< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 2 Eylül 2017; 12:12:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 2 Eylül 2017; 12:12:28 > |
Lisede ilk 3 sene dolu dolu geçirdim diyemem, demiş 11in başında 120 yapıyorum diyor. He canım he hiç çalışmadan yaptın,temelin vardı çok zekisin hadi
|
İlk teşekkür benden.
Tebrikler... |
Okulda yaptiklari bi denemede yapmistim o kadar, 12.siniflardan 155 civari yapanlar vardi o sinavda, benim sinifimdan da 130 lar bile vardi, deneme cok kolaydi muhtemelen. Mat, Turkce den zaten 35 civari yapiyodum. Sosyal Fenden 25'er yapsan bile 120 net yapiyo. Ilkokul temelim iyiydi sbs de 600 civariydim zaten, yorum agirlikli kolay bi sinavda temeli iyi olan adam 130 140 bile yapabilir. Ygs matematigin sbs matematiginden konu olarak pek bi farki yok zaten, turkce icin de oyle. Toplamda 3 deneme oldugumu hatirliyorum 11.sinifta, 120 100 110 gibi biseydi netlerim. 0'dim yazmamisim zaten dikkatli okursan, yazililara falan calisiyodum sinav onceleri, ama yazili disinda calismiyodum ders saatleri disinda.
Hayir zaten ne bekliyorsun ki, ilk 50 ye giren bi adam icin cok az yani bu netler, bu civarda millet 11.sinifta 140 net yapiyor. Bu sene ilk toder'de 11.siniflardan 150 net ustu yapan bi ton adam vardi tr genelinde. |
Hortlak mısın her konuya hort yapıyon
|
Yatmak için bunu bekliyordum. Neyse okuyayım da yatayım
|
Normalde cok sik olmasa da kitap okurum ama son sene pek okumadim. Okumak biseyler katar illa ki de zamani cok verimli kullanmak lazim, 1 seneden az kalmis surda, hatta ygs ye 8 ay falan kaldi galiba, soru cozmek ya da konu calismak kadar oncelik vermeyin bence kitap okumaya. Tabi son sinif degilseniz bol bol okuyun, hatta biraz daha agir kitaplaritercih edin ama son seneyseniz dedigim gibi. Kendi bos zamaninizda okuyun tabi isterseniz ama kitap okudum hani benim 40 netim gibi bi beklentiniz olmasin.
Kendine ayirdigin vakit konusunda da editlerken yazcam onlari ayrintili bi sekilde. Gun icerisinde, olmadi gece editlerim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 2 Eylül 2017; 3:59:27 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 2 Eylül 2017; 4:26:27 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 2 Eylül 2017; 6:56:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |