Şimdi Ara

İlk Buluşmada Hediye Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk buluşmada hediye alınır mı beyler yoksa kötü mü olur ? Alınırsa ne alınabilir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlk Buluşmada Hediye Alınır mı?

İlk buluşmada hediye alıp almama kararı, kişisel tercihlere ve ilişkinin doğasına bağlı karmaşık bir konudur. Bazı insanlar ilk buluşmada hediye almayı nazik bir jest olarak görürken, diğerleri bunu abartılı veya potansiyel olarak baskılayıcı bulabilir.

İlk Buluşmada Hediye Alan Erkek

Genellikle, ilk buluşmada hediye alan kişi erkek olur. Bu bir jest olarak görülebileceği gibi, aynı zamanda bir beklenti de yaratabilir. Bu nedenle, erkeklerin ilk buluşmada hediye alıp almama konusunda dikkatli olmaları gerekir.

İlk Buluşmada Ne Hediye Alınır?

Eğer hediye almaya karar verilirse, küçük ve anlamlı bir şey tercih edilmelidir. Bir buket çiçek, bir kutu çikolata veya bir şişe şarap uygun seçenekler olabilir. Kişinin ilgi alanlarını veya hobilerini yansıtan kişiselleştirilmiş bir hediye de düşünebilirsiniz.

İlk Buluşmada Kıza Hediye Alınır mı?

Kadınların ilk buluşmada hediye almaları beklenmez ancak uygun görülebilir. Ancak, hediye çok değerli veya pahalı olmamalıdır.

İlk Buluşmada Hediye Verilir Miydi?

Eskiden, ilk buluşmada hediye vermek daha yaygındı. Ancak günümüzde, birçok kişi bunu modası geçmiş veya gereksiz bulabilir.

İlk Buluşmada Ne Alınır?

Eğer hediye almak isterseniz, aşağıdaki seçenekleri düşünebilirsiniz:

• Çiçekler
    • Çikolatalar
    • Şarap
    • Kişiselleştirilmiş bir eşya
    • Küçük bir hediye kartı

Sonuç olarak, ilk buluşmada hediye alıp almama kararı kişiseldir. Hediye almayı seçerseniz, küçük ve anlamlı bir şey tercih edin. En önemlisi, ilişkinin doğasını dikkate alın ve hediyenin baskıcı veya rahatsız edici olmamasını sağlayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınmaz, alışmış kudurmuştan beter olur. Çıtayı yükseltirsin.
  • alırsan ilk ve son olabilir gerçi ben almıştım öpmüştü ne aldıgınada baglı xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon alirsan iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Alınmaz, alışmış kudurmuştan beter olur. Çıtayı yükseltirsin.

Bende o yüzden tedirginim hani Alırsam hep ister filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

alırsan ilk ve son olabilir gerçi ben almıştım öpmüştü ne aldıgınada baglı xd

Benim istediğim bir öpücük değil ama mutlu olsun o bana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunharcaGulen98li

televizyon alirsan iyi olur

Televizyon hafif kalır istersen araba alayım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hediye alicaksin iliskiniz normalden daha hizlica samimilescek . ama kiz hep hediye beklicek. ve hediyeye alistigi icin bi zamandan sonra hediye aldiginda daha az mutlu olmaya baslicak yani alisacak.

ya da almicaksin iliskiniz daha yavas samimilescek , biraz daha guc sarfediceksin. ama kiz surekli senden hediye beklemicek ve arada sirada hediye aldiginda cok sevinecek ,hediyenin bi degeri olucak onun icin.

secim senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bulusmada ne hediyesi,onu gec ne icin hediye benle bulustun gibi bi şey mi almayın abi hediye falan ilk buluşmadan

• Çiçek götürebilirsin mesela ama hep ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

İlk bulusmada ne hediyesi,onu gec ne icin hediye benle bulustun gibi bi şey mi almayın abi hediye falan ilk buluşmadan

Hayır aslında bayadır chatleşiyoruz yani baya samimiyiz hatta buluşma teklifi ondan geldi ne bilim tecrübesizim alınmaz diyorsun yani
  • ben çiçek götürmüştüm, çantasına koymuştu, o an çiçeğin yerine koydum kendimi ve bir daha hiç bir çiçeğin dalından koparılmasına göz yummadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongbak96

ya hediye alicaksin iliskiniz normalden daha hizlica samimilescek . ama kiz hep hediye beklicek. ve hediyeye alistigi icin bi zamandan sonra hediye aldiginda daha az mutlu olmaya baslicak yani alisacak.

ya da almicaksin iliskiniz daha yavas samimilescek , biraz daha guc sarfediceksin. ama kiz surekli senden hediye beklemicek ve arada sirada hediye aldiginda cok sevinecek ,hediyenin bi degeri olucak onun icin.

secim senin

Siz olsanız ne yapardınız ?
  • Evi üstüne yap knk

• İşte siz bu yüzden kaybediyosunuz. Al al araba al hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Şubat 2015; 3:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

İlk bulusmada ne hediyesi,onu gec ne icin hediye benle bulustun gibi bi şey mi almayın abi hediye falan ilk buluşmadan

Hayır aslında bayadır chatleşiyoruz yani baya samimiyiz hatta buluşma teklifi ondan geldi ne bilim tecrübesizim alınmaz diyorsun yani

Yok reis alınması için bir sebep yok ki ortada.Bulusursunuz bi kahve bi yemek herhangi bi sey muhabbetle gecer,hediyeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Evi üstüne yap knk

Kız ezilir
  • quote:

quote:

ya hediye alicaksin iliskiniz normalden daha hizlica samimilescek . ama kiz hep hediye beklicek. ve hediyeye alistigi icin bi zamandan sonra hediye aldiginda daha az mutlu olmaya baslicak yani alisacak.

secim senin

hocam belki 2. bulusmada hediye alabirsin istiyosan. daha sonra belirli aralarla hediye alirsin. yada bulusma planiniz olmadigi yani kizin evde oturdugu herhangi bir aksam kucuk suprizler yapabilirsin. mesela pastaneden profiterol , ekler , mutluluk topu gibi seyler alip evinin onunden geciyodum ayagina birakabilirsin. cok mutlu olur. gerci yasini bilmiyorum hocam ben 18 yasimdayim 2 senedir kiz arkadaslarima aksam taktigini uygularim cokda hoslarina gider.

• quote:

quote:

quote:

secim senin

hocam belki 2. bulusmada hediye alabirsin istiyosan. daha sonra belirli aralarla hediye alirsin. yada bulusma planiniz olmadigi yani kizin evde oturdugu herhangi bir aksam kucuk suprizler yapabilirsin. mesela pastaneden profiterol , ekler , mutluluk topu gibi seyler alip evinin onunden geciyodum ayagina birakabilirsin. cok mutlu olur. gerci yasini bilmiyorum hocam ben 18 yasimdayim 2 senedir kiz arkadaslarima aksam taktigini uygularim cokda hoslarina gider.

Evet haklısınız taktiğide unutmayacağım

• Flört halinde olduğum kızla 3 defa buluştum. Sevgililer günü için çiçek göndermeli öiyim hala karar veremedim. Senin soruna gelince alınmaz. Ama okuyan biri ise ince bir şiir kitabı hoş olabilir. Hem mesaj içeren hem de ters teptiğinde teğet geçebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.