Şimdi Ara

'İlk 11 bugün itibariyle geçen senekinden daha zayıf'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ bekin gitmiş kalecin gitmiş. Yerine adam almamışsın. Aldıkların hep yedek ya tutarsa. Yalnız daha çok var transfer sezonunun kapanmasına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlama duvarına çevrildi Beşiktaş bölümü. kardeşim azıcık sabredin ben umutsuz bakmıyorum sizler gibi.

Ayrıca transfer sezonu daha devam ediyor
  • kaleci-sağ bek-defansif orta saha
    bu üçü alınmassa bu seneyide çöpe atın.
  • Yarın sezon'mu açılıyor, ilginç beşiktaş taraftarı.
  • Haftaya lig başlıyor zaten.
  • 3 bolgede eksik var. belki sol bek ve forveti de eskik sayabiliriz. almeida gitmezse ona da gerek yok.

tolga - serdar ve on libero transferinden sonra. baya takim kadrosu genisleyecek.

bench su an gecen seneden cok daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Haftaya lig başlıyor zaten.

Lig ağustosun 15 inde başlıyor 1 ay var daha.
  • Abartmış, pozitif bakmalı Güntekin gibi bir Beşiktaşlı. Mcgregor gittiyse Tolga gelecek. Onun dışında tek giden ya da gitmesi düşünülen Hilbert. Yerine odun koysak aynı işi yapar zaten, hangi zayıflık bu? Almeida'da gitmedi bir yere. Herkes ağlıyor, herkes bir yerden vurmaya çalışıyor. Vursunlar bakalım.
  • güntekin onaya yakışmamış böyle bir yorum ben de okuyunca şaşırdım resmen eleştirmek için eleştiri yapmış başka açıklaması yok
  • Bu adamlar ne zaman Beşiktaş hakkında yazmayı bırakırsa Beşiktaş o zaman Çok iyi yerlere gelir..
    Güntekin , İbrahim altınsay ..

Bunlar anca konuşuyor kendi istedikleri olmadığı için ..
    Güntekin eğer çok seviyor birşeyleri değiştirmek istiyorsan gel kulübe birşeyler yap..
    Bu adamlar 4,5 Saat FM oynayan teknik adam olamayıp muhabir olan tipler.. Kendi istedikleri olmadığında Beşiktaş'ı küme bile düşürürler..

Beşiktaşlı gelen transfere değil başarıya bakar.
    Sahada Beşiktaş'ın futbolcusu küfür yiyecekse rakip takımın taraftarından yer. Kendi taraftarı Beşiktaşlı oyuncuya küfür etmez .
    Ersanı yuhlayan salak taraftarı orada yakasım vardı ama neyse..

Güntekin fikret'i eleştirdiğin için değil. Sürekli boş konuştuğun için gözümden düştün. Gerçek bir beşiktaşlı asla kadrosuna kötü demez.

• bence şuan için doğru demiş hilbert yok ferdiye alternatif yok kaleci yok gökhan süzen yine o muhteşem oyununu ! oynamaya devam ederse sol bekte sıkıntı yaşıcaz .. Ama bunlar için daha erken transfer bitimıne çok var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece haberi paylaştım.Benim bu görüşte oldugumu nerden cıkardınız ?
  • Bu sene bekler defansif olarak oynayacak bence. O yüzden Hilbert gidecek. Açıkçası Gökhandan patlama bekliyorum. O da beklentilerimizin farkındadır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Ben sadece haberi paylaştım.Benim bu görüşte oldugumu nerden cıkardınız ?

Tepki Güntekin Onay'a ve yandaşçılara
  • Takım iyiki bi iyiye gidiyo ha..kardeşim dünyanın neresine gidersen git bi yapılanma içerisine olanlar öncelikle çöplerinden arınır ardından bi genel tabloya bakıp planlama yapar.transfer döneminin bitmesine daha 2 ay var ve fiyatı düşürülmesi gerekenler oyuncularda var.üstelik geçen seneki takımda hiç fena değildi , dar rotasyon ve teknik direktör hataları yüzünden şampiyonluktan kopan bi takımdı ve şu an daha iyi yedekler,yeni bi teknik direktör var.biraz sabredip ilk 11 takviyelerini bekleyelim ondan sonra kadro kalitesini tartışırız.ama henüz çok erken

• Tolga alınmadı mı?
    Nasıl kaleci yok?
  • Onder Ozen geldiğinden beri Ntvspor grubu biraz fazla sivri ifadeler kullanmaya basladılar.
  • Güntekin Onay mümkünse sadece ilk 11'e değil, teknik kadroya, yedek kulübesine de baksın.. İlk 11 bakımından eksiklerimiz olabilir fakat daha transfer sezonu bitmeden geçen seneden kötü, olmamış bu falan demek kulübe sadece zarar verir..
  • hilbert gitti mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.