|
hoca kalitesinde sadece doktora önemli değil ki itüde de saygın okullardan doktoralılar var. post-docunu nerde yaptığı önemli, q1 dergilerde makale basıp basmadığı önemli, h-indexi önemli, yetiştirdiği öğrenciler şu an ne yapıyor o önemli. en iyi hocalar tabiki de top 3 özeldedir, akademi düşünüyorsan masterını buralarda yaparsın doktorada şansın çok daha yüksek olur top25 okullardan kabul almak için. ki konu doktoraya nerden geldi bilmiyorum :D bu arada ilk cümleyi tam anlayamadım. danışmanlık firmasında işi yok? niye olmasın, mckinseyde çalışan BA associate vs. var itü endüstri mezunu. |
|
Ombi kuzddurbagu gundum-ishi, Nugu gurunkilu bard gurutu, Ash Burz-Durbagu burzum-ishi Daghburz-ishi makha gulshu darulu. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
5 yıla vursan 40k euro falan. He tabi bu kraker ve simit bile yemezsen kenara koyacağın para. İstanbul’daki birinin giderlerini hesaba katarsak o aylık 7k’dan kenara ne kadar koyacağını siz hesap edin. Git koç bilkent falan yaz. İtü kötü üni değil ama ilk 100’e giren birisi o sıralamayı itü ile harcamamalı.
kullanıcısına yanıt