Şimdi Ara

Ilk 10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım kimseyi üzmek ya da umut kırmak değil ama ben dahil sıralamasını soran herkese 10k kesin deniyor; merak ediyorum zaten 10kda olanlardan koskocaman bi kitle geri mi düşecek? 10k elemanlarda aranan özellik ygs harici nedir? Kaç fen? Kaç mat? Aydınlatacak biri var mı?

Tekrar ediyorum umut çok güzel bir şey umarım dediğimiz gibi olur ama biz her soranı bizimlasın diye sevindirdikçe birilerinin de 10kdan bizimle deyılsın diye gönderilmesi lazım. Ivana Sert aksanıyla olmasa da birilerinin düşmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım sorunu sormuşsun niye fantazi yapıyorsun lesın değılsın falan

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 25 Haziran 2014; 4:46:12 >
  • Aynı dertten ben de muzdaripim ama cidden geçen senenin verileriyle hesaplayınca 10-15k arası netlerini söyleyenler 10k içine kıyısına köşesine bir yerine giriyor.Anlam veremedim bu duruma, herkes kötü yaptı diyoruz tamam ama kim düşürdü peki o zaman puanını? ya buraya yazanlar cidden yükseltip umudu olanlar ya da aslında herkes yapamadık deyip yaptı elimizde de böyle bir durum var bekleyip göreceğiz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

Arkadaşım sorunu sormuşsun niye fantazi yapıyorsun lesın değılsın falan

Edit:İmla

İşte bunlar hep sınav kafası kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.