Şimdi Ara

Yatan araç sigorta yapılmazsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yatan bi aracımız var, trafiğe çıkmıyor yani. Önümüzdeki ay sigortası bitecek, sigortasını yenilemediğimiz taktirde bir sorun oluşur mu? Ayrıca sonradan sigorta yaptırmak istediğimizde yaptırmadığımız her ay veya gün için ekstra ücret talep edilir mi?




  • Yatan aracım vardı satılığa koydum sigortası 1 ay geçmiş hiçbir online teklif sitesi teklif veremiyor telefon ile aradım size dönücez dediler bekliyorum ve her ay için %5 cezası mevcut bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Her 15 gün için %5 sürprim işletilir, bu rakam orjinal poliçenizin %50'sine kadar işler, %50'sini geçmez. Yani orjinal poliçe fiyatınız 1000TL ise, her 15 gün için 50TL sürprim işler, 6 aya kadar +500TL faiz işler, 6 aydan sonra +500TL üzerine sürprim uygulanmaz. Maximum 1500TL ödeme yapmanız gerekir. Ancak şöyle bir durum var, yukarıdaki arkadaşımızda bunu belirtmiş, vadesi geçen araçların vade dışında poliçe kestirmesi sigorta şirketleri tarafından sıcak karşılanmadığından çoğu firma fiyat vermiyor, fiyat verenlerde yüksek primden fiyat veriyor. Yani şuan en uygun 1000TL-1300TL arasında fiyat veren şirketler arasında seçim yapabiliyorken, 6 ay sonra 1000TL sunan şirket size fiyat vermeyecektir, mecburen 1850TL üzerinden poliçenizi kestireceksiniz demektir.
  • paker kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun,
    WhatsApp destek hattımız olan 05056840705 nolu telefonumuza ruhsat fotoğrafını iletmeniz halinde anında fiyat sunabiliriz. Onlarca arkadaşımıza yardımcı olduğumuz konumuz:https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341
  • Yürümeyen aracın plakası polis tarafından sorgulanmaz, ceza yazılmaz.


    Uzun süre yatacaksa trafikten çekin, mtv'den de kurtulursunuz, tekrar çıkarıncaya kadar mtv ve sigorta için fazla para ödemezsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.