Şimdi Ara

İlk aşkınızı unutabildiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski postlarımı görünce, böyle bir konuyu farkettim. Hortlatmak istemedim. Merak konusu hala.

4. sınıfta bi kızı çok sevdim. Okula gitme sebebim oldu okuldan nefret ederken. Kız çok çalışkandı, bense ps1 le tanışmış bir çocuk. Dedim ben bu kızla kapışırım, uzaklaştım herşeyden...

4. ve 5. sınıfta okul ikincisi olmayı başarmıştım, birinci belli. 5. sınıfın sonunda babamın iş değiştirmesiyle okul değiştirmek zorunda kaldım. Hayatıma lanet ettiğim ilk gündü ondan uzak kalacağımı öğrendiğim gün. O andan sonraki her saniye okullardan nefret ettim. Lise de aynı geçti, üniversite de aynısı.

Neyse, daha sonra liseye kadar okulu birincilikle götürmüş. Lisede Atatürk Anadoluya gitmiş. Oradan da Ankara Tıp'a. Bense Açık lise mezunu, Başkent Üni Bilgisayar Mühdeyim. Bir yandan çalışıp bir yandan okuyorum. İnstagramın ilk zamanları buldum ama sevgilisi var diye yanaşmak istemedim.

Yıllar sonra fotoğrafını gördüğümde, kalbim gerçek anlamda çarptı. Ne ilişkiler yaşadım, yabancı sevgililerim oldu. Ama onu unutamadım.

Bir kaç gün önce aniden takip ettim kızı. Ufak bir sohbet geçirdik, baktım konuşmaya meraklı değil, sustum. Hiçbir kızda ne konuşacağımı bilmeme gafletine girmemiştim. Sanırım ilk ve son aşkım olarak tarihime geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 29 Eylül 2018; 4:20:31 >

• Yalnız değilsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amaaan salla. At ölüsü avrat ölüsü kapı arkasında bekler sürüsüsü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk aşk hiç unutlur mu ? Sevdim çok sevdim söyledim yine kabul etmedi.Bittim kalp kırık bitiğim.Bir umut belki belki sonra koşar mı olur ya 5-6 sene sonra o sana yürür dedim belki olur mu olmadı.Ama ilk aşk başkadır akıldan gider ama kalpten asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım şuana kadar ne birine aşık oldum ne de birinden hoşlandım.

Off keşke ben de aşık olabilsem,ama yapacak bir sürü işim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 29 Eylül 2018; 20:42:34 >
  • aşk diye birşey yoktur. sevgi saygı vardır.
  • bu konuyu görene kadar evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Sınıfta aşık olduğum kız liseye geçtiğimde evlenmişti. Ondan sonra 2 yaş büyük birine aşık oldum ama açılmadım çünkü mantık dışı birşey olarak düşünüyordum. O da evlendi gitti. Lise sonda bir kıza aşık oldum 1.5 yıl çıktık sonra ayrılmak için ufak birşey bahane etti. 1.5 yıl boş boşuna aşkım lafını duydum yalanmış.

Özet olarak aşk diye birşey yok bir kimsenin güzelliğine ya da sizin gibi ahlakı olmasına karşı bir hayranlık durumuna katşı aşırı sevgi göstermenizdir.

• Katılmıyorum. Hayatımda her şeyin iyi gittiği zamanlardan birinde(2015 yada 16 emin değilim.) Ansızın aklıma geldi. Yanımda sevgilim, sevdiğim. Yutkunamadım. Aşk diye bir şey var ama insanlar nankör, bunun değerini bilmeyecek kadar.
  • Hayatım çok garip ya. Resmen normale tepki olarak doğmuşum. İlk aşkım şu an en yakın dostlarımdan birisi. İşin garibi bir kaç yıl öncesine kadar sevgilimdi Geceleri onun yüzünden ağladığımı bilirim ama şu an o kadar şey yaşandı ki yeri geliyor birbirimize flörtlerimiz hakkında tavsiye veriyoruz.

geceye bir söz bırakıyorum; ''İlkler özeldir, unutulmaz..''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 29 Eylül 2018; 22:5:24 >
  • hayır. 4. sınıfta fatma diye bir kızdı
  • aşk diye birşey yoktur sevgi saygı vardır.
  • Aynı şeyi yazardım da, sevgi saygı o hissi anlatmaya yetersiz kalmış ki aşk diye bir kelime çıkmış. İnanıp, inanmamak sizin elinizde
  • Ben hiç birini gerçekten seveceğimi düşünmüyodum ciddi ciddi inanmıyodum yani öyle bi şey olamaz insan bir kişiye yıllarını veremez diye düşünürken öyle olmadığını farkettiren biri tokat gibi geldi

Bugüne kadar çok ilişkim oldu ne karşı taraf beni seviyodu ne ben karşı tarafı.. çıkar ilişkisi iş görme mevzusu bilirsiniz.

Bizim durum lisede başladı okul falan bitti şimdi ben kendi işimde çalışıyorum işin iyi tarafı aynı semtteyiz ve yıllardır tanıyorum bir insan hem bu kadar güzel olup hem bu kadar güzel karakterli olamaz, galiba beni etkileyen yönü de bu çok iyi bir insan, şımarık değildi senin dediğin gibi sürekli okulda kürsüdeydi başarılıydı ben kendimi onu düşünerek motive ediyodum.

İşin komik tarafı ben okulda herkesin baktığı bütün okulun peşinden koştuğu kızla bile birlikte oldum, kendimi kaptırdığım insan bana bakmadı

Nedense hep içimde umut var bir gün çağırıp konuşmak istiyorum. Daha çok yazardım da gözlerim doluyo

• aşk diye bir şey yoktur kimyasal reaksiyonlar vardır
  • Tebrikler aşkı yendiniz.
  • Tek kelime, Hayır

• O hormonların salgılanmasında bazı reseptörler etkili

Örneğin hep güzel ya da iyi bir özelliği dışarıdan belli olan birine aşık oluruz.O hormonlar salgılanınca kalp daha fazla atar uyuşukluk ve mutluluk hissederiz.Ve bunu ilk kez yaşadığımız anı unutmayız hiç.Çünkü o lezzeti ilk defa almışızdır.

İnsanların genel olarak aşık oldum demesi bu tabire girer.

Gerçek aşk da vardır ama burda hiçbir mesajda onu görmedim çok afedersiniz.

Çok çabuk etkilenen bir insanım.Bilinç altım çok hassas.Ama sonunda işin içinden çıkabildim.

• Tamam kardeşim istediğine inan
  • Çocukluk aşklarını boşver, gerçekten ilk sarılmayı tattığım ben seninle evleneceğim bunu istiyorum dediğim kadını unutamam ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.