Şimdi Ara

ilk arabam ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otomatik vites,hatchback max 50 bin tl lik kullanışlı bir araba almak istiyorum. Sizce hangi modellere bakmalıyım?

Gelen yorumlardan sonra dizel almaktan vazgeçtim.
    Ayrıca otomatik ve yarı otomatik viteslerin farkını merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dütdüttt -- 8 Mart 2018; 12:40:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dizel otomatik arac 50bine pek yok olanlarin da sanziman pek saglam degil hocam.

Eger cok fazla km yapmiyorsaniz benzinli hatta lpgli bakin.onerim honda jazz yahut hyundai i20.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el temiz manuel jazz derim. Hem kullanışlı hem ikinci eli her daim canlı. İleride değiştirmek istediğinizde iyi fiyata kolayca elden çıkarırsınız. Pek sorun çıkarmayan bir araba olması da cabası.50bine oldukça temiz bir önceki kasaları bulunuyordu son baktığımda.

Onun dışında temiz 1.2tsi ibiza, fabia alınabilir. Performans olarak çok daha canlı ve daha teknolojik araçlar.

Alacağınız i20lerin motorlar vasat, otm alsanız ayı gibi yakıyor. Hiç mantıklı araç değil i20 almak. Lpg derseniz o ayrı, ama lpg zaten ölü olan motoru iyice öldürüyor. Performans farkı yok diyene inanmıyorum, alt devirleri öldürüyor lpg her türlü. O paraya temiz dizel i20de zor.

Zaten bu paraya pek temiz dizel bulamazsınız, hele otm+dizel+temiz ve hepsini 50bine istemek "yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim, tadı çilek gibi gelsin" demek gibi bir şey şu ülke ortamında. Fahiş paralar ödemeden insan gibi arabalar süremeyeceğimiz bir ülkedeyiz hatırlatayım, Küba'nın bir tık üstüyüz şu anda.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Ford fiesta nasıl peki?

• dütdüttt D kullanıcısına yanıt
    Olur fiesta, yaris,clio, jazz, Citroen c3 gibi B sınıf araçlar güzel seçenek sizin için.otomatik ile yarı otomatik kavramlarını netten araştırabilirsiniz.

• 208 dizel otomatik mis gibi binersiniz. bir araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dütdüttt

Ford fiesta nasıl peki?

Olabilir ama motor seçenekleri kötü, 1.6 atmosferik alsanız yakacak, 1.0 turbo o paraya alınmıyor falan.Öbür küçük hacim atmosferikleri iyice beter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir önceki kasa peugeot 308 olabilir. Lakin Auto6r hakkında pek bilgim yok bilen biri yorumlarsa iyi olur bu şanzımanı.

• Bence araba sürmeye toyotadan başlamalı insan. Çok doğal ve sade hisleri var.

• hyundai i20

• 3 kapı hatchback olur derseniz DS3 tavsiye ederim.

• Jazz kesinlikle 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulamayanadam

Jazz kesinlikle 👍

jazzı bende araştırıorum çok hantal olduğundan çok yol ve rüzgar sesi aldığından en önemlisi süspansiyonlarının çok sert olduğundan dem vuruyorlar. abartıldığı kadar var mı?

• Rüzgar sesi alıyor ama sınıfına göre hantal sayılmaz ilk araba için en ideal arabadır pratik ve güven veren bi araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel fiesta .

• Ford fiesta mı almalıyım hyundai i20 mi almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: dütdüttt

Ford fiesta mı almalıyım hyundai i20 mi almalıyım?

hocam 2 kişi için iç hacim olarak fiesta ideal olabilir. Ayrıca fiestalarda ABS'nin erken devreye girmesi gibi bazı kronik sorunları olduğunu okumuştum. i20 ile fiesta karşılaştırmasında i20 her türlü fiesta'nın içinden geçer
  • Bence at arabasi olmalı. Saka bir yana Ama 4 tekerli olan otomobil sinifi bakiyorsaniz. Bu sinifin lideri fiestadir

• Ford fiesta 1.6 otomatik aldım arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için

• 2.el scirocco al 2010-2011 model falan 50-60.000 var kriterlerinede uyuyor . millet fiesta peugeout falan demis ilk araban olduguna gore yasin genc diye tahmin ediyorum.Neyse genc adamsin ne yapican fordu peugeoutu falan al sciroccona bin gencken spor arabaya binin benim ilk arabamda e36 ydi cabrio hey gidi hey.
    Edit:Arkadas arabayi almis farketmedim cevabi yazarken fiesta hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiletAhmet -- 26 Mart 2018; 2:21:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.