Şimdi Ara

İlk araç sigorta sigorta sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Ilk aracımı alma arifesindeyim. Ancak zor zanaat biriktirerek aldığım araç için 1000-1500 lira gibi sigorta veya kasko ucretleri odemek istemiyorum. Yaşım 27, şimdiye dek 5.500 TL değerinde tek bir kazam oldu.(bunun sigortaya etki edip etmeyecegini bilmiyorum)

    Asıl sorum şu ben bu aracı kendimin değil babamın üzerine alırsam (babamın 1 aracı var) sigorta veya kaskoda fiyat belirgin bi sekilde duser mi. Ayrıca bu durumun bana olası sorunları neler olabilir.(Babamla ayrı şehirlerde yaşıyoruz)

    Not: babam kendi aracına kasko + sigortayi 1100 liraya yaptırdı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende ilk aracımı aldım 1 ay once yaş 25 sigorta yaptırdım istanbul plaka 1700 tl sigorta çıktı en düşük daha öncede babamın üstüne olan araç ile kaza yaptım daha sonraki sigorta yaptırmaya kalktıgımızda %20 kaza suprimi aldılar 400 tl ye yaptırdıgımız sigorta kazadan sonra 1400 e cıktı

    şimdi ilk aracım demişşin ama kaza yaptıgında araç senin üstüneyse normal şartlarda 1500 tl sigorta cıksa kazada oldugu için 2500 den aşağı bekleme derim hiç kendi üstüne alayım deme bence
  • mydonesse M kullanıcısına yanıt
    Araç benim üzerime degildi. 5 yıl önce yapmıştım kazayı. Birde babamın ikinci arabası olacak sigortaya olumlu mu olumsuz mu etkisi olur bilemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuzzleMaker


    Araç benim üzerime degildi. 5 yıl önce yapmıştım kazayı. Birde babamın ikinci arabası olacak sigortaya olumlu mu olumsuz mu etkisi olur bilemedim.

    olmaz ozaman ama ilk sigorta olucagı ıcın yuksek cıkıcaktır Sbm den sigorta sorgulaması yaparsın en dusuk hangısı verırse onu yaptırırsın bosuna acenceleri gezmeye ugrasma benım aklıma gelmedı sbmden sorgulama yapmak acentenın verdıgı en dusuk sigortayı yaptırdım 1700 e sonradan sbm den sorgulama yaptım 1300 tl cıktı iptal edıcektım ama kredi kartına taksit yaptırdığım ıcın olmadı
  • PuzzleMaker P kullanıcısına yanıt
    Babanın trafik+sigorta hasarsızlık indirimi olduğu için 1100 TL'ye gelmiştir.

    Hasarsızlık indirimi olmasaydı bu kadar uyguna gelmezdi, babanın aracı olduğundan dolayı 2.araç aldığında sigota şirketleri kendi arabası var oğlu/kızı kullanacak şeklinde düşünüp en pahalı kategoriden fiyatlandırma yapıyorlar.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    damneed arkadaşımın vermiş olduğu yanıta katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.