Şimdi Ara

İlk çalıştırmada beyaz duman atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model 1.2 s aveo aracımın silirdir kapağı yanmıştı onu değiştirdim kaynak yaptılar daha doğrusu araba bir süre daha duman atacak dediler dedikleri gibi bir süre attı sonra sürerken kesti ama araba motor soğuduğu zaman çalıştırdığımda bir müddet duman atıyor gaz verdikçe daha da çoğalıyor duman sanayiye geri götürdüğümde yağ pompası dediler oda motorun en altında motor inmesi gerekiyor ama gerek yok en az 5 bin tutar zararı yok dediler sonra birkaç biyere sordum hepsi farklı bişeler dedi internet araştırdım kesin birşey söyleyen yok. Araştırmalarıma göre subab ayarı gibime geliyor ama ustaya sordum yeni değişti subab lastiği ve ayarı yapıldı dedi yanlış yapılma ihtimali varmıdır. Daha önce başına gelen var mı yardım edebilecek var mı acaba. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su eksiltiyor mu?
  • Ust kapak tamiri ben de yaptirmistim duman atmasi meydana gelmedi ama motorun ust kapagindan ciddi bir yag kacagi vardi. O sekilde yaklasik 70.000 kullandim arabayi bir sey de olmadi. Tamir ettirmedim ben de o zamanlar(5 yil once) yedi bin lira para istemislerdi. 1000 km de bir yag kontrolu yapip yag ekliyordum. Yag eksiltmesi yapiyorsa belki yag da yakiyor olabilir.
  • Taklilan conta orijinal mi ?

• Beyaz duman su siyah duman yakit mavi duman yağ ile ilgilidir. Araciniz su eksiltiyor mu ?

• Üst kapak contasına 130 lira verdim orjinal mi bilmiyorum silindir kapağı kaynak yapıldı değişmedi subab lastikleri değişti su eksiltme yok ama yağ eksiltme az da olsa var karteldende kaçırıyodu onu yapyırdımdım yağ atıyor büyük ihtimal suda eksilme yok

• Duman beyz gibi ama maviliğini tam bilemiyorum egzoza ellediğim zaman elim bariz ıslanıyor koku ise böle hafif lastiği andırıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.