|
İlk aracım, mesleğe geçip paramı kazanmaya başlayınca ilk iş ehliyetimi aldım, daha sonra da araç için biriktirmeye başlayıp bugün de hayırlısıyla almış oldum. Beni geren konu şu, bu güne kadar ehliyet eğitimleri hariç hiç araçta oturmadım, ailemde kimsenin ehliyeti dahi yok. Çocukluğumdan beri toplu taşıma kullanıyorum araçlara dair hiçbir bilgim yok. Sadece sürücü olmaktan bahsetmiyorum ömrüm boyunca hiç kişisel araçta yolculuk etmedim. İlk defa benzinliğe gideceğim, ilk defa toplu taşıma hariç trafikte bulunacağım, her şeyi ilk defa yapmış olacağım. Bu yüzden trafikten araçlara, otoparklardan yollara, her türlü ücretten sosyal konulara, yolda diğer sürücülerle yaşayacağım muhtemel sorunlardan benim kendi yaşayacağım sorunlara herhangi bir konuda her tavsiyesinizi dinlemek isterim. İstanbuldayım, araç da 2021 model otomatik benzinli i20. Benzinli olmayan var mı onu da bilmiyorum dediğim gibi hiçbir bilgim yok, benzinle diğer yakıtlar arasındaki farkı dahi bilmiyorum. Bana ne söyleseniz benim için kardır anlayacağız |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler