Şimdi Ara

İlk 100 İTÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
9.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 225 yaptım ben de Bounda karar kılacağım gibi ama İtü çok kafa karıştırıyor cidden hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 5 yılda 300.00 tl ediyor ne bir ev parası ne ne yurt dışında yükseklisans parası 300kya 2021 model araba anca alıyorsun. ilk 100e giren adamların cogu türkiyede kaldıgını dusunmuyorum türkiyedekilerde yabancı firmalarda calısıyorudr eminimki yine dolar bazlı alır cogu maaşını aslında cok küçük para dolar bazında düşündüğünde.ben eacı oldugum ıcın danısmanlık bazından örnek vercem iibf mezunu birinin baslayabilecegi en top yer mckinsey youtubeda izledıgım bi videoda buranın eski calısanı sabancı bilkent boğaziçi odtü koç dısındaki ünilerin direkt elendiginden bahsetmişti. yaklasık 30.000 dolar için riske atmaya degmez durumu kötü olsa bile ilk 100 bursu alcak zaten üni okumasına oldukca yardım eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar siz ne düşünüyorsun bu işe

• itüye girince danışmanlık firmalarına girmek zorlaşıyor bir tık (imkansız değil son yıllara bakarsan) ama zaten inanılmaz başarılı insanların çok saçma sapan nedenlerle elendiği firmalarla çalışma hayaliyle kariyer hedefi yapılmamalı. itüye girince bütün yurtdışı şanslarını tepmiyorsunuz arkadaşlar :D öğrenci adam için o 300k çok güzel mekanlarda takılıp yazın yurtdışında tatil ve staj yapma parasıdır. türkiyede herkes dolarla maaş alamıyor herkes ilk 100e girdği için yurtdışına tek yön bilet alamıyor. bunlar para ve network işi, para parayı çeker.

Ash Burz-Durbagu burzum-ishi
    Daghburz-ishi makha gulshu darulu.
    Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
  • Banko İTÜ yazardım. Bu devirde kim ne derse desin eğitim = paradır. O parayı iyi değerlendiren müthiş bir kariyer yapar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

zaten itü mezunun danısmanlık firmasında işi yok ben alanımdan örnek verdim eacı oldugum ıcın yazdım . itü profların nerde doktora yaptıklarına bak hepsi türkiyede yapmıs koç ile bilkent profların nerde doktora yaptıklarına bak yurtdısındakı unıversıtleer kimin referansını umursayacıgnı sanıyorsunuz

Ayda 5k kulaga guzel geliyo da sen bu parayi tamamen biriktirsen de boun bilkent koctan phd kabulu aldigin okullarin masterlarinin tuition ina bile yetmeyecek bu para. Veya bu para sana sabancinin fb ya da bizim google (bizden hayvani miktarda kabul alan bi seyler olmali, yoksa bu 4 kelimeyi ve parantez icini okumadiniz) staj kolayligini (buraya muhyemelen hedef kitleye olmasa da üniversite stajlari da eklenebilir) filan saglamicak. Akademik hedefiniz filan varsa yıllık 40-45 bin türk lirasina (bilkent ve sabanci ile kiyasladim yurtlari filan da katip) bu imkanlari takaslamak bence mantıklı değil. Ama zaten tc sektorunde bi bankaya filan analist olarak kapagi atarim 4 yil kendimi kasmam diyorsaniz ituye yapışın, hangi öğrenci ayda 7k aliyor.

Bu arada itu bursunu medipol utf ile kıyaslamak bence doğru değil. Utf eğitim sistemi senede 10 tane en iyiyi almasi stajini yurt dışında yaptirmasi fiziki imkanlari malum parti destegi vs ile rakipsiz bir fakulte zaten. 6k burs 3k olursa utf en kotu ilk 250den kapatir yine.

i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.