Şimdi Ara

------ilk arabanız-------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en çok merak ettiğim herkez ilk defa kullanan arabalarını yazabilirmi?

ben başlıyorum

1997 senesinde 10 yaşındayken ilk marş bastıgım araba toyota corolla xei ne heyecanlıydı o gun

1999 senesinde ilk direksiyon salladıgım araba renault megane otomatik vites

2000 ilk duz vites araba citroen berlingo dizel oldugu için kolay kolay stop etmediği için babam bunu verdi

2001 ilk kez benzinli duz vites araba toyota corolla xei

2004 ilk kez tek başıma kullandıgım araba renault clio dizel

ve ehliyet aldıktan sonra ilk arabam (benim olan) honda civic otomatik :D

o gunleri hiç unutamadım ve çokda heyecanlıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 5 Şubat 2008; 13:32:44 >

• Benim babamla ilk kez kullandığım kartalla ilki başlattık.

Gerisi gelir mi bilmem
  • 97 Model Renault 19.
  • galiba traktor kullanan yok

sulphur arkadaş reno 19 kullanmak zordur ilk başta ozellikle direksiyon sert gelmiştir
  • ben ilk babamın murat 124 ünü sürmüştüm ve 120 km/h a kadar çıkabilmiştim ayrıca yunanistanda kayınpederin lamborghini traktörlerini sürüyorum gittiğimde süper lüx makinalar klimasından yol bilgisayarına kadar herşeyi var
  • lamborghini traktorler fecidir. tarlacıların hayali bu olsa
  • Marşa bastığım ilk araç albea 3-4 yıl önce

Tek başıma kullandığım araba opel corsa swing (arkla kaçırmıştık sonu hüsranla sonuçlandı)

babamla kullandığım yine aynı araç geri geri fln iyice öğretmişti normal vites 1geri 5 ileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    3 ay önce açıldı
    İLK ARABAM
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *2. El Murat 124 (sarı)
    *2. El Kırmızı Kartal
    *2. El Takla atmış 1994 model toyota corolla
    *İlk 0 Km. Arabam=1996 toyota corolla XEİ
    Ve son olarak; *2007 Honda civic 1.6 Elegance OTM.
    *2007 Honda city 1.4 Sport Düz.

İnşallah daha iyileride nasib olur
  • ilk kullandıgım araba 91 model torostu iki elle zor çeviriyordum direksiyonu hey gidi günler hey
  • İlk marşa bastığım araba Doğan L yılı hatırlamıyorum ama sanırım 2000 yılı filandı. İlk kullnadığım araba Renault Broadway yıl 2005, yaş 15 en son kullandığım araba 2005 model Hyundai Accent Admire . Yüce rabbim inşallah EVO IX kullanmayı da nasip eder.
  • İlk marşa bastığım araba 1997 Accent daha sonra Favorit,Lada Vega,Murat 131 ve şu aralar da Bora kullanıyorum..
  • 96 Toyota Corolla 1.3 XL
    İnş.Hb 1.6 Sol'da da direksyon sallayacaz...

Soru:2001 Corolla xei var mı?
  • 92'den beri araba bizde. Bunula başladık ve devam ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

96 Toyota Corolla 1.3 XL
    İnş.Hb 1.6 Sol'da da direksyon sallayacaz...

Soru:2001 Corolla xei var mı?

2001 model xei demiyorum kullandıgım yılları yazdım 2001 senesinde ilk benzinli duz vites kullandıgım 1998 model bej renkli corolla xei...
  • arabaya duydugum aşırı meraktan dolayı corollanın motor kaputunu açarak kurcaladım biraz babam wc demiydi bi yerdeydi nese etraf bomboştu çaktırmadan meraktan havafiltresini komple sokmuştum gaz kelebeği bile gorunuyordu o halde bırakıp kaputu kapatıp turladım motorun hortlamasıda manyaktı ne adrenalin vardı kalbim durcaktı heyecandan hey gibi gunler...

şimdi açık filtre yapacam diyorum malum benzin fiyatları aşırı yuksek olunca yapamıyoruz
  • 92 model renault spring
  • 92 reno broadway dedemindi babamla orman yolunda takıldıydık.
    opel astra 2001 g elegance bunu şehir içinde yalnız alıyorum

inşallah a3 alıcam ileride
  • sene 96 toyota coralla,98 mercedes 200 e,2003 mercedes e 200,şimdi annemin arabasını kullanıom uno 1.4 ie
    nerdenn nereyeee hey gidi heyy
  • 1976 model Ford consul 1.7
  • 94 reno 9
    93 dogan slx
    04 connect
    06 connect diye gidiyo inşallah bi gün kendi arabamı alacagım(bunlar babamın bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yed08 -- 24 Şubat 2008; 22:04:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.