Şimdi Ara

İlk Aracımı Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk aracımı alıcam ancak kafam biraz karışık bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Aracı şehir içinde kullanıcam. Yıllık 5000 km yi geçmiyecem. Aracı tek ben kullanıcam(Eşim ve çocuğumla). Sedan ve dizel bir araç istiyorum.Aşağıda vermiş olduğum araç modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? Nedenini de yazarsanız sevinirim. Bütçem 35.000-40.000 TL. arası. Ayrıca alıcağım arabanın özellikleri bakımından da dolu olmasını istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.

- Ford Focus (Sedan)
    - WW Passat veya Jetta
    - Toyota Corolla (Sedan)
    - Opel Astra (Hatcbak)

• yıllık 5 bin için dizel gereksiz olu
  • Benzinli Alıp daha üst model bence de daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç konusunda pek fazla bilgi sahibi değilim de neden acaba açıklama yapabilir misiniz?
  • Yıllık 5.000 km'yi geçmeyecekseniz dizel sevdasından vazgeçin. Yakmayacağınız yakıtın parasını boşuna arabaya gömmeyin. Zaten para limitli, bunu da boş ya da yıpranmış dizellere harcamayın. O paraya temiz 1.0 Focus alabilirsiniz. Piyasasını tam bilmiyorum ama TSI motorlu Jetta bakabilirsiniz. Astra'nın 1.6 benzinli ve boş olanına o para yeter, dolu araç istediğinizden o da elenir. Bir kaç ilan bakıp eklerim buraya.

• focus lara bakıyorum sahibindene o kadar çok çeşit var ki hangisinde ne özellik var farkları neler ayırt edemedim.
  • Yıllık 5.000 kilometre için dizele para saymaya gerek yok bence. Focus 1.6 veya Civic 1.6 işinizi rahatça görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata jetta yada passat zor biraz.

• mr. power 1.6 focus veya 1.6 civic lerden hangisine bakmalıyım çok model var özellikle focusta
  • 10-emre bey jetta lardan 2009 model falan bulunabilir mi veya 2008 dolusu veya doluya yakını
  • Mr.Power kullanıcısına yanıt
    mr. power 1.6 focus veya 1.6 civic lerden hangisine bakmalıyım çok model var özellikle focusta
  • http://sahibinden.com/200955560
    http://sahibinden.com/191709278
    http://sahibinden.com/185014402

Vb vb..

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    10-emre bey jetta lardan 2009 model falan bulunabilir mi veya 2008 dolusu veya doluya yakını
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    focus modellerinden hangisini tavsiye edersiniz acaba?
  • scorpion40 S kullanıcısına yanıt
    Civicler de Dream modeline Focuslar da Collection ve Trend X modeline bakabilirsiniz.
  • DSG almanızı tavsiye etmem.jettalarin eskileri yenilerinden daha dolu.passatin km si düşugunu bulmanız zor ama jetta nin temizi acele edilmeyip aranırsa bulunur.kmsi düşük dizel bulunursa güzel olur.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    peki benzinli alıp tüp taktırmam da sıkıntı olur mu?
  • Daha önceden araba sürme konusunda tecrubeniz var mı acaba merak ettim de.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    gereksiz yorum yapmayın lütfen ayrıca 30-40 çeşit araba rahat kullanmışlığım vardır ben teknik özellikler bakımından soruyorum.
  • scorpion40 S kullanıcısına yanıt
    Yahu arkadaş, 5.000 km yol yapacaksın. Ortalama 8 litre/100 km yaksan, toplamda 400 litre benzin yakarsın. Litresi 4.37*400= 1748 lira benzin harcarsın. Lpg'li aldın diyelim, 10 lt lpg+ 1 lt benzin yakarsın. 5.000 km'de 500 lt lpg+50 lt benzin yakarsın. Yani 500*2=1000 ve 4.37*50=218.5 lira harcarsın. Aradaki fark yılda 500 lira. Lpg taktırırsan zaten bu farkı 4-4.5 yılda amorti edersin. Lpg yerine benzin kullan, yılda 500 lira için değmez Lpg. Focus 1.0 olanlara bak. Arasında en uygununu bulup al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.