

• accent era az yakar , dizel otomatiği de iyidir , çok da kaçar ama yeni başlayan birisi için daha ufak bi araç olabilirdi , mesela citroen c3 vb. , kullanabilirim diyosanız accent era çok güzel araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

accent era az yakar , dizel otomatiği de iyidir , çok da kaçar ama yeni başlayan birisi için daha ufak bi araç olabilirdi , mesela citroen c3 vb. , kullanabilirim diyosanız accent era çok güzel araçtır

Era büyük bir araç değil zaten, bence de gayet uygun, dizel+otomatik akar
  • o zaman accent era otomatik

ve clio 1.6 Dynamique otomatik + benzinli bakmaya devam ediyorum. En azından modeli belirledim.

Bu arabaların otomatik vitesleri beni yolda bırakır mı? Güvenilir mdir? Uoksa risklidir sen düz vitese bak mı dersiniz ?
  • citroen c3'E KÜÇÜK ARAÇ DİYENLER VAR HALA inanamıyorumya bi gidip binin allah aşkına şeyinizden atmayın ya rica ediyorum.eski kasa c3 1.6 otomatiklere bak istersen.ama senin yerinde olsam benzinli ve manuel bir araç alırım.dizel manuel sürmesi kolay debriyajla bile gidersin tüm yol boyunca benzinli manuel alırsın zorlada olsa arabayı tanırsın trafikdeki zorluklarla karşılaşarak öğrenirsin ondan sonra dizel-otomatik alırsın.
  • Bipper - Fıorıno derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

Bipper - Fıorıno derim

enn iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.