Bildirim
İlk 1500 kişiye 100 TL bonus 30 nisan (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kişiye Özel ilan kampanya nakit avans kampanyasidir.quote:
Orijinalden alıntı: RUBY-CONCERTO
Hocam size özel yazıyor orda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tamam hocam, ilk fotodan dolayı yanlis anlasilmalar olmus. Bende simdi kontrol ettim bonus flasta yok, flexi kartim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Flexi olmasina ragmen ckyr bendequote:
Orijinalden alıntı: RUBY-CONCERTO
Tamam hocam, ilk fotodan dolayı yanlis anlasilmalar olmus. Bende simdi kontrol ettim bonus flasta yok, flexi kartim.
30 unda cikar beyler sakin takip
bendede cıktı bu kampanya kısıye ozelmı acaba _____________________________ -
Kampanya kişiye özel ama katılan ilk 1500 kişi icin geçerli.
Bende de flexi var ama bişey çıkmadı :(
Linkten mi yönlendirilerek girdiniz yoksa, direkt bonus flash uygulamada mı çıktı ?_____________________________ -
İlk katılan 1500 mü yoksa katılıp harcama yapan 1500 mü?Yani katılımı ilk 1500 ün içinde yapıp harcamayı iş çıkışı yapsak olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 29 Nisan 2019; 10:53:49 >
VARAN İfadesi benide kıllandırdıquote:
Orijinalden alıntı: aykutyok
Bende de çıkmıyor ama bana özel kampanya demişti 1900 TL daha harca 50 TL'ye varan puan dedi 14 TL bonus yükledi. Direk 100 TL demiyor 5 TL yatarsa şok olmayın:)_____________________________ -
Bonus flashta direk karsima ciktiquote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
Bende de flexi var ama bişey çıkmadı :(
Linkten mi yönlendirilerek girdiniz yoksa, direkt bonus flash uygulamada mı çıktı ?
heemen katıl görünmüyor bende neden acaba _____________________________ -
Bende de flexi var.. Bonusflaştan girip görüntülüyorum.. Kişiye özel ibaresi yok
Zor etmeyin. Kişiye özel bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

-
iyi kampanya.
Saat kaç gibi bakmak lazım bilgisi olan var mı?
gece 12,00 de bakmaya değecek kadar kıymetli kampanya..quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
Saat kaç gibi bakmak lazım bilgisi olan var mı?_____________________________ -
Hem kişiye özel hem de ilk 1500!!! Utanmasa markete çıplak giden ilk 1500 kişilye özel diyecekmiş!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Garanti rezalet bir banka.Yıllar boyunca çalışmayı reddedip, sonra kendi kendime eziyet çektirdim.
Ayda 10.000TL harcadığım kartı iptal ederken 1 kere bile arayıp adam akıllı ikna etmeye çalışmadılar.
10 kere söyledim, atm den 500euro yatmıyor diye, bir kere bile cevap vermediler.Rezil bir banka_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı
iOS
Android