Bildirim
İLK 100 BE İLK 1000 İÇİN TAHMİNİ NETLER SİZCE KAÇ OLUR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk 100 ile ilk bin arasinda 2-3 net fark var max
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gerçek sınavda öyle olnayacağı düşüncesindeyim ilk 100 e çok sağlam netler olacak ama ilk 1000 e doğru düşecekquote:
Orijinalden alıntı: Ygslyskasanadam1
İlk 100 ile ilk bin arasinda 2-3 net fark var max
Netlerim tam senin dediğin gibi umarım olur ilk 1000 çünkü arttıramıyorum artık oynamıyor netler hiç
ÇÜNKÜ ARTIK O ESKİ SORULARIN ÖNEMİ KALMADI İŞARETİ VERİLDİ BAMBAŞKA Bİ SİSTEMİN GELECEĞİN HABERCİSİ OLABILIR -
oyle bir sallamissin ki desteksiz sallamissin. birincisi obpyi isin icine katma obp 95 civari sabit kalir onun ustu ileri alti geriye atar ilk binde bu boyledir. ve msude 111 net ilk 100 yapiyodu sen ilk bin demissin. ve msu baya kolay bi sinavdi digerlerine gore. benim tahminim 110 73 ilk bin olacagi. llk 100 de max 112 75 olur.beli bir seviyeden sonra netler artmiyor ozellikle tytde kilitleniyor. -
hocam ancak geçen yıl 6 yanlış ki hepsi sosyal yapan bile 70. oldu 152.5 netle onu bu seneye vurursan 114 net felan yapar tyt bence 114 net tyt +75 ayt anca sokar -
İlk 100 --> TYT 116+ | AYT 78+
İlk 1000 ---> TYT 113+ | AYT 76+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 29 Mayıs 2018; 11:7:2 > -
bence böyle olmayacak 115 tyt 75 yada 76 ayt sokar ilk 100 e senin dediğin netle türkiye birincisi çıkar geçen yılın türkiye 10.su 154-6 ygs 170-5 lys yapmış şimdiki sistemde ortalama 114 net tyt 76 net ayt ediyor ki matematik olimpiyatçısı matı ful yani yanlışları fenden -
Siz sınavı ÖSYM nin hazırlayacağını unutuyorsunuz. Bir yayınevinde her dersin ustası olmaz. Ama ÖSYM de her alanda işinin hakkını veren kişiler var. Geçen sene en eleyici sosyal sorularını 20 soruda sorsa örneğin, gayette eleyici ortalaması 7 8 net olan bir test çıkar.
Türkçe ve Matematik demiyorum bile zaten 40 soru ve Matematiğin örnek kitapçık gibi gelmeyeceği aşikar o Matematik testiyle nereye adam seçiyon 2 yıllık üniversiteye mi ne yani (Soru tarzı aynı olur ama zorluğu böyle olmaz. Bence 2017 nin bir tık altı yeni soru tarzında gelir)
Ki testte 8 10 soru seçici olsa yeter zaten. Bence en az bi 7 8 soru da herkesin yapamayacağı cinsten olur.
Fen kanayan yara ona diyecek bir şeyim yok. Adamlar kolaylaştırdıkça net ortalaması düşmüş o yüzden zor bir şey gelmez TYT fende büyük ihtimalle.
%95 başarı olur tüm bunlar doğrultusunda ilk 100'de. O da 114 net yapıyor.
---
AYT'ye gelince, bunu daha önce de dedim. Lokman Gökçe'den düzlem geometri çalışmaya ya da Cauchy-Schwarz'ın ıspatını öğrenmeye felan gerek yok. Adam üç katlı integral soracak değil müfredat ve çıkmış sorular belli. 2017 LYS'deki gibi bir alan paylaştırma sorusu sorar %90ımızı elemeye yeter zaten.
2010da ortalama başarı %93müş ilk 100 adaylarında,
Bizde 200 soru var bunun 114ü TYT den gelecek dedik. 200 sorunun %93'ü 186 yapıyor. Kalan 72 net AYT yapar.
Süre faktöründen en fazla 2 net eklenir bence, kalkıp 78.75 demenin bi anlamı yok çünkü 1. ile 100. aynı neti yapmış oluyor yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel027 -- 31 Mayıs 2018; 2:2:35 >
-
Örnek TYT kitapçığı ortada, adamlar boşuna paylaşmadı onu, gerçek sınav da onun gibi olur diye düşünüyorum. AYT bence LYS gibi olacak ama geçen yılın matematiği gibi bir şey beklememek lazım.
İlk 100: 115 TYT 78 AYT
İlk 1000: 100 TYT 75 AYT
Analizin kralını yapmışsın hocam helal olsun. Benim de artık tek umudum sağlam bir tyt, bu örnek sınavla 10 bin tane birinci çıkar. -
Herkes iyi, güzelce fikrini söylemiş ama unutulan bir şey var. ÖSYM baba her sene en az 2 soru iptal ediyor. Ya hatalı soru ya da müfredat dışı diyerek en az 2 soru diyorum.
Katılıyorum hocam örnek kitapçık gibi olursa şansı yerinde olan gününde olan alır yürür çok çalışmış ama modu düşük olan adamın da 10 aylık emeği çop oğlu çöp olur
Adamlar bunu biliyordur tahminimce ona görede bir cephanelik vardır zaten
Diğer yandam estağfurullah hocam teşekkür ederim iyi dileğiniz için :)
Mükemmel tespit, aynı görüşteyim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Siz sınavı ÖSYM nin hazırlayacağını unutuyorsunuz. Bir yayınevinde her dersin ustası olmaz. Ama ÖSYM de her alanda işinin hakkını veren kişiler var. Geçen sene en eleyici sosyal sorularını 20 soruda sorsa örneğin, gayette eleyici ortalaması 7 8 net olan bir test çıkar.
Türkçe ve Matematik demiyorum bile zaten 40 soru ve Matematiğin örnek kitapçık gibi gelmeyeceği aşikar o Matematik testiyle nereye adam seçiyon 2 yıllık üniversiteye mi ne yani (Soru tarzı aynı olur ama zorluğu böyle olmaz. Bence 2017 nin bir tık altı yeni soru tarzında gelir) Ki testte 8 10 soru seçici olsa yeter zaten. Bence en az bi 7 8 soru da herkesin yapamayacağı cinsten olur. Fen kanayan yara ona diyecek bir şeyim yok. Adamlar kolaylaştırdıkça net ortalaması düşmüş o yüzden zor bir şey gelmez TYT fende büyük ihtimalle. %95 başarı olur tüm bunlar doğrultusunda ilk 100'de. O da 114 net yapıyor. --- AYT'ye gelince, bunu daha önce de dedim. Lokman Gökçe'den düzlem geometri çalışmaya ya da Cauchy-Schwarz'ın ıspatını öğrenmeye felan gerek yok. Adam üç katlı integral soracak değil müfredat ve çıkmış sorular belli. 2017 LYS'deki gibi bir alan paylaştırma sorusu sorar %90ımızı elemeye yeter zaten. 2010da ortalama başarı %93müş ilk 100 adaylarında, Bizde 200 soru var bunun 114ü TYT den gelecek dedik. 200 sorunun %93'ü 186 yapıyor. Kalan 72 net AYT yapar. Süre faktöründen en fazla 2 net eklenir bence, kalkıp 78.75 demenin bi anlamı yok çünkü 1. ile 100. aynı neti yapmış oluyor yoksa. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X