Şimdi Ara

İlk Ay Hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sevgilimle ilk ayımızı kutlamamıza çok az kaldı sizce ona nası bir hediye alabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgiliye İlk Ay Hediyesi: Anlamlı ve Hatıralık Bir Kutlama

İlişkilerinizin ilk ay dönümü, birbirinize olan bağlılığınızı ve sevginizi kutlamak için özel bir fırsattır. Sevgilinize bu dönüm noktasında anlamlı ve hatıralık bir hediye vermek, ona olan takdirinizi göstermenin mükemmel bir yoludur.

En Popüler İlk Ay Hediyeleri

Sevgilinize alabileceğiniz birçok harika ilk ay hediyesi seçeneği vardır. Bazıları en popüler olanlar şunlardır:

• Kişiselleştirilmiş Hediyeler: Bunlar, sevgililerinizin adları, baş harfleri veya özel tarihleriyle kazınmış veya basılmış hediyeleri içerir.
    • Fotoğraf Albümleri veya Çerçeveler: Birlikte geçirdiğiniz değerli anıları saklamalarına ve sergilemelerine olanak tanır.
    • Takılar: Bilezikler, kolyeler veya küpeler gibi takılar, hem şık hem de anlamlı hediyelerdir.
    • Deneyimler: Birlikte geçireceğiniz bir gece, bir konser veya bir hafta sonu kaçamağı gibi deneyimler, unutulmaz hediyelerdir.
    • Kişisel Bakım Ürünleri: Lavanta yağı, banyo bombaları veya vücut losyonu gibi kişisel bakım ürünleri, sevgilinizin rahatlamasına ve şımartılmasına yardımcı olur.

İlk Ay Hediyesi Seçimi İçin İpuçları

Sevgiliniz için mükemmel ilk ay hediyesini seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ipucu:

• Kişiliklerini ve İlgi Alanlarını Düşünün: Hobilerini, tutkularını ve zevklerini göz önünde bulundurarak sevgilileriniz için anlamlı bir hediye seçin.
    • Duygularınızı İfade Edin: Hediyenizin sevgilinize olan sevgi, şükran ve takdirinizi ilettiğinden emin olun.
    • Bütçenizi Belirleyin: İlk ay hediyeleri için belirli bir bütçe belirleyin ve bunun dışına çıkmayın.
    • Zamanında Teslim Edin: Hediyenizi zamanında teslim ederek sevgilinize verdiğiniz önemi gösterin.

Sevgilinizle ilk ay dönümünüzü anlamlı ve hatıralık bir hediye ile kutlayarak ilişkinizin bu özel kilometre taşını kutlayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence hediye almamalısın, çünkü sadece 30 günü ifade eden bir anı, düşünürsek 35. gündede bir hediye alsan hiç fena olmaz değil mi .

Ama illa alıcam diyorsan seveceği, mutlu olacağı şeyleri almalısın(çantadır, şaldır, atkıdır).

Gelecek ay içinde küçük bir gül alıp kurutmaya başla gelecek ay içinde değil ne gün olursa artık güzel kuruduktan sonra bir arnda çıkartıp ' Bugüne kadar ben devam ettirdim bunu, artık sana vermek istiyorum ve birlikte olduğumuz sürece hiç senden gitmemesini istiyorum gibi bir söz ile verirsen güzel olur
  • Bence de ılk ay hedıyesı alma,aklına estıgı herhangı bı anda al ve ben ozel gunlerde degıl her zaman sevgısını bellı etmeyı sevenlerdenım de ;)
  • böyle daha ilginç bir fikri olan varmı
  • kız milleti bu sonuçta bekler bir hediye almak lazım bence
  • Ben ayıcık ( 20 tl ) alıp karnını kesmiştim, içine ufak şirin bi kolye ( 19 tl ) koymuştum. Ayıcığın üzerine çocuk atleti ( 7 tl) giydirip "seni çok seviyorum" yazmıştım. Üstüne de ufak bi karta "sakın t-shirtü çıkarma" yazdım. Beğenmişti sanırım
  • başka fikri olan yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Ben ayıcık ( 20 tl ) alıp karnını kesmiştim, içine ufak şirin bi kolye ( 19 tl ) koymuştum. Ayıcığın üzerine çocuk atleti ( 7 tl) giydirip "seni çok seviyorum" yazmıştım. Üstüne de ufak bi karta "sakın t-shirtü çıkarma" yazdım. Beğenmişti sanırım

Kızın onu verdikten sonra sana bakışı; paha biçilemez.

• Deli oluyorum sizin hediye alma törenlerinize.

Arkadaş hediye almak için doğum günü ve tanışma yıldönümü hariç herhangi bir gün beklenmez. İçinizden gelmesi lazım. 30. günde, 60. günde, 90. günde fasa fiso bunlar geçiniz. Sevgililer gününe bile deli oluyorum.

Dediğim gibi doğum ve tanışma günleri hariç hediyeye gün sınırlaması yapılmaz. Sevgililer gününde hediye almak gelmiyorsa içinden alma.

İlla hediye alacağım diyosan, üstteki ayıcık fikri güzelmiş.
  • arkadaşlar ayıcık fikri iyi hoşta ben lise öğrenciyim o para beni mali krize sokar daha uygun birşey olsa daha iyi olur
  • 1 milyoncudan kolye bileklik küpe falan al. Her zaman yaptığım şeydir.

Ayrıca ilk ay hediyesi alırsan 2. ay 3. ay 4. 5 6 7 ... şeklinde her ay hediye alırsın asıl bu seni mali krize sokar. Kız ilk aydan hediye alırsa senden diğerlerinde de bekler. Sakın öyle bir hata yapma. 3. ayın sonunda param kalmadı falan filan diye inlersin kızın karşısında.

Ayrıca ilk aydan hediye falan alınmaz. Hemen ne o öyle hediyeler falan durun bir.
  • İlk ay hediyesi mi?
  • adam liseli beyler
  • Diyorum bu konuyu nerden hatırlıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_43659054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43659054 - İlk hafta hediyesi konusu
  • Ya kızlara niye bu kadar yüz veriyosunuz anlamıyorum ki. Terkediyo 3 ay sonra gelip burda ağlıyosunuz. Bırakın kendinizi bu kadar kasmayı kızı da beklentiye sokmayın. 2.ay hediyesi alacak mı, ne alacak, almazsa ilişkimiz kötü gidiyor gibi düşüncelere kapılır gider. 3 ay sonra gelip burda ağlıyosunuz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Ya kızlara niye bu kadar yüz veriyosunuz anlamıyorum ki. Terkediyo 3 ay sonra gelip burda ağlıyosunuz. Bırakın kendinizi bu kadar kasmayı kızı da beklentiye sokmayın. 2.ay hediyesi alacak mı, ne alacak, almazsa ilişkimiz kötü gidiyor gibi düşüncelere kapılır gider. 3 ay sonra gelip burda ağlıyosunuz ama.

katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Diyorum bu konuyu nerden hatırlıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_43659054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43659054 - İlk hafta hediyesi konusu

fazla hediye meraklısıyım ama napıyım onu mutlu etmek istiyorum
  • ilk ay hediyesi mi? yeniyor mu o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

ilk ay hediyesi mi? yeniyor mu o?

Kuru kuru yeniyor denemez aslında ama mezeyle çok iyi gidiyo
  • beyler dalga geçicekler konudışına
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.