Şimdi Ara

ilk arabamı alıcam tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu sene üniversiteye geçtim il dışında olacağım için ailemizdeki b8 passat ile gidemeyeceğim kanaatine vardık ve yeni araba bakmaya başladım kendime bütçem haliyle fazla yok 9000-15000TL Arası araç tavsiyelerinizi bekliyorum uzunca bi süredir 0 arabaya biniyoruz eski araçların kondisyonu olsun masrafı olsun hiçbir bilgim yok gün aşırı kullanılacak bi araç olucak sonuçta üniversiteye gidicez bu fiyatlara hangi araçları almam beni üzmez 2 yıl binilicek araca

(ilanlar örnek seçilmiştir)

• quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

civic
    306
    bütçenizi aşmadan sizi al satta yormayan 2 araç modeli 2 yıl rahat binebilirsiniz. satarkende çok sorun olmaz.

(ilanlar örnek seçilmiştir)

tamda bu 2 araç hakkında araştırma yapıyordum bu civic modelinin tek kapı hb modeli var sitemde genç bi çocuk kullanıyor tipi hoşuma gitti yakışıklıda bir araçmış bunu bi araştırayım polo mk3 bakıyordum ama çoğu komple boyalı satılıyo poloların sıkıntı benım için pejo konusunda firmayı pek bilmiyorum ama onuda araştırıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.